Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ignition
#389214 Skaiciau kad Flux 60-80mg stabdo persivalgymus. As geriu 60mg bet nejauciu pagerejimo. Aisku tas mano valgymas psichologinis, gal Fluxas padeda tik esant fiziologiskai dideliam apetitui?
Parašė Diameil
#393865 1,5 metu geriau paroxetina, bet priaugau 31 kg. Na aisku, pradejau tuo pat metu dirbti sedima darba,namie irgi ne kazka pajudu. Vaikas jau 4 metai, aplink ji taip lakstyt nereikia, kaip anksciau.. griztu, pavalgau ir i lova..stai tau ir pasekmes. Todel daktare pamacius mano apvalumus, sako pati, gal pakeiciam vaistus. Tai dabar apie savaite geriu flux 20mg, ziuresim kaip cia bus
labiausiai tikiuosi, kad nurostu svoris..bet kazkiek
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Diameil rašė:1,5 metu geriau paroxetina, bet priaugau 31 kg. Na aisku, pradejau tuo pat metu dirbti sedima darba,namie irgi ne kazka pajudu. Vaikas jau 4 metai, aplink ji taip lakstyt nereikia, kaip anksciau.. griztu, pavalgau ir i lova..stai tau ir pasekmes. Todel daktare pamacius mano apvalumus, sako pati, gal pakeiciam vaistus. Tai dabar apie savaite geriu flux 20mg, ziuresim kaip cia bus
labiausiai tikiuosi, kad nurostu svoris..bet kazkiek

Mityba reikia keisti, svariai valgyti. Dieta, sportas butina. Kaltini vaistus del svorio prieaugio, bet perzek savo gyvenimo buda, ten rasi beda.
Parašė Diameil
#393868 as viska suvokiu, ir suprantu kad taip reikia daryti, as taip ir dariau, po gimdymo lygiai taip pat svarios mitybos ir sporto pagalba numeciau tiek pat kg. Bet beda tame, kad as tuos vaistus ir pradejau gerti del to, kad man kale sirdi, uzeidavo paroksizmo priepoliai, todel dabar tiesiog bijau. bijau pradeti begioti, nes bijau kur nors laukuose nugriuti ir manes ten niekas neras
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Diameil rašė:as viska suvokiu, ir suprantu kad taip reikia daryti, as taip ir dariau, po gimdymo lygiai taip pat svarios mitybos ir sporto pagalba numeciau tiek pat kg. Bet beda tame, kad as tuos vaistus ir pradejau gerti del to, kad man kale sirdi, uzeidavo paroksizmo priepoliai, todel dabar tiesiog bijau. bijau pradeti begioti, nes bijau kur nors laukuose nugriuti ir manes ten niekas neras

Jei negali sportuoti, tai mityba grieztai prizek. Skaiciuok kolorijas, jeigu reikia patarimo del mitybos, gali asmenine zinute man parasyt. Su svaria mityba svoris kris, net sporto nereiks.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#393873 Susireguliavus šiek tiek mitybą man 10 kg per 3 mėn nukrito visai nejudant praktiškai. Mityba yra raktas :) Plius geresnė ir psichologinė sveikata bus neprisikimšus mėšlo.
Vartotojo avataras
Parašė tostancelis
#404674 Sveiki,

Aš pradėjau vartoti Prozac 20mg, Kai sertralinas nedavė efekto po 6-7 savaičių. Tiesą sakant, pirmos savaitės buvo kažkoks košmaras. Gydytoją galėjo įspėti, kad bus tikrai sunku. Labai mažai valgiau, vos ne kas antrą dieną, depresija sustiprėjo, nerimas didžiulis, įkyrios mintys. Buvo net minčių apie savižudybę, bet jos praėjo. Girdėjau, kad Prozac mažina apetitą ir yra taip pat skiriamas žmonėms turintiems bulimiją.

Jau praėjo 5 savaitės, bet pakolkas dar jokio efekto nepastebiu, tik sumažėję šalutiniai.

Gal kas gali pakomentuoti po kiek laiko turėtų pasijausti efektas?
Parašė Graikas
#404679 Fluoksetino "geraji" poveiki pradejau jausti po 5 savaiciu. Pirmas 4 buvo kosmaras. Kazkas panasaus,kaip tau.
Vis gi teko keisti,nes man jis netiko. Dingo libido,erekcija. Jei ne sitie salutiniai,man patiko fluoksetinas.
Parašė ciaupas
#405774 Sveiki gal kas zinot kiek fluoxetinas veikia dopominergine neurotransmisija? Tarkim as geriu elontril 300mg ir man yra mazai, ta prasme truksta energijos, vyrauja apatija ir pan. Ar butu prasmes prideti fluoxetina kad padidindi dopamina ar gal geriau solian, kuris irgi teoriskai mazoj dozej veikia dopaminergiskai. Aplamai blecha kaip padidinti ta dopamina :-)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:Sveiki gal kas zinot kiek fluoxetinas veikia dopominergine neurotransmisija? Tarkim as geriu elontril 300mg ir man yra mazai, ta prasme truksta energijos, vyrauja apatija ir pan. Ar butu prasmes prideti fluoxetina kad padidindi dopamina ar gal geriau solian, kuris irgi teoriskai mazoj dozej veikia dopaminergiskai. Aplamai blecha kaip padidinti ta dopamina :-)

Fluoxetinas blokuoja 5ht 2c receptorius ant GABA interneuronu, tokiu budu didindamas norepinefrina ir dopamina frontalinese smegenu dalyse, bet, buna, pats SSRI veikimas issaukia apatija, nors tai visiskai individualus reikalas. Solianas irgi idomi opcija, bet doze turbut neturetu virsyti 25-50mg, nes veliau jau atakuoja posinapsinius neuronus ir elgiasi daugiau kaip tipinis neuroleptikas. Beje, ka reiskia 1000mg carbamazepino? Jei yra bipoliskumas, su AD reiktu elgtis atsargiai, ypac su SNRI ir tricikliais. Pats bupropionas neitakoja arachidines rugsties metabolizmo i prostaglandinus, todel neturi dideles gresmes sukelti maniskas busenas, fluoksetinas turi.
Parašė ciaupas
#405778 Carbamazepinas yra grynai del epilepsijos. Bipoliskumas pas mane nera iki galo patvirtintas. Ad man neturi visiskai jokio poveikio apart bupropiono. Simptomatika pas mane pagrinde apatija,ahedonija ir
pan. Ieskau dopaminerginiu preparatu kad mane isjudintu. Mastau apie pramipeksoli.