Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
emar rašė:Aš kol kas geriu noopept. Poveikį jaučiu, gerą. Lengviau prisiversti, susikaupti, analiziniai klausimai patys kyla, kai ką nors veikiu, dar tokie nelabai įprasti, bet labai pagelbstintys :)

Rudens gale nutraukiau Cipralex'ą, bet šiaip tai turiu dabar šiek tiek problemų darbe, tai "duobės" gan dažnokai ištinka. Skirtumas tik tas, kad dar pati išlipu, bet jau darosi baisoka :bloga Gal kokių jonažolių pagert?

Pasiskaityk apie L-Theanine, lietuviskai Teaninas. Jis yra is nootropiku, siek tiek stipriau uz papildus, bet silpniau uz vaistus. Geras daiktas, kai uzeina nerimas ar baime. Turiu dar viena pakeli teanino tabletem 200 mg, parduociau jei reiktu.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#392937 Escitalopram 10 mg, Tiapridal 50 mg (šitą jau mažinam ir nutrauksim greitu metu).
D vitaminas kartais 1600tv, kartais 4000tv (pakaitalioju).
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#393024 kokteilis siaip turimas galvoj kai du ar daugiau vaistu veikia vienas kita pavizdziui raminamieji kartu su maza doze neuroleptiku as geriau ketipinoro 25 ir lorafeno 2,5.

O siaip dabar geriu ketipinora 100, clonazepama ir escitaloprama.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#393320 Abilify (aripiprazolis) 30 mg, paroxetinas 40 mg, bupropionas 300 mg. Siandien prie sito skyre valdoxan (agomelatinum) 25 mg. Hmmm sedziu ir galvoju ar patrauksiu tiek :?
Parašė silencieux
#393325 200mg Leponekso
300mg Venlafaksino
5mg Lorazepamo
50mg Amitriptilino
10mg Zolpidemo
KAs 28 dienas Abilify injekcija

iš nepsichotropinių kontraceptikus Diane35 ir vaistus nuo spaudimo bei širdies ritmo Tarka
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#393367 100 mg trazodono (Trittico retard)
10 mg escitalopramo (Cipralex)
600 mg kvetiapino (Kventiax XR)
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
emar rašė:Aš kol kas geriu noopept. Poveikį jaučiu, gerą. Lengviau prisiversti, susikaupti, analiziniai klausimai patys kyla, kai ką nors veikiu, dar tokie nelabai įprasti, bet labai pagelbstintys :)

Rudens gale nutraukiau Cipralex'ą, bet šiaip tai turiu dabar šiek tiek problemų darbe, tai "duobės" gan dažnokai ištinka. Skirtumas tik tas, kad dar pati išlipu, bet jau darosi baisoka :bloga Gal kokių jonažolių pagert?

Jonazoles gert drasiai gali kol ne vasara dar Laif 600 man yra padeje anksciau jos kelia nuotaika ir apramina. Tik atidziai del saveikos su kitais vaistais jei dar ka vartoji. Daug su kuo reaguoja. Siaip as iki AD vartojau dar rusiska glicina ciulpiama ramino mane.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Phurriz rašė:Sveiki. Butu labai idomu, kad surasytumet kokius vaistus siuo metu vartojat. Butu idomu paskaityti kokius vaistu kokteilius zmones vartoja. Grynai del idomumo.

As pradesiu.

Siuo metu vartoju tik mazute mirtazapino doze 3.75 mg. Bet nevisada geriu, o tik kai nesimiega !

O dar tokiu doziu buna? Cia kiek gaunasi tabletes? Ar kelia alki tokia doze labai? Mano miegas susigadino nuo Ad gal tokia dozele pridejus padetu :achtung bet baisu isstoret :D
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#394408 Mirtazapinas 30mg
Ketipinoras 100mg
Carmazepinas
Xanax
Paroxetinas 40mg
Parašėazuolas
#394933 Bet cia ziuriu visi gauna raminamuju, man jau puse metu neraso raminamu nei azuolyne,nei santariskese,nei vasaros g. Kojos linksta, svaigsta galva. Gerdavau zolpidema 10mg ir xanax 0,5mg i diena, db paliko 40mg paroxetino, isbandziau beveik visus vaistus, db laukiu kraujo generinio analizo. Krc uzkniso taip kentet, per puse metu apsilankiau pas 5 psichiatrus nei vienas raminamu nedave, nu vienu zodziu...
Parašėazuolas
#394935 Dar uzmirsau pridurt kad jau dvi savaites naktim nemiegu, nzn ar geriau negert zolpidemo ir taip kankintis ar geriau israsytu isgerciau bet siek tiek smegenis pazeistu kaip sako gydytojai?!