- 2017 04 21, 12:40
Nuo fluxo man baisiai skaudėjo galva - teko keist jį į sertraliną...
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Diameil rašė:1,5 metu geriau paroxetina, bet priaugau 31 kg. Na aisku, pradejau tuo pat metu dirbti sedima darba,namie irgi ne kazka pajudu. Vaikas jau 4 metai, aplink ji taip lakstyt nereikia, kaip anksciau.. griztu, pavalgau ir i lova..stai tau ir pasekmes. Todel daktare pamacius mano apvalumus, sako pati, gal pakeiciam vaistus. Tai dabar apie savaite geriu flux 20mg, ziuresim kaip cia bus
labiausiai tikiuosi, kad nurostu svoris..bet kazkiek
Diameil rašė:as viska suvokiu, ir suprantu kad taip reikia daryti, as taip ir dariau, po gimdymo lygiai taip pat svarios mitybos ir sporto pagalba numeciau tiek pat kg. Bet beda tame, kad as tuos vaistus ir pradejau gerti del to, kad man kale sirdi, uzeidavo paroksizmo priepoliai, todel dabar tiesiog bijau. bijau pradeti begioti, nes bijau kur nors laukuose nugriuti ir manes ten niekas neras
Plius geresnė ir psichologinė sveikata bus neprisikimšus mėšlo.
ciaupas rašė:Sveiki gal kas zinot kiek fluoxetinas veikia dopominergine neurotransmisija? Tarkim as geriu elontril 300mg ir man yra mazai, ta prasme truksta energijos, vyrauja apatija ir pan. Ar butu prasmes prideti fluoxetina kad padidindi dopamina ar gal geriau solian, kuris irgi teoriskai mazoj dozej veikia dopaminergiskai. Aplamai blecha kaip padidinti ta dopamina :-)