Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:beje daktare uzdraude gerti zoloft kartu su buprop. sake serotonino ad netinka nes depresija antitipine. nieko nesupratau :bloga aiskino kad sizoafektinio kitokia depresija. visai pasimeciau :bloga

atipine depresija buna bipoliniuose sutrikimuose. Manijos metu buna padidejes omega 6 polinesociosios arachidines rugsties metabolizmas, visi veiksmingi anti-manic'ai stabdo metabolizma ir mazina uzdegimus. SSRI antidepresantai taip pat didina arachidines rugsties metabolizma ir konversija i prostaglandinus, taciau bupropionas to nedaro, turi mazesne rizika manijai issaukti ir todel yra vienas pirmesniu pasirinkimu bipolinei depresijai gydyt.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
biggie rašė:
maumau15 rašė:beje daktare uzdraude gerti zoloft kartu su buprop. sake serotonino ad netinka nes depresija antitipine. nieko nesupratau :bloga aiskino kad sizoafektinio kitokia depresija. visai pasimeciau :bloga

atipine depresija buna bipoliniuose sutrikimuose. Manijos metu buna padidejes omega 6 polinesociosios arachidines rugsties metabolizmas, visi veiksmingi anti-manic'ai stabdo metabolizma ir mazina uzdegimus. SSRI antidepresantai taip pat didina arachidines rugsties metabolizma ir konversija i prostaglandinus, taciau bupropionas to nedaro, turi mazesne rizika manijai issaukti ir todel yra vienas pirmesniu pasirinkimu bipolinei depresijai gydyt.

supratau,dekuj uz atsakyma :))) :flo :flo :flo :flo
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:jie didina energija?

taip, bupropionas rasomas, kada buna suletejusios motorines funkcijos ir nuovargis. Turek omeny, kad dozuote yra 150-450mg ribose, ne visada jau maziausia doze pades, nors klinikinis atsakas turetu kaip ir prognozuoti, ar vaistas veiks ar ne.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
SecretOfSteel rašė:Kaip su salutiniais sio vaisto..?

biski padidejes nervingumas. skaiciau kad geriau ji vartoti su depakinu kartu,kodel nesupratau :bloga

buvau labai suletejus kaip flegma. per 2 savaites atsigavau ir mano pats tempas,reakcija greita,dingo visiskas nuovargis,jau paeinu. liko laukti dar 2 savaites.
Vartotojo avataras
Parašė kenny
maumau15 rašė:
western rašė:sexualine disfunkcija:)

man jis labai stipriai lipido uzkele :oops: :oops: :oops: :oops: sitas negerai

Čia jau kaip kam, kaip kam... :da
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
biggie rašė:
maumau15 rašė:jie didina energija?

taip, bupropionas rasomas, kada buna suletejusios motorines funkcijos ir nuovargis. Turek omeny, kad dozuote yra 150-450mg ribose, ne visada jau maziausia doze pades, nors klinikinis atsakas turetu kaip ir prognozuoti, ar vaistas veiks ar ne.

Hmm man didžiausią dozę skyrę buvo 300 mg. Sakė pas mus tai max dozė. Aš ir dabar geriu su sertralinu bupropioną. Bet pvz man nuo 300 mg drebėdavo rankos labai. Ne tiek pati aktyvi buvau kiek kaip aš sakau vaistas aktyvino net motoriką, nelabai pageidaujamai. Bet kiekvienas randa savo dozę, kuri jam tinka. Šis duo man padėjo iškęst sunkią pavasarinę depresiją. Bet niekaip nepasiekiu remisijos :(
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#403018 geriu setraline 50 mg kartu su bupropion 150.jauciuosi gerai,atgavau jegas. as siu vaistu kombinacija gali issaukti manija?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:geriu setraline 50 mg kartu su bupropion 150.jauciuosi gerai,atgavau jegas. as siu vaistu kombinacija gali issaukti manija?

Nu yra pas tave depakinas, tai kazkiek prilaikys tuos AD, bet bipolinis toks sutrikimas, kad tie manijos/depresijos ciklai gali vistiek prasiverzt. Jei nera azitacijos vartojant AD, tai sansu, kad viskas iskils iki manijos, maziau