Moderatorius: mango

Parašėlakstute
#28199 Gavau dovanų žydintį anturį, kaip jį prižiūrėti reiktų? Kada persodinti, nes dabar tokiose durpėse įsodintas ir šaknys matosi...
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#28214 sonia labai garzios orchidejos, bet perskaicius tavo pasisakyma, suabejojau ar isauginsiu :( nes niekada neauginau geliu pas mama kate visas isknizdavo. Neturiu visiskai igudziu geliu auginime :o
Vartotojo avataras
Parašė sonia
judiciukas rašė:sonia labai garzios orchidejos, bet perskaicius tavo pasisakyma, suabejojau ar isauginsiu :( nes niekada neauginau geliu pas mama kate visas isknizdavo. Neturiu visiskai igudziu geliu auginime :o

tai kad as pati nezinau ar jas isauginsiu, jos tik kelios savaites dar pas mane. bet kaip supratau, auginant jas svarbiausia nepersistengti - neperlaistyti ir karts nuo karto patresti. Ziuresim kaip eisis. nepabandysi - nesuzinosi ;)
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#33728 Ikurtuviu proga gavau orchideja dovanu is drauges :flo Man ji labai patinka, tikiuosi prigis..... =)

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Parašė Perla
#33743 oho koks grozis orhidejos
Vartotojo avataras
Parašė sonia
#33806 judiciukas, tavo tokia pati kaip ir mano orche
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#40387 kas zino kiek sviesos ir dregmes reikia rozems vazoneliuose?
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#45825 auginu vis daugiau ir daugiau žolyčių,prieskonių.dar noriu išmokti auginti grybus,tam tikslui net akvariumą parsigabensiu iš tėvų namų.
užvakar "įmerkiau" du avokadų branduoliukus,kad daigą išleistų.gražūs jie man,tie jau"auglūs"avokadai. :)))
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#45827 kokius grybus augint ruošies? galbūt galiu padėti su šiokia tokia informacija.

aš turiu dvi gėles, jos labai didelės užaugo, bet periodiškai nudžiūsta, nes pamirštu/tingiu palaistyti. dėl šios priežasties vadinu jas kankinėmis.
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#46799 Pas mane kambaryje visos geles nuvysa akimirksniu xD
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#46819 reik pasodint i tinkama zeme ir tinkamo dydzio vazonelius, laistyt, bet neperlaistyt, kai kurias purkst kasdien, periodiskai tresti... daug terliones. mylet geles reikia, kad jos gyventu.
Parašė autumn
#46824 Aš pagalvojau, kad visai norėčiau kokią žolę paaugint ant palangės. Bet negana to, kad ją auginant reiktų visaip kaip prižiūrėt, tai dar su užsiveisimu problema, nes reiktų vazonėlio, žemių, sėklyčių...
Vartotojo avataras
Parašė Dead
Medeja rašė:reik pasodint i tinkama zeme ir tinkamo dydzio vazonelius, laistyt, bet neperlaistyt, kai kurias purkst kasdien, periodiskai tresti... daug terliones. mylet geles reikia, kad jos gyventu.

Kad ir kaip keista, geles as priziuret moku , bet pas mane kambary jos vistiek vysta , nunesu i kita , tai rorma laikosi :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#46885 matai, gelem vieta turi but gera parinkta, normalus kiekis sviesos, jos nemegsta tiesioginiu saules spinduliu ir dazniausiai skersveju. tai gali but kad cia ne mistika, o netinkamos salygos
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#46964 As nesakau kad mistika...
Siaip pas mane kambarys kai rusys mazai svieos patenka...
tai matyt todel ir neeauga
Nors vienas vijoklis kazkada graziai sau klestejo..tik netycia vazona sudauziau