Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
western rašė:
Milita99 rašė:As itariu man jie rimtai nustojo veikti...praejo 6 men kazkur...Biggie kiek laiko tau veike? Kas per fenimenas? :bloga

Milita, o kiek mg geri ?

7.5 geriau 3/4 tabletes nes visa per daug dirgino...jauciu kelsiu iki pilnos nes jau taip blogai vakar verkiau ir verkiau pats faktas kad vaistai ptadeda nebepadet varo nevilti :oops:
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:
western rašė:
Milita99 rašė:As itariu man jie rimtai nustojo veikti...praejo 6 men kazkur...Biggie kiek laiko tau veike? Kas per fenimenas? :bloga

Milita, o kiek mg geri ?

7.5 geriau 3/4 tabletes nes visa per daug dirgino...jauciu kelsiu iki pilnos nes jau taip blogai vakar verkiau ir verkiau pats faktas kad vaistai ptadeda nebepadet varo nevilti :oops:

7,5mg cia nedidele doze, gali ramiai pabandyt pasikelt iki 10mg.
As geriau pirma syki 5mg, meciau, tai buvo mano pirmas AD. Tada po poros metu, vel grizau, perejau prie 10mg, vel meciau, nes nelabai jauciau poveikio ir vis tikejaus, kad egzistuoja kazkas man tinkamesnio ir efektyvesnio. Dabar imu 20mg. Tai efektas kaip ir geriausias. Toleruoja labai gerai, jauciu kad laisvai galeciau ir pakelti. Atvirai kalbant nejauciu nei vieno salutinio. Nei galvos skausmo, nei burnos dziovimo. Net su sex drive viskas tvarkoje. Po kokio menesio bandysiu iki 30mg pakelt. Paeksperimentuot. Kiek susirinkes info, nieko cia baisaus, kai kuriems daktarai pakelia, bent is UK ir USA forumu esu skaites.
Bet zinoma, viska lemia salutiniai. Cia esmiu esme..
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#398712 7,5mg cia nedidele doze, gali ramiai pabandyt pasikelt iki 10mg.
As geriau pirma syki 5mg, meciau, tai buvo mano pirmas AD. Tada po poros metu, vel grizau, perejau prie 10mg, vel meciau, nes nelabai jauciau poveikio ir vis tikejaus, kad egzistuoja kazkas man tinkamesnio ir efektyvesnio. Dabar imu 20mg. Tai efektas kaip ir geriausias. Toleruoja labai gerai, jauciu kad laisvai galeciau ir pakelti. Atvirai kalbant nejauciu nei vieno salutinio. Nei galvos skausmo, nei burnos dziovimo. Net su sex drive viskas tvarkoje. Po kokio menesio bandysiu iki 30mg pakelt. Paeksperimentuot. Kiek susirinkes info, nieko cia baisaus, kai kuriems daktarai pakelia, bent is UK ir USA forumu esu skaites.
Bet zinoma, viska lemia salutiniai. Cia esmiu esme..[/quote]
Tai taip butent nes man jei keliu skrandi taaaip dirgina kad buti negaliu nepadeda nei maistas nei vanduo :bloga jei ne salutiniau kelciau ir as iki 20 ...o tu gal per greit mesdavai? Cipralexas poveiki negreit duoda apie 2 men pilnai
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:
Tai taip butent nes man jei keliu skrandi taaaip dirgina kad buti negaliu nepadeda nei maistas nei vanduo :bloga jei ne salutiniau kelciau ir as iki 20 ...o tu gal per greit mesdavai? Cipralexas poveiki negreit duoda apie 2 men pilnai

Esu keleta kartu uzfiksaves, kad zmones skundziasi skrandzio deginimu nuo sio vaisto, taciau tai pakankamai retas atvejis. Taciau dazniausiai jie dalinasi pirmais ispudziais po keliu dienu ar keliu savaiciu. Manau, tu turi daugiau patirties ir geriau jauti kuna nei bet kas kitas sitam pasauly. Sioki toki deginima ir as jauciu, bet gal cia tu mane uzkretei tom mintim :)
O mesdavau, nes nebejausdavau poveikio. Jei kiekviena AD bandysiu po puse metu, tai tiesiog nespesiu isbandyt visu likusiu :) Teko prasukt gera rata, kad situacija taptu aiskesne. Keista, bet tikrai gera efekta jauciau pirmas 4 dienas, pradedant nuo 20mg. O dabar tarsi nuo pakalnes. Na bet as optimistas:) Be 8 savaiciu nedarysiu isvis jokiu isvadu.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
western rašė:
Milita99 rašė:

Esu keleta kartu uzfiksaves, kad zmones skundziasi skrandzio deginimu nuo sio vaisto, taciau tai pakankamai retas atvejis. Taciau dazniausiai jie dalinasi pirmais ispudziais po keliu dienu ar keliu savaiciu. Manau, tu turi daugiau patirties ir geriau jauti kuna nei bet kas kitas sitam pasauly. Sioki toki deginima ir as jauciu, bet gal cia tu mane uzkretei tom mintim :)
O mesdavau, nes nebejausdavau poveikio. Jei kiekviena AD bandysiu po puse metu, tai tiesiog nespesiu isbandyt visu likusiu :) Teko prasukt gera rata, kad situacija taptu aiskesne. Keista, bet tikrai gera efekta jauciau pirmas 4 dienas, pradedant nuo 20mg. O dabar tarsi nuo pakalnes. Na bet as optimistas:) Be 8 savaiciu nedarysiu isvis jokiu isvadu.

Cia ne tai kad deginimas toks dirginimas gurguliavimas viso pilvo lyg butu tuscias nu sunku paaiskinti...o kaip tau seroxatas buvo? Man tai cipralexas pirmus menesius buvo uzkeles labai nerima bet jauciau kad veda is depresijos tai tesiau ir kentejau...bet ilgai ilgai keliau doze nes ir brain zapsai galvoj ir kojoj greze kaip iskrova...as aplamai jauciu netoleruoju ssri kaip itaria mano gydytojas tik labai esu kantri ir po biski pripratau nes tai mazesnis pragaras jei nezabojamas nerimas ir apatija gyvenimui :oops: as tai zolofta noreciau pabandyt tu nebandei?
Vartotojo avataras
Parašė western
#398724 Esu bandes seroxat, nezinau, neturiu tvirtos nuomones apie ji, todel nesiplesiu. Geriau ji siek tiek ekstremaliu metu, todel isvados visiskai subjektyvios. Apie sertaline gali pasiskaityt cia(apacioj). Man visi tie salutiniai ant skirtingu zmoniu anatomiju siek tiek primena Serloko Holmso gerai issakyta minti : jei is visu paaiskinimu ismestumem tik tuos kurie yra logiski, tai liktu tik nelogiski bet teisingi :)

Cia pilna atsiliepimu, gali pasivaryt. Tik nereik visko priimt "uz gryna" piniga. Apie cipralex panasiai baisiai raso:)

https://patient.info/forums/discuss/bro ... aline-3174
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#398726 Ka reiskia vakarinis nerimas? Atsiranda gerai paverkus o verkimas kai jau nebesilaiko itampa :bloga jauciu vel lexusa gert reiks geriau uz ji nera bet...oj kaip bijau priprasti
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Ka reiskia vakarinis nerimas? Atsiranda gerai paverkus o verkimas kai jau nebesilaiko itampa :bloga jauciu vel lexusa gert reiks geriau uz ji nera bet...oj kaip bijau priprasti

Reiskia, kad rytas uz vakara bus sviesesnis. Jei blogai, isgerk to lexo, visgi tam ir kuria juos, kad nugesint sunkias dienas.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Milita99 rašė:Ka reiskia vakarinis nerimas? Atsiranda gerai paverkus o verkimas kai jau nebesilaiko itampa :bloga jauciu vel lexusa gert reiks geriau uz ji nera bet...oj kaip bijau priprasti

Daug emociju susikaupia per diena, gal tai depresijos pozymis.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
Vaiduk rašė:

Daug emociju susikaupia per diena, gal tai depresijos pozymis.

Aha matyt tu teisus man iki galo nepraejus depresucha
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#398737 SSRI keisti i kita SSRI nelabai matau racijos, geriau bandyti kitos klases antidepresanta, ar prideti kazka papildomai. Nemanau, kad visai tinkamas pavyzdys, bet, norint atsipalaiduoti, turbut vienodai gerai tai sektusi padaryti ir su Svyturio alum, ir su Utenos, nors kai kurie megsta viena ar kita labiau. Taip ir su SSRI, nera jie ant tiek skirtingi, kad duotu kazkuris visiskai netiketai gera veikima, be to ju individualios charakteristikos daugiau pasireiskia ant maksimaliu doziu.
Vartotojo avataras
Parašė western

Milita, kaip diena prabego ?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
western rašė:
Milita99 rašė:Ka reiskia vakarinis nerimas? Atsiranda gerai :D paverkus o verkimas kai jau nebesilaiko itampa :bloga jauciu vel lexusa gert reiks geriau uz ji nera bet...oj kaip bijau priprasti

Milita, kaip diena prabego ?

Ai banguotai bet gal kiek geriau nei vakar :))) po biski vistiek keliu iki 10 niekur nedingsiu teks ta pakilusi nerima iskentet :oops: o paciam kas per problema? Nerimo sutrikimas ar depresija?ilgai jau gydaisi?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
biggie rašė:SSRI keisti i kita SSRI nelabai matau racijos, geriau bandyti kitos klases antidepresanta, ar prideti kazka papildomai. Nemanau, kad visai tinkamas pavyzdys, bet, norint atsipalaiduoti, turbut vienodai gerai tai sektusi padaryti ir su Svyturio alum, ir su Utenos, nors kai kurie megsta viena ar kita labiau. Taip ir su SSRI, nera jie ant tiek skirtingi, kad duotu kazkuris visiskai netiketai gera veikima, be to ju individualios charakteristikos daugiau pasireiskia ant maksimaliu doziu.

Anot mano gydytojo kadangi cipralex aktyvinantis labiausiai fai duoda salutini toki kaip nerimastinguma ir skrandi. O seroxatas tipo jau raminantis ir to nebus..