Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Pradejau gerti 150 mg vienu kartu vietoj 75 mg jau trecia diena. Tai toks keistas apsvaigimo jausmas, kaip filme kokiam. Pasidalinkit savo patirtimi, ar buvo keistumo jausmas padidinus doze. Va ir vel bijau :(

Taip, buna, as irgi is karto 150x2 pradejau vartoti, tai kol apsipratau, tai mieguistumo daugiau turejau ir nerimas sumazejes jauciasi. O kiek laiko issilaiko ir neissivysto tolerancija turbut kiekvienam skirtingai
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
biggie rašė:
SantaMonica rašė:Pradejau gerti 150 mg vienu kartu vietoj 75 mg jau trecia diena. Tai toks keistas apsvaigimo jausmas, kaip filme kokiam. Pasidalinkit savo patirtimi, ar buvo keistumo jausmas padidinus doze. Va ir vel bijau :(

Taip, buna, as irgi is karto 150x2 pradejau vartoti, tai kol apsipratau, tai mieguistumo daugiau turejau ir nerimas sumazejes jauciasi. O kiek laiko issilaiko ir neissivysto tolerancija turbut kiekvienam skirtingai

Ir buvo toks keistumo jausmas, kaip apsvaiges koks? Apibudinciau kaip nerealumo jausma.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:Nerimas tai tikrai sumazejes.

Labai smagu, tai yra labai labai gerai. Pirmom savaitem tikrai viskas okej buvo ir man, taciau poveikis silpsta.
Bet tikrai nesu tikras ar pripratau prie tos padoresnes busenos ir vel ieskau slieku ar poveikis silpsta. Numeciau nuo 300 iki 150 ir ciprelex pamazinau perpuse. Po savaites dvieju bus galima daryt tikslesnes isvadas..
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:
SantaMonica rašė:Nerimas tai tikrai sumazejes.

Labai smagu, tai yra labai labai gerai. Pirmom savaitem tikrai viskas okej buvo ir man, taciau poveikis silpsta.
Bet tikrai nesu tikras ar pripratau prie tos padoresnes busenos ir vel ieskau slieku ar poveikis silpsta. Numeciau nuo 300 iki 150 ir ciprelex pamazinau perpuse. Po savaites dvieju bus galima daryt tikslesnes isvadas..

O kodel sumazinai, nesuprantu? Juk puikiai jautiesi.
Vartotojo avataras
Parašė western
SantaMonica rašė:O kodel sumazinai, nesuprantu? Juk puikiai jautiesi.

Na ne, negaleciau savo bukles taip apibudint. Tiesiog ivedu viena papildoma pratima kuris man kaip ir padeda ir noriu paziuret, gal tos vaistu dozes bus gana ir perpus mazesnes. Jei matysiu, kad kreive eina zemyn, grizt atgalion tetruks 5 sekundes:) Stikline vandens ir grizom:) Visumoj, viskas yra labai labai neblogai, zinant kaip buvo.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
western rašė:

Na ne, negaleciau savo bukles taip apibudint. Tiesiog ivedu viena papildoma pratima kuris man kaip ir padeda ir noriu paziuret, gal tos vaistu dozes bus gana ir perpus mazesnes. Jei matysiu, kad kreive eina zemyn, grizt atgalion tetruks 5 sekundes:) Stikline vandens ir grizom:) Visumoj, viskas yra labai labai neblogai, zinant kaip buvo.

Na gal ir gerai. Svarbu, jei ir pajustum kreive einancia zemyn, kad tam rate neisisuktum. Man taip buna, tik pagaunu kokia nerimastinga minti ar prisimenu blogesne busena, uzsiciklinu ir bijau net pati nezinau ko. Bet cia kiekvienas individualus, esu per daug jautri.
Parašė Mersas
western rašė:

O, koki pratima?
Vartotojo avataras
Parašė western
#402349 Turiu dygliuota kilima, t.y. net 5 ivairiu dydziu kilimus su dygliais. Pries miega guliu ant ju kartais pusvalandi, kartais valanda. Labai gerai nuimineja itampa. Nors skausmo yra. Toks geras daiktas. Ne toks efektyvus kaip xanax, bet visvien, - naturalus:)
Parašė shimmer
#403299 Pradejau gerti Lyrica 75mg, tai ryte atsikelus taip sukasi galva, kad virstu atgal i lova-virsutinis kraujospudis 95 tiktai, nors pas mane visada mazesnis 110 buna., ar tai nieko baisaus? taip turi buti ir ar praeis tas sukimasis galvos?
Parašė Mersas
miko9 rašė:o kam tu vartoji sita mesla? nori stipri psichine ir fizine priklausomybe?

Visi vaistai meslas, tik renkames pagal ju pagalbos lygi.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
miko9 rašė:sita narkomanai vartoja

Beveik visus vaistus, kurie gali kelti priklausomybe, vartoja narkomanai. Visus xanaxus, diazepamus, gabapentinus, metilfenidata, dexfetamina, phenibut ir t.t. Jeigu nauda atsveria neigiamus efektus ir vartoji su gydytojo prieziura, kodel nenaudot?
As asmeniskai extra atveju geriau imu Lyrica, negu benzus ir jauciuosi zymiai ramiau del savo sveikatos/galimos priklausomybes issivystymo.
Vartotojo avataras
Parašė estranged
miko9 rašė:ne tai nootropas o tikri nootorpai neveikia neuromediatorius o tik neurona todel priklausomybe nesukelia

Tai kodel gamintojai ispeja apie priklausomybe ir pataria daryt pertraukas?