Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Mersas rašė:
emar rašė:Kai aš bandydavau nutraukti vaistus dar tebesirgdama depresija, būdavo iš karto pablogėjimas. Kai pradėjau jaustis geriau ir nutraukiau visgi, bet per staigiai, kelias dienas kamavo brain zaps'ai :achtung
Šiaip patarčiau skambinti šeimos gydytojui ir psichiatrui - ar negali išrašyti recepto be atskiro vizito - ar būtina pasirodyti? Nes aš tai eidavau be eilės prašyti, man buvo per daug baisu :achtung

:))) jei atvirai, tai as geriau jauciuos nebegerdama cipralex, grizau i realu gyvenima, nes nuo ju nieko gero nebuvo

O matai :D zmonea iki kokios dozes reik uzkelto cipralexa kad miegociau gerai? Pas tevus gyvenau puse metu tai miegojau gryzau namo vel vartaus naktim :bloga siuo metu keliu nuo puses iki 3/4..planas- visa tablete. Bet labai jau zapsai nervina is salutiniu - iskrovos elektros kojoj arba pirstu galauose. Siaip nerima tai mazina nuotaika ir gereja.. tik va miegas pasirodo nuo aplinkos itakojasi..o gal nekelt ir koki tritico dasidet miegui. Kaip manot?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
KunigaikštisMyškinas rašė:cipralexas nemigdo, daugiau aktyvina.

Nu bet miega daug mam sutvarko..visi rytiniai nemigdo gi.. ar nesitiket? :achtung
Vartotojo avataras
Parašė emar
#395637 Kiekvieną veikia skirtingai. Kai jis pradėjo mane migdyti, supratau, kad jau galiu jį nutraukti.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
emar rašė:Kiekvieną veikia skirtingai. Kai jis pradėjo mane migdyti, supratau, kad jau galiu jį nutraukti.

O migdymas ta reiskia? Kad galima nutraukti? Ar kad per daug serotonino?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#395642 Pati depresija gali pasireiksti kaip nemiga, ne visu simptomai juk vienodi, pagereja depresija - pagereja ir miegas, gali ir taip gi but
Vartotojo avataras
Parašė emar
#395643 Tiesiog pasikeitė poveikis: išgeri tabletę ryte ir po pusvalandžio tenka ieškotis lovos 4 valandoms. Nori nenori persikeli į vakarą.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
biggie rašė:Pati depresija gali pasireiksti kaip nemiga, ne visu simptomai juk vienodi, pagereja depresija - pagereja ir miegas, gali ir taip gi but

Tai taip pradzioj ir buvo o po to pradejau miegoti gerai (kol gyvenau pas tevus-ramu saugu) . Gryzau i savo namus vel blogai. Tai klausimas jei vaistas rimtai veikia smegenis turetu nesiskirti :achtung vat ir nzn ka daryt tos dozes kaip ir pakaktu depresijai-pakako. Kitoj aplinkoj gal nerimas aukstenis? Gali taip buti?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#395651 Aš kai gyvenau pas tėvus (na, buvo situacija tokia, kad teko rūpintis sesers kūdikiu), tai mano stresas buvo žiauriai užkilęs, tik vaistų (migdomųjų) negalėjau gerti, nes situacija reikalavo visiško susitelkimo.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#395652 Ir beje, smegenys pasisavina vaistą taip, kaip joms norisi :D Todėl jis negali vienodai veikti. Jei užtektų tabletę išgerti, tai jau seniai visos ligos būtų išgydytos.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
emar rašė:Aš kai gyvenau pas tėvus (na, buvo situacija tokia, kad teko rūpintis sesers kūdikiu), tai mano stresas buvo žiauriai užkilęs, tik vaistų (migdomųjų) negalėjau gerti, nes situacija reikalavo visiško susitelkimo.

O tuo metu gerei cipralexa?
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
KunigaikštisMyškinas rašė:cipralexas nemigdo, daugiau aktyvina.

Ir dar kaip migdo, gerdavau ryte, tai per pietus tekdavo viską mest ir važiuot namo pamiegot pora valandų. Užslopindavi žiauriai. Paskui pakeitus kitu ad iškart baigėsi miegai.