Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#403006 sveiki. geriu depakine 1500. dozes nemazina nes depresine faze uzklupo, man atrodo sitie vaistai kelia apetita.ar jie kelia apetita? gal as issigalvoju?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:sveiki. geriu depakine 1500. dozes nemazina nes depresine faze uzklupo, man atrodo sitie vaistai kelia apetita.ar jie kelia apetita? gal as issigalvoju?

kelia
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
biggie rašė:
maumau15 rašė:sveiki. geriu depakine 1500. dozes nemazina nes depresine faze uzklupo, man atrodo sitie vaistai kelia apetita.ar jie kelia apetita? gal as issigalvoju?

kelia

ar labai? kokia doze geriant apetitas buna mazesnis. nu nenoriu toliau atrodyt dieve padek :achtung yra pakaitalu kurie nekelia apetito?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#403012 ieskojau info ir radau Lamotrigine (Lamictal)is most likely to cause weight loss. However, it can also cause weight gain. Other common side effects of this drug
ar nuo jo svoris krenta? jis ramina? :sos:
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:ieskojau info ir radau Lamotrigine (Lamictal)is most likely to cause weight loss. However, it can also cause weight gain. Other common side effects of this drug
ar nuo jo svoris krenta? jis ramina? :sos:

lamictalis nekelia, bet neturi tokio raminancio poveikio kaip depakinas. Carbamazepinas irgi lyg nekelia svorio, del licio nezinau.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#403039 turiu gerti depakina. per ji svoris nekrenta.,ar imanoma neutralizuoti jo poveiki apetitui? taip norisi ji mesti
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:turiu gerti depakina. per ji svoris nekrenta.,ar imanoma neutralizuoti jo poveiki apetitui? taip norisi ji mesti

topiramatas mazina apetita, bet gerti du antiepileptikus vien del salutiniu nesamone. Gali pamegint carbamazepina vietoj jo, jis irgi manijom ir misriom busenom efektyvus, bet svorio neturetu kelt
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
biggie rašė:
maumau15 rašė:turiu gerti depakina. per ji svoris nekrenta.,ar imanoma neutralizuoti jo poveiki apetitui? taip norisi ji mesti

topiramatas mazina apetita, bet gerti du antiepileptikus vien del salutiniu nesamone. Gali pamegint carbamazepina vietoj jo, jis irgi manijom ir misriom busenom efektyvus, bet svorio neturetu kelt

didelis dekuj tau:) siandien eisiu pas gydytoja prasyti kad pakeistu depakina. jei nepakeis pati sumazinsiu depakina iki 500 mg dienai. idomu koks depakino poveikis 500mg dienai?? :D
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#403085 ar yra kazkokiu kitu vaistu bipolikams manijai/depresijai gydyt kurie nekelia apetito? gydytoja sake mano ateveju kolkas depakinas nes padetis rimta.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#403090 man sake kad tik depakinas tinka. be gydytojos zinios sumazinsiu nuo 1500 iki 500.ar apetitas turetu mazeti?nutraukinejant nebuna epilepsijos priepoliu??. man apskritai nereikia stabilizatoriu manau.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:man sake kad tik depakinas tinka. be gydytojos zinios sumazinsiu nuo 1500 iki 500.ar apetitas turetu mazeti?nutraukinejant nebuna epilepsijos priepoliu??. man apskritai nereikia stabilizatoriu manau.

Jei yra depresijos-manijos ciklai, tai stabilizatorius reikalingas, tik depakinas tikrai nera vienintelis tai darantis vaistas. Kiek as info zinau, tai 1500mg yra ta riba, nuo kurios kyla apetitas, mazesnes dozes turetu maziau kelt
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
biggie rašė:
maumau15 rašė:man sake kad tik depakinas tinka. be gydytojos zinios sumazinsiu nuo 1500 iki 500.ar apetitas turetu mazeti?nutraukinejant nebuna epilepsijos priepoliu??. man apskritai nereikia stabilizatoriu manau.

Jei yra depresijos-manijos ciklai, tai stabilizatorius reikalingas, tik depakinas tikrai nera vienintelis tai darantis vaistas. Kiek as info zinau, tai 1500mg yra ta riba, nuo kurios kyla apetitas, mazesnes dozes turetu maziau kelt

dekuj:) pirma o gal antra :D diena geriu 500 mg ir jauciuosi geriau ir net linksmiau normos ribose:) apetitas iskart sumazejo (per pietus).stebesiu save. bipolini juk veikia tie 500? daugiau negersiu. man ir 1000 kele apetita. manijos man simtas metu nera. gi neuroleptikai ja nuima,galvoju kam apskritai tas stabilizatorius :? menuo laiko nevartoju alko tai su baimen tikrai geriau.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:dekuj:) pirma o gal antra :D diena geriu 500 mg ir jauciuosi geriau ir net linksmiau normos ribose:) apetitas iskart sumazejo (per pietus).stebesiu save. bipolini juk veikia tie 500? daugiau negersiu. man ir 1000 kele apetita. manijos man simtas metu nera. gi neuroleptikai ja nuima,galvoju kam apskritai tas stabilizatorius :? menuo laiko nevartoju alko tai su baimen tikrai geriau.

Jei pakankamai gerai veikia 500 tai ir nebutina kelti daugiau, nesinori gi juk papildomai kimsti tos chemijos i organizma
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#403119 taip:) biski pakilo nerimas. kiek mazdaug laiko truks nutraukimo simptomai?