Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400082 Nu bet ar neslopins tie visi finlepsinai ir lyricos mama kazkada gere lyrica nuo nervu pazeidimo tai vos paejo o bendradarbe finlepsina nuo trisakio nervo geria tai tas dienas zombis buna sake seile bega anot jos....nu zodziu..jo vasara gerai buvo man. I darba nereikejo ir siaip kazkaip gamta buvimas lauke veikla sode...o db kazkaip kirto ir vel prailgejo prietaisu tikrinimas ir vel galva kasausi...buvo stipriai apmazeje ir man tikrai gerai veike cipralexas bet matyt doze mazoka o kelt ziauriai sunku :bloga vaistas efektyvus tai faktas...o paciam kaip pakelt sekesi? Iki kiek pakelei?
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Nu bet ar neslopins tie visi finlepsinai ir lyricos mama kazkada gere lyrica nuo nervu pazeidimo tai vos paejo o bendradarbe finlepsina nuo trisakio nervo geria tai tas dienas zombis buna sake seile bega anot jos....nu zodziu..jo vasara gerai buvo man. I darba nereikejo ir siaip kazkaip gamta buvimas lauke veikla sode...o db kazkaip kirto ir vel prailgejo prietaisu tikrinimas ir vel galva kasausi...buvo stipriai apmazeje ir man tikrai gerai veike cipralexas bet matyt doze mazoka o kelt ziauriai sunku :bloga vaistas efektyvus tai faktas...o paciam kaip pakelt sekesi? Iki kiek pakelei?

Tiek lyrica, tiek finlepsinas veike labai svelniai, visiskai be salutiniu. Pabandyk. O cipralex kalu 40mg irgi viskas ok. Primenu, as labai jautrus vaistams:) Net kvetiapino negaliu gert:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:
Mersas rašė:
Milita99 rašė:As tai cipralexa geriu...o tas finlepsinas padeda nuo depresijos? Man jauciu reik labiau aktyvinancio ad...kaip knisa tas glusumo ir be jegu pojutis

Man geriant cipralexsa buvo labai prasidejus kazkokia bloga nuoraika, slopinimas, visiskas pulso suretejimas ir toks jausmas uzejo lyg galva neveiktu is vis. Pakeite i kitus ir pridejo finlepsina.

Man siandien gydytojas sake kad cia tas slopinimaw ne nuo cipralex o tipo nuo "beviltiskumo jausmo"...nu del isgyvenimu organizmo apsaugine tipo reakcija...nu nzn gal..kelsiu doze ir ziuresiu kas toliai :bloga o kaip kazin tie antiepliepsiniai nuo oks? :? Ziuriu ruduo tai forumas atgijo :D as tai pirkau antidepresine lempa ziuresim kaip veiks :achtung

Is tikruju ar tai butu senas, nupiepes "sovietinio palikimo" daktaras, ar inovatyvus, jaunas psichiatras, turintis supratima apie farmakologija, didzioji dalis gydymo visvien eina bandymu-klaidu metodu. Racionalumas, aisku, turi buti, kur skirti antidepresanta, kur neuroleptika, bet niekas nepasakys kuris vaistas geriausiai veiks ir net kaip reaguos individualus organizmas.
Parašė Mersas
western rašė:
Milita99 rašė:Nu bet ar neslopins tie visi finlepsinai ir lyricos mama kazkada gere lyrica nuo nervu pazeidimo tai vos paejo o bendradarbe finlepsina nuo trisakio nervo geria tai tas dienas zombis buna sake seile bega anot jos....nu zodziu..jo vasara gerai buvo man. I darba nereikejo ir siaip kazkaip gamta buvimas lauke veikla sode...o db kazkaip kirto ir vel prailgejo prietaisu tikrinimas ir vel galva kasausi...buvo stipriai apmazeje ir man tikrai gerai veike cipralexas bet matyt doze mazoka o kelt ziauriai sunku :bloga vaistas efektyvus tai faktas...o paciam kaip pakelt sekesi? Iki kiek pakelei?

Tiek lyrica, tiek finlepsinas veike labai svelniai, visiskai be salutiniu. Pabandyk. O cipralex kalu 40mg irgi viskas ok. Primenu, as labai jautrus vaistams:) Net kvetiapino negaliu gert:)

Man ir nera kazko tokio nuo finlepsino, o kas del vaistu, tuesiog turi atrasti kas konkreciai tinka butent tau, nes kas tiko vienam, kitam netiks
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400115 Per kiek laiko jums suveikia pakelimas dozes? Ar nepablogeja keliant ja? Jau man ima neviltis nuo tos apatijos norisi trenk visus vaistus :kutikuti
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
western rašė:

Tikiu kad jautrus bet yra jautresniu kas vos iki 10mg pakelia :DD :D gal koki gydytoja gali parekomenduoti? Sakei daug apejes
Vartotojo avataras
Parašė western
#400118 Sakyciau, man kaip tik "ant pakelimo" savijauta gereja, o ilgainiui slopsta poveikis. Del to ir griebiau jauti uz ragu su dviguba norma:) Toleruoja gerai, libido irgi neeliminavo. O medika koki pasiulyt, net nezinau. Gal Remeike, gal Mazaliauskiene. Koks skirtumas, vistiek jos nieko nepades.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400119 O slopinimas nereiskia kad jau per daug tos dozes gal kaip tik pamazint? O tau padidinus iskart geriau pasijaucia kuria prasme? Jegu energijos ar maziau nerimo?
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:O slopinimas nereiskia kad jau per daug tos dozes gal kaip tik pamazint? O tau padidinus iskart geriau pasijaucia kuria prasme? Jegu energijos ar maziau nerimo?

Jie manes pacio visiskai neslopina. Pats poveikis tiesiog slugsta. Pirmom dienom efektas buvo geriausias. Taip buvo ir pries 4m kai pirma syki geriau AD ir butent cipralex. Taciau tas atoslugis irgi nukrenta iki tam tikros karteles ir lieka, o juk noretusi nesiliaujamo gerejimo nors ir iki grabo lentos:) O pasijaucia per mazesni nerima, didesni energijos pliupsni ir t.t. Siaip nuo mazens esu energingas, toks ir gyvenime turiu buti, kiekviena mano sielos lastele saukia, kad taip turi BUTI :) Kaip ten bebutu tenka pripazint, kad startinis blogis yra nerimas. Nuo jo viskas mezgasi tolyn.
O ar esi bandziuse sertralina ? Tau salutiniai ar taip ar taip formuojasi. Skaiciau nemazai yra tokiu, kurie nuo cipralex perejo prie sito vaisto ir liko patenkinti, gal tu butent priklausai tam ratui. Kas zino.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400131 Nesu bet labai noreciau tik kai pagalvoji vel tuos salutinius kenteti nzn nzn aisku jei sito poveikis silpnes ir toliau slopins reiks prasytis sertralino...o tu ir pries 4 metus gerei cipralexa? Kaip sekes mesti? Padejo tada?
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400132 As energinga irgi tokia nenusedinti vietoj o cia kai zombis pasidariau...atejo lempa man jau svitinuosi fainai ta sveisa tokia maloni ryte tai tikrai zvaliau
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:Nesu bet labai noreciau tik kai pagalvoji vel tuos salutinius kenteti nzn nzn aisku jei sito poveikis silpnes ir toliau slopins reiks prasytis sertralino...o tu ir pries 4 metus gerei cipralexa? Kaip sekes mesti? Padejo tada?

Mesti sekesi nei gerai nei blogai. As net nebuvau ispetas, kad gali buti kazkokie negalavimai. Tiesiog, pamenu Sablevicius, man cipralex pamaine i vortioxetine ir tiek ziniu. Kita vertus geriau tik 10mg, kas yra per mazai, bent jau man kazka pajausti. Tai visiskai nebuvo jokios problemos ji nutraukt/pakeist. Absoliuciai. Cia kaip gira gerti ir mesti :)
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:O kaip tas sablevicius? Girdetas daktariukas? Tai tu ji metei nes nebereikejo ar del ko?

Jis man pradejo nebepatikt. Kad but geru psichiatru, dar reik but dar ir geru psichologu. O jis kazkoks niurzgiantis pasidare. Tai visiskai neikvepe. Juolab, kad ta vadinamoji "ginkluote" visu ta pati. Cimbalta, Elontril, Nortriptelin , Fluanxol, Abilify and so on. Perejau i neuromeda.
Kai pradeda sekt tas pasakas "jei paleisciau tave dviem menesiam i miska be jokiu daiktu tai tu pasveiktum", man jau pasidaro gana :)
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#400139 Tai cia kaip tas samanas zverinciuje su vilki terapija gydo ...aa anksciau tikejau tokiom nsm bet visa tai placebas manau kai smegenu chemija sutrinka reik vaistu...o tau kokio tipo nerimo sutrikimas? Ka nors konkretaus jie nustate?