Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:
biggie rašė:
maumau15 rašė:galvoju sio vaista padidinti nuo 5 mg iki 10 mg. jis nuima nerima ar itakoja kazka nerimui?

Maniskas busenas veikia, tai jei kazkuom cia siejasi, tai gal ir suveiktu. Konkretesniems nerimo sutrikimams tai nera tas idealus vaistas

vis galvoju gal ryt pradet gerti 1 mg resperidono. bent kai ji geriau tai nesiskundziau del baimes :)))

trecias neuroleptikas?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maumau15 rašė:ne.cia butu vietoj abilify:)

jei risperidonas labiau tinka ir uztenka 1mg, logiska rinktis ji, aisku jei hormonu labai nejaukia
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Milita99 rašė:Sitas vaistas svori kelia? Jei mazom dozem ji salia ad? Nuo oks?kaip su salutiniais?

svorio nekelia, bet nerima kelia,akatizija gali sukelti.
Vartotojo avataras
Parašė Lee
#402302 Sveiki. Leidžiuosi Trevicta, geriu coaxil ir pries 3savaites pradejau dar arispa gert. Is pradziu buvo pakilimas toks, nuotaika. Dabar kazkaip viskas nurimo. Ar taip turi but? kiek reikia laiko kol arispa pradeda normaliai veikt?
ParašėForeverALONE
#403141 O buvo kam nors nuo abilify distonija, kai akis uzvercia i virsu?
Vartotojo avataras
Parašė spanguole
#403315 Ar yra vartojanciu ariprozile 30 mg? as per puse metu priaugau nuo jo labai daug svorio ir bijau, kad ir toliau svoris augs.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
spanguole rašė:Ar yra vartojanciu ariprozile 30 mg? as per puse metu priaugau nuo jo labai daug svorio ir bijau, kad ir toliau svoris augs.

Kiek tas daug jei ne paslaptis? Aripiprazolis lyginant su kitais nera labai "piktas" svorio atzvilgiu
Vartotojo avataras
Parašė spanguole
#403323 Per pusmeti 18 kg. as manau, kad jei tokiais tempais augs svoris, bus man kaip su seroqeliu nuo kurio buvau priaugusi 40 kg. :?
Cia kiekvienam individualiai, vieni priauga svorio kiti ne, nuo organizmo priklauso. Meginsiu 15 mg.gerti jei nepabloges savijauta.
Vartotojo avataras
Parašė spanguole
#403324 [quote="miko9"]o tau nuo abilify taip? nieko kito nevartoji? reiske abilify kaltas, jeigu kitu neuroleptiku nevartoji.[/quote]

Daugiau nieko nevartoju tik 30 mg.abilify Siaip labai geras vaistas, bet buti nutukusiai irgi ne iseitis :vest
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
spanguole rašė:
miko9 rašė:o tau nuo abilify taip? nieko kito nevartoji? reiske abilify kaltas, jeigu kitu neuroleptiku nevartoji.

Daugiau nieko nevartoju tik 30 mg.abilify Siaip labai geras vaistas, bet buti nutukusiai irgi ne iseitis :vest

zeldox panasus i si vaista ir dar maziau apetita kelia. kai geriau abilify buvo visai dinges apetitas nes issauke baisini nerima.
Vartotojo avataras
Parašė spanguole
#403330 [quote="maumau15"][quote="spanguole"][quote="miko9"]o tau nuo abilify taip? nieko kito nevartoji? reiske abilify kaltas, jeigu kitu neuroleptiku nevartoji.[/quote]

Daugiau nieko nevartoju tik 30 mg.abilify Siaip labai geras vaistas, bet buti nutukusiai irgi ne iseitis :vest[/quote]

zeldox panasus i si vaista ir dar maziau apetita kelia. kai geriau abilify buvo visai dinges apetitas nes issauke baisini nerima.[/quote]
As geriau Zeldoxa, nuostabus vaistas ir gerciau jo ir toliau, taciau Abilify msn paskyre todel, kad jis veikia valia ie motyvacija, sios fuknkcijos pas mane yra sutrikusios, ir kaip supratau tai vienintelis vaistas man kazkiek galintis pagelbeti, tik jis man ryskiai augina svori. Paziuresiu, sussimazinsiu iki 15 ir ziuresiu kaip jaciuosi .. B)
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#403360 Sveiki,

Gal kas nors su bipoliniu geriate šituos vaistus ir galite atsakyti ar nesant epizodiniams atvėjams (manija/depresija) reikia gerti šituos vaistus? Geriu Depakine, gal užtektų jų? Tuo labiau, kad pas mane nebūna kažkokių deliuzijų ar euforijų, o tik daug energijos
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#403361 Nemoku redaguoti žinutės, tai nesant epizodiniams atvėjams turiu omenyje būklei esant stabiliai