Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
#398279 As tik nesenai supratau kad cia visi snekantis kvetapinas kad tai yra ketipinor.Sito dalyko pas mane 2 pakeliai is neaisku kur atsirade,tik abu skirtingais pav ketipinor ir kitas kazkoks kitoks.Bet veiklioji medziaga tapati.Is kiekvieno pakelio isgerta po viena tablete ir palikta stovi metais.Jus man pasakykit,kaip galima gerti sita dalyka? Kai geriau uzmigt padejo,iskart padaro tave sunku,bet kita diena athodai kaip po baisiausiu narkotiku,cia reik priprast prie jo ar kur suo pakastas? Isgeri tablete rankos kojos nutirpsta pasijauti kaip neigalus :D ir kita diena tokia bloga buna kad zodziu nera.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
vitamin9 rašė:As tik nesenai supratau kad cia visi snekantis kvetapinas kad tai yra ketipinor.Sito dalyko pas mane 2 pakeliai is neaisku kur atsirade,tik abu skirtingais pav ketipinor ir kitas kazkoks kitoks.Bet veiklioji medziaga tapati.Is kiekvieno pakelio isgerta po viena tablete ir palikta stovi metais.Jus man pasakykit,kaip galima gerti sita dalyka? Kai geriau uzmigt padejo,iskart padaro tave sunku,bet kita diena athodai kaip po baisiausiu narkotiku,cia reik priprast prie jo ar kur suo pakastas? Isgeri tablete rankos kojos nutirpsta pasijauti kaip neigalus :D ir kita diena tokia bloga buna kad zodziu nera.

Per laika slopinimas pasitvarko, be to jei kazkas jaucia itampa ir nemiga, tiem tas paslopinimas naudingas
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#398287 Geriu 600mg prailginto veikimo, vos vos ramint pradeda po kelių val. išgėrus, o šiaip kitą dieną nieko nejaučiu, visas jautrumas kaip padidėjęs, taip padidėjęs...
Parašė mizantropas
#398293 buvome sodyboje prie upės, tai draugas paprašė, kad duočiau jam vieną kvetiapino tabletę pabandymui, tai po to papasakojo, kad juto kaip kažkokios bangos eina per kūną ir pojūtis lyg būtų haliuciogeninių grybų užvalgęs, ir dar sakė ,kad sėdėdamas sodyboje prie upės galvojo ,kad randasi kažkur tai arti namų Vilniuje :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
mizantropas rašė:buvome sodyboje prie upės, tai draugas paprašė, kad duočiau jam vieną kvetiapino tabletę pabandymui, tai po to papasakojo, kad juto kaip kažkokios bangos eina per kūną ir pojūtis lyg būtų haliuciogeninių grybų užvalgęs, ir dar sakė ,kad sėdėdamas sodyboje prie upės galvojo ,kad randasi kažkur tai arti namų Vilniuje :D

Kas nauja ir nebandyta visalaik galima ir nebutu dalyku prisigalvoti. Quetiapinas blokuoja serotonino 2A receptoriu, kai grybai ji stimuliuoja ir tai yra ju veikimo taskas, tai poveikis mazu maziausiai atvirkscias turetu gautis.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#398298 Tai man nuo hipnogeno ligoninej buvo, kad visa nakti pravaiksciojau po kitas palatas ir daiktus vogiau, is ryto visi juokiesi, nesupratau is ko paskui daktare atejo pas mane :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#398779 Manau augina, ne tik del to, kad kartais valgyt uzsinorimo nuo jo, bet tie neuroleptikai neleidzia nukrist svoriui, net laikantis dietu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Manau augina, ne tik del to, kad kartais valgyt uzsinorimo nuo jo, bet tie neuroleptikai neleidzia nukrist svoriui, net laikantis dietu.

As pastebejau, kad su neuroleptikais yra kazkoks "set point'as", riebalu kiekis, kuri jie uzaugina ir daugmaz nusistovi, su dietom jis ne tiek ir keicias. Olanzapinas mane laiko 95kg, 4 ar 2 valgymai dienoj nelabai itakoja, quetiapinas buvo svori sumazines iki 81kg, jokiu dietu ar sportu, bet svoris vel nusistovejo ir i jokia puse nekito, net ir labai padidinus kalorijas. Esu skaites, kad kiekvienas neuroleptikas itakoja, del savo farmakologiniu ypatumu, genu ekspresija, susijusia su svorio kiekiu, tam tikri neuroleptikai pabudina tuos genus ir organizmas keicia savo medziagu apykaita. Daugelis daktaru man teige, kad valgyti maziau kotletu, nes tablete svorio auginti negali, bet cia labiau informacijos trukumas, nes su kiek esu kalbejes zmoniu, tai daugeliui tas pats vyksta.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#398808 va va... Aš irgi net badaut bandžiau kelias savaites, tas svoris nesikeičia. Bet kai daug dirbau fizinio darbo, krūvis tikrai didelis buvo, pavyko numesti svorio. Tai net nežinau... Jaučiu bandysiu vėl fiziškai daug judėt, nes nu jau nutukimas keli metai ir nieko nepavyksta padaryt, visokie spaudimai kyla, kitos bėdos lenda. :bloga :death
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
KunigaikštisMyškinas rašė:va va... Aš irgi net badaut bandžiau kelias savaites, tas svoris nesikeičia. Bet kai daug dirbau fizinio darbo, krūvis tikrai didelis buvo, pavyko numesti svorio. Tai net nežinau... Jaučiu bandysiu vėl fiziškai daug judėt, nes nu jau nutukimas keli metai ir nieko nepavyksta padaryt, visokie spaudimai kyla, kitos bėdos lenda. :bloga :death

Nuo kuriu cia vaistu taip priaugai?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#398898 Iš pradžių nuo AD - mirtazapine, o po to nuo quetiapine. Olanzapinas man nepridėjo nei kiek svorio, alkio neveikė... o quetiapinas žiauriai alkį kėlė. Naktį rydavau ligoninėj viską, kas buvo spintelėj. :bloga Net miegodama... :bloga Rimtai... Jau net anekdotinės situacijos būdavo. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
KunigaikštisMyškinas rašė:Iš pradžių nuo AD - mirtazapine, o po to nuo quetiapine. Olanzapinas man nepridėjo nei kiek svorio, alkio neveikė... o quetiapinas žiauriai alkį kėlė. Naktį rydavau ligoninėj viską, kas buvo spintelėj. :bloga Net miegodama... :bloga Rimtai... Jau net anekdotinės situacijos būdavo. :bloga

Va je tai kventiapinas tada nepalankus vaistas ...nors gal nuo dozes priklauso
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:
KunigaikštisMyškinas rašė:Iš pradžių nuo AD - mirtazapine, o po to nuo quetiapine. Olanzapinas man nepridėjo nei kiek svorio, alkio neveikė... o quetiapinas žiauriai alkį kėlė. Naktį rydavau ligoninėj viską, kas buvo spintelėj. :bloga Net miegodama... :bloga Rimtai... Jau net anekdotinės situacijos būdavo. :bloga

Va je tai kventiapinas tada nepalankus vaistas ...nors gal nuo dozes priklauso

Taip, 300mg ir 600mg studijose rodo skirtinga svorio prieaugi, kas geria 50mg del miego, tai, as isivaizduoju, svori turetu itakot minimaliai.