Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
#400449 Man kitadien stipraus efekto nebuvo. Efektas prasidejo kazkur antra-trecia diena. Tarsi nauja gyvenima buciau pradejes. Tarsi is galvos butu vezi kas nors isoperaves...
Vartotojo avataras
Parašė Succubus
#400573 Pradejau ir as vartoti Pregabalin 150mg/d. Paziuresim kaip eisis.
Vartotojo avataras
Parašė western
Succubus rašė:Pradejau ir as vartoti Pregabalin 150mg/d. Paziuresim kaip eisis.

As irgi ja analizuoju. Pradejau gert 3k dienoj, skirtingu metu. Bet kuriuo atveju kelsiu iki 300mg. Salutiniu jokiu nepastebejau. Tiesa sakant po jos isaugo darbingumas, pagerejo savijauta, savo efekta ji duoda.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400831 Israse recepta metams laiko, we'll see..
Vartotojo avataras
Parašė western
biggie rašė:Israse recepta metams laiko, we'll see..

gera efekta juntu po 300mg, galima ir dar daugiau, taciau ties sustojau. Tikrai labai padeda, super.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#400869 išgėriau 75 mg, bet nieko nepajaučiau, čia per maža dozė ar manęs tiesiog neveikia?
Vartotojo avataras
Parašė western
#400872 75 tikrai mazoka. Pradek nuo 150, pakelk iki 300. Bent kelias dienas pavartok, tada galima daryt isvadas. Po 75mg as 3 savaites vartojau, nejauciau nieko.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#400875 hmm, lygtais ramesnis jaučiuosi, reiks pasitart su psichiatru, o tu western dar ką nors be pregabalino vartoji?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#400876 hmm, lygtais ramesnis jaučiuosi, reiks pasitart su psichiatru, o tu western dar ką nors be pregabalino vartoji?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#400903 o tu su psichiatro sutikimu vartoji pregabaliną?
Vartotojo avataras
Parašė western
Nesuprastas rašė:o tu su psichiatro sutikimu vartoji pregabaliną?

Kaip rusai sako, ''da lampocki'' tas PSI. Kai pirma syki nuvaziavau paprasyt lyricos, tai man ji ir dave. Sekanti karta dave kitas PSI. Duoda ka tik nori, kiek nori ir kada nori bent jau privaciai man viska visi yra dave, o ne privaciai nesu buves.
Tik reikia buti argumentuotu ir aiskiai nusviesti situacija.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#400915 depakinas man taip nesutvarko nerimo, kaip sutvarko pregabalinas. Abu antiepileptikai, tik kitus kanalus blokuoja, gal pavyktu su laiku depakino atsikratyt, nes truputi per daug slopinimo