Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ignition rašė:Man Abilify gelbeja nuo vangumo, bet geriu tik 5mg nes nuo 10mg prabudineju visa nakti, nors gydytoja sake kad tik nuo 10mg yra gydomoji doze.. nzn ka tai reiskia

Monoterapija bipoliniams ir sizo sutrikimams tai daugiau 10-30mg tam tarpe. Kaip priedas prie antidepresanto depresijai gydyt naudojamas ir 2mg, taip kad priklauso nuo situacijos
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:sveiki man israse gyd arrispa 10mg norejau paklausti ar sukele jis antipsichozini poveiki 10mg nes man f.20 B)

Antipsichozini poveiki rodo 10-30mg dozese, 2-5mg dozes naudojamos kaip priedas prie antidepresanto
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#390373 dekuj biggie uz atsakima zinosiu nes vaistas siaip tikrai neblogas butent arisppa bandziau abilifay nors ta pati medziaga man nelabai jis dekuj tau uz info :super
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#390374 ir dar pastebejau kad jis katyvinantis nei kiti neuro visai nieko vaistas tiek kad pradzioja labai silpna ir pykina :bloga
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#390571 sveikuciai su artejanciom sventem norejau paklausti ar nuo sio vaisto jum pyktis nebuvo irzlumas man tai yra :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#390704 Gėriau kvetiapino ir aripiprazolo mixą, taip ir nepajaučiau, kame reikalas...Nulis slopinimo.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#391260 Man mažom dozėm sukelia nemiga, o kaip galvojat, jeigu didesnėm gerčiau, labiau slopintu ir išnyktų nemiga?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#393484 man su 30 mg nei slopina nei aktyvina
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Virtual rašė:man su 30 mg nei slopina nei aktyvina

tau nuo 3o mg aktizijos nera (nenustygymo vietoj)-ekstrapamidinio simptomo? man 5 mg tai sukele. kazkokia nesamone taip neturetu net buti :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:
Virtual rašė:man su 30 mg nei slopina nei aktyvina

tau nuo 3o mg aktizijos nera (nenustygymo vietoj)-ekstrapamidinio simptomo? man 5 mg tai sukele. kazkokia nesamone taip neturetu net buti :bloga

Nebutinai neturetu. Aripiprazolis okupuoja didesni kieki dopamino receptoriu, nei kiti neuroleptikai, ir, nors yra dalinis agonistas, vistiek yra arciau antagonistinio veikimo, todel akatizija gali buti ir su situ vaistu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#396609 Ar kas vartojat aripiprazoli su SSRI/SNRI? Yra minciu, kad bandyti si vaista, bet turejau nemalonia patirti, kai ant jo uzmete escitaloprama ziauri akatizija uzejo. Is esmes noriu nusimesti antidepresanta, bet nenoriu visko is karto keisti
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#396614 geriau ji su seroxatu. gal delto buvo nenustygimas vietoj. abieju vaistu dozes buvo lb mazos.