Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė western
Morpheus rašė:Oi, as visiskai nepykstu. Gal Jums taip pasirode del to, kad nenupiesiau jokiu emociju veiduku :) As su savo pykciu draugauju ir jis guli giliai stalciuje.
Tavo issilavinimas ziauriai idomus, butu dar idomiau jeigu ir dirbtum toje srityje. Esme tame, kad studijuojant formavosi tavo asmenybe, gebejimas raiskiai reiksti mintis, pasauleziura ir begale tiesiogiai su mokslais ar profesija nesusijusiu dalyku.
Ar tu besimokydama tapai kuprota? - tikrai ne.
Ar "alpra" taps kuprotas? - taip pat ne.
Ar besimokanti zmogu tokie posakiai gali "ismusti is veziu"? - tikrai taip.. Del tos priezasties ir parasiau pirmaji komentara kuris buvo ne tiek taves kritika, kiek alpros palaikymas..

O, kad visa si rasliava butu "i tema" - Man liudna, kad tu nedirbi pagal profesija. Arba liudna, kad studijavai ne ta sriti, kurioje dabar dirbi.. Zodziu, baigiau..

Nejau ir gyvenime viska taip tiesiai sviesiai suprantame? O kur dingo metaforos, humoras, pagrazinimai? Isnarpliojom mano zodzius it kokia pitagoro teorema:) Daugiau improvizacijos, zmogau:)
As Alpra tenorejau paguost senu mokykliniu sposu ir tiek:) Daugiau nebesiplesiu:)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
western rašė:Nejau ir gyvenime viska taip tiesiai sviesiai suprantame? O kur dingo metaforos, humoras, pagrazinimai? Isnarpliojom mano zodzius it kokia pitagoro teorema:) Daugiau improvizacijos, zmogau:)
As Alpra tenorejau paguost senu mokykliniu sposu ir tiek:) Daugiau nebesiplesiu:)

Jums plestis ir nereikia :) Esme tame, kad Jusu zodziuose nebuvo jokiu uzuominu apie juokavima ar paguoda. Mano supratimu tai buvo teiginys, kad nesimokai ir gerai.. nera ko parintis.. (siulau dar karta ir siek tiek kritiskai paziureti i "ta" posta)
Gal but, Jusu mintis ir buvo pokstas, taciau taip, kaip susideliojo zodziai i tai nepanasu. Juk kol kas niekas dar neismoko skaityti minciu.. Ir taip, gyvenime viska suprantu tiesiogiai ir improvizacijos man tikrai netruksta. Jeigu pazinotumet mane, tikrai nekiltu toks klausimas.. Ta diena kai ismoksiu skaityti mintis, man nebereikes skaitineti sio forumo ir isvengsiu bereikalingu rasinejimu. Jeigu Jus uzgavau, atsiprasau. Peace, zmogau :)
Vartotojo avataras
Parašė western
Morpheus rašė:
western rašė:Nejau ir gyvenime viska taip tiesiai sviesiai suprantame? O kur dingo metaforos, humoras, pagrazinimai? Isnarpliojom mano zodzius it kokia pitagoro teorema:) Daugiau improvizacijos, zmogau:)

Jums plestis ir nereikia :) Esme tame, kad Jusu zodziuose nebuvo jokiu uzuominu apie juokavima ar paguoda. Mano supratimu tai buvo teiginys, kad nesimokai ir gerai.. nera ko parintis.. (siulau dar karta ir siek tiek kritiskai paziureti i "ta" posta)
Gal but, Jusu mintis ir buvo pokstas, taciau taip, kaip susideliojo zodziai i tai nepanasu. Juk kol kas niekas dar neismoko skaityti minciu.. Ir taip, gyvenime viska suprantu tiesiogiai ir improvizacijos man tikrai netruksta. Jeigu pazinotumet mane, tikrai nekiltu toks klausimas.. Ta diena kai ismoksiu skaityti mintis, man nebereikes skaitineti sio forumo ir isvengsiu bereikalingu rasinejimu. Jeigu Jus uzgavau, atsiprasau. Peace, zmogau :)

B)
Parašė solitude_aeturnus
#402231 Aš nežinau, ar tai, ką šiandien jaučiu, yra liūdesys, gal greičiau - įtampa, nerimas, bet man liūdna jau vien dėl to, kad aš vėl patiriu tokius jausmus. Bendravimas ir kiti žmonės išsunkia, ne todėl, kad man tai nepatiktų (nes tikrai patinka), bet todėl, kad nesugebu atsipalaiduoti - amžinas savęs nuvertinimas, amžinos įkyrios mintys, per daug minčių, gerokai per daug... taip paskui palieka širdy toks maudimas, toks spaudimas, nes aš noriu žmonių, noriu naujų žmonių, bet kiekvieną kartą, kai atsiduriu kokioje socialinėje situacijoje, kyla noras bėgti arba apsišarvuoti. Net jei netyčia ir sugebu kažkiek atsipalaiduoti ir prikalbu, savo nuomone, per daug, paskui prasideda savo poelgių ir žodžių analizavimas ir, po šimts, kaip tada sunku širdy pasidaro... nemalonus jausmas, išvis atrodo, kad visiškai nesugebu elgtis įvairiose socialinėse situacijose, ir taip norisi amžiams užsidaryti savo vidiniame pasaulyje, kuriame galima svaičioti apie naujus žmones, bent vieną draugę ir šiaip vidinę laisvę. Tai va. Taip padrikai (nes, atrodo, nebemoku net rišliai minčių dėlioti). Tai dėl to ir liūdna - noriu, bet, regis, negaliu.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Prakeiktasis rašė:Viskas beprasmiska, net staugt noris.
Nejaugi niekas tau nepadeda ? Gal pavasaris veikia ? :)
Vartotojo avataras
Parašė Soledad
#403735 Nes paastrejo nerimas, tai as arba ant vaistu, arba kalatojuos kaip nenormali. O ir santykiai su partneriu ne patys geriausi.
Vartotojo avataras
Parašė morka
#404425 šiandien man liūdna, nes aš niekam nerūpiu.. mano "draugas" negirdi kai sakau jam, kad man blogai, kad negaliu atsikelti, kad negaliu valgyti, kad man reikia dėmesio. šiandien jam vėl pasakiau, kad man blogai.. tikėjausi užuojautos, o gavau kaltinimus kaip jam gyvenima, psichika ir sveikata baigiu sugriauti. jis pirma kart apie sita uzsimine. žiauriai liūdna. jis vienintelis žmogus mano gyvenime kuriam dar sugebu nuosirdi būti, bet dabar matau, kad klaida tas nuoširdumas buvo.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#404426 Morka, jis ne robotas. Gal buvo pavargęs. Aš irgi nuolatos tikiuosi to paties, supratimo. Ir nuoširdumas niekada nebūna klaida, bet mūsų lūkestis, kad kažkas atjaus iki "dugno" mus labai žlugdo. Laikykis.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
morka rašė:šiandien man liūdna, nes aš niekam nerūpiu.. mano "draugas" negirdi kai sakau jam, kad man blogai, kad negaliu atsikelti, kad negaliu valgyti, kad man reikia dėmesio. šiandien jam vėl pasakiau, kad man blogai.. tikėjausi užuojautos, o gavau kaltinimus kaip jam gyvenima, psichika ir sveikata baigiu sugriauti. jis pirma kart apie sita uzsimine. žiauriai liūdna. jis vienintelis žmogus mano gyvenime kuriam dar sugebu nuosirdi būti, bet dabar matau, kad klaida tas nuoširdumas buvo.

Nuosirdumas nera klaida. Tu juk santykiuose.. Jeigu jus sietu vien tik seksas, tuomet nuosirdumui vietos ir nebutu.
Jeigu jis sako, kad tu jam gadini gyvenima, tuomet skirkites. Juk viskas paprasta.. arba ieskote budu, kaip ispresti esamus nesusipratimus, arba skiriates.