Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
biggie rašė:depakinas man taip nesutvarko nerimo, kaip sutvarko pregabalinas. Abu antiepileptikai, tik kitus kanalus blokuoja, gal pavyktu su laiku depakino atsikratyt, nes truputi per daug slopinimo

Man keistas jausmas tas, kad kol dirbau buvo viskas gerai, geras darbingumas, energija, o dabar kai kelios laisvos dienos, galiu miegot ir miegot. Sunku net ivardint ar tai slopinimas ar ne ir ar tai kaip nors susije. Bet taip skaniai pamiegu. Gal tiesiog buvo sioks toks persidirbimas, nes pastarosios kelios savaites buvo ypac intensyvios. Kita vertus velniskai laukiu darbo rezimo ir ritmo, viskas susisvartuoja i savo vietas.
Vartotojo avataras
Parašė western
#401156 Biggie, ar tau paciame recepte parase, kad pregabalinas israsytas metams laiko?
Siandien norejau vaziuot jo pirkt ziuriu, jau 2 dienos kaip pasibaigusios. Galvoju gal su tusinuku istaisyti data.
Is vienetuko i ketvirtuka. Is sausio i balandi. Ar nesukels kokiu itarimu?:)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
western rašė:Biggie, ar tau paciame recepte parase, kad pregabalinas israsytas metams laiko?
Siandien norejau vaziuot jo pirkt ziuriu, jau 2 dienos kaip pasibaigusios. Galvoju gal su tusinuku istaisyti data.
Is vienetuko i ketvirtuka. Is sausio i balandi. Ar nesukels kokiu itarimu?:)

Pas mane galinej datoj parasyta ilgalaikiam gydymui, aiskino daktare, kad metus tokiu atveju toks receptas galioja. O siaip bandyciau pirkt ir su pasibaigusiu, paaiskink, kad nespejai issirasyt ir reikia, turetu paeit. Blogiausiu atveju daryk kaip sakei, karta draugas nusipirko escitalopramo is mano duloxetino recepto, uztusavo pavadinima ir pakeite antidepresanta ir doze :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#401159 Geriu 300 mg pregabalino jau dvi savaites, bet kazkaip poveikio, kaip nuo benzodiazepinu, nejauciu, reiktu didint doze ar dar palaukt?
Vartotojo avataras
Parašė western
Nesuprastas rašė:Geriu 300 mg pregabalino jau dvi savaites, bet kazkaip poveikio, kaip nuo benzodiazepinu, nejauciu, reiktu didint doze ar dar palaukt?

Alachas zino:) Bet siaip palaukciau bent menesi. Visgi 300 jau nemazai. Pats tiek geriu.
Vartotojo avataras
Parašė western
Donatas1987 rašė:Man jis stebuklingas vaistas.Jokio nerimo + supermenas lieki, tik beda,kad megstu jo suvalgyt po 10tab. po 150mg

Cia jau gera pasakyta, ne isgerti, o pavagyti:)
Parašė Mersas
western rašė:
Donatas1987 rašė:Man jis stebuklingas vaistas.Jokio nerimo + supermenas lieki, tik beda,kad megstu jo suvalgyt po 10tab. po 150mg

Cia jau gera pasakyta, ne isgerti, o pavagyti:)

:))) o spaudimo ir pulso nemazina? Tas vaistas?
Vartotojo avataras
Parašė western
Milita99 rašė:O lyrica miegui geriasi? Kazi jei nusiimto cipralexa su juo? Kaip vairavimui neslopina jis?

Jokiu problemu. Ryte geriu cipralex, o grizdamas is darbo namo ikalu lyricos. Apie slopinima net kalbos negali buti. Na bent jau as to visiskai nejauciau. Man toks grafikas pasirode optimaliausias, nors isbandziau visaip.
Vartotojo avataras
Parašė western
#401506 Nebejauciu lyricos tokio efekto, koki jauciau is pradziu. Teisingai kazkas buvo minejes, kad jo poveikis su laiku mazeja.
Vartotojo avataras
Parašė Milita99
#401536 Idomu jis miego pagerinimui nuo sapnavimo ir prakaitavimo padetu? Kam jis geriamas? Nerimui labiau ar kam?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Milita99 rašė:Idomu jis miego pagerinimui nuo sapnavimo ir prakaitavimo padetu? Kam jis geriamas? Nerimui labiau ar kam?

Padetu, bet as su juo sugebu pietu miego sugebu pamiegot, kai paprastai neiseina
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#401543 Pradejau gerti 150 mg vienu kartu vietoj 75 mg jau trecia diena. Tai toks keistas apsvaigimo jausmas, kaip filme kokiam. Pasidalinkit savo patirtimi, ar buvo keistumo jausmas padidinus doze. Va ir vel bijau :(