Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4 Skyrius, skirtas lengvai autoanalizės formai.
Paskutinį kartą redagavo Agni 2008 10 27, 10:41. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#13573 Naoko - tai esu aš, dabar Medėja. Aš moderuoju šį skyrių ir iškilus klausimams arba neskandumams, prašau kreiptis į mane. Nesikandžioju :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#40286 Sapnų temą perkėliau į religijos ir ezoterikos skyrių, manau, ten iš mūsų mylimos Ausinėszuvelės gausite daugiau atsakymų sapnų temomis ir taip visiems bus geriau :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#40296 ok. tik kai perkėlinėji nuimk varnelę, kad neliktų čia senos temos šešėlio.
Parašė autumn
Medeja rašė:Sapnų temą perkėliau į religijos ir ezoterikos skyrių, manau, ten iš mūsų mylimos Ausinėszuvelės gausite daugiau atsakymų sapnų temomis ir taip visiems bus geriau :)

Šyptelėjau :DD Ausinės žuvelės :DD
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#52961 skyriui reikia moderatoriaus, kuris prižiūrėtų, kad nebūtų rašoma ne į temą ir aptvarkytų jau padarytą šiukšlyną.
Vartotojo avataras
Parašė costa
#53010 O kaip elgtis tokiais atvejais, jei, tarkim, temoje "Šiandien save myliu, nes..." kas nors ko nors paklausia - ar atsakymas (kuris gaunasi jau nebe labai į temą) bus offtopic'as?? Bet neatsakyti juk nemandagu :birst:
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#53011 Aš irgi nesuprantu, kada jau gaunas tikras "offtopic", kada dar ne. :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#53013 tikras oftopicas gavosi kur neraskirtumo kabina medeja.
Parašėnegative
#53014 Nu nekabinu. :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#53016 ne delto. gali kabint. tik specializuotose temose reikia rasyt i tema. visada buna oftopicu, tam ir reikalingas moderatorius, kad tai pravalytu.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#53041 As atsiprasau, jei neteisingai moderuoju savo skyrius. Man tiesiog norisi dauoti daugiau laisves zmonems, kad nebutu jokiu suvarzymu ir nuklydimas i lankas kartais duoda nauju minciu ir ideju, suvokimu, etc... jei manote, kad tai nera gerai, pasistengsiu imtis griezciau. Noreciau, kad mano skyriuose dominuotu visiska tolerancija (atmetus izeidimus, kuriu vis reteja). PAstabas man galite reiksti, as tik isdesciau savo pozicija ir esu pasiruosusi ja keisti, jei tikrai yra butinybe (kuo abejoju, bet ne kategoriskai)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#58947 Nu šiandien neturiu sveikatos, bet ryt viskas, trinu visą šiukšlyną. Kažkiek tai galima nukrypt nuo temos, bet proto ribose
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#109376 nepamirštam trint užrakintas temas.
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#200400 prasau istrinti tema kompiuteris.