Moderatorius: Astro-Meška

Parašė bagyyra
#261456 Man neuro arbatos keistai galva veikia,pradeda skaudėt.
Mėtu arbata geras dalykas bet kam yra su skrandžio rūgštingumu bėdos geriau jos nevartot.
Mėlysos sveikos ir nervukams,ir miegui,ir virškinimui.
Su arbatomis ilgai žaist reikia,bet jei nėr blogai verta mėgint.
Parašė svaja25
#290814 Man asmeniskai visai padeda herba arbata vaistazoliu. Siaip labai nervus ramina man ciobreliu ir metu arbatos. Kazkada vaistineje pasiemiau rekomendavo specialiai nervams arbata, ir ka galiu pasakyti - veltui ismesti pinigai.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
sapnabernis rašė:...Stipresni natūralūs raminamieji yra pasifloros tas preparatas RELAXOR FORTE, taip pat sukatžolės žolė, kurių galit įsigyt vaistinėse.

Nebandžiau nei pasifloros nei sukatžolių, ačiū, reiks išmėgint, Dabar kaip tik Jadvygos žoles žiūrinėju...
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#301629 Sukatžolės tikrai neblogos. Aš esu gėrus iš jų padarytų rusiškų žirniukų. Man patiko.

Mėtos dabar irgi padeda, kai rimtų bėdų nėra - tik norisi geriau miegoti.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#301774 Girdėjau iš vienos moteriškės, kad ją ramina žalia arbata. :bloga Mane priešingai - tonizuoja, o jei dar perlenkiu lazdą su tom žaliom arbatom (kiekiais), tai visai drebėt pradedu. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#301775 As dar kaip nesigydziau gerdavau visokias ir visokius nereceptinius raminacius , nejauciau jokio poveikio.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#301835 Jau žalia tikrai neramina. Kofeino daugiau, kaip kavoj.
Mėtos man patinka.
ParašėZydejimas
#301868 Bet ką gi tos arbatos, ką tie vaistai? Tokios priemonės pakeičia asmens reakciją į situacijas ir tikrovę, bet nepakeičia pačios tikrovės, o juk būtent tikrovė yra tai, kas vienokias ar kitokias reakcijas išprovokuoja. Kartais tos reakcijos labai adekvačios: pvz., išduotas mylimojo nori nusižudyti. Šiuo atveju savižudybė yra daug sveikesnė reakcija nei susitaikymas su tuo. Deja, tokia reakcija yra kenksminga : ) todėl žmogus priverstas visais būdais keisti savo reakcijas. Ir vaistai, o ir arbatos, iš tiesų padeda. Pvz., buvo laikas, kai aš negalėjau susikaupti, negalėjau užsiimti jokia veikla, negalėjau net pakilti iš lovos ir tt. Tada pasirinkau medikamentais keisti savo reakcijas. Ir ką gi - dabar esu labai produktyvi, turiu daug veiklų, bendrauju su žmonėmis, ir mano buvimas tam tikrose srityse svarbus. Į įvykius reaguoju visuomenei priimtina forma, sau saugia forma (plėsdama šią mintį, tokias reakcijas pavadinčiau stereotipiškomis). Deja, visos tos veiklos man neteikia malonumo, viską darau tik iš pareigos, iš reikalo. Gydydama depresiją viltingai tikėjau, kad tapsiu laimingu žmogumi. E. V. Franklis nurodo tris būdus pasiekti prasmę: per meilę, per darbą, per kančią. Kuo toliau, tuo geriau matau, kad darbas nepadeda, kuo toliau, tuo labiau abejoju. Visad mąsčiau, kad mano mirtis bus savanoriška. Tik planavau dar pabaigti studijas, kad niekas kvailai neaiškintų, esą tą ji padarė neatlaikiusi mokslų naštos. Gal dar kiek pagyventi, kad mirčiau kaip sėkmingas žmogus, kad niekas neturėtų preteksto kelti paviršutiniškų versijų. Bet dabar man vėl pamelavo tas, kuriam verčiau nereikėjo, ir ėmiau svarstyti, ar verta laukt. Galiu išgerti kelis litrus arbatos, bet tikrovė ir žmonės nuo to nepasikeis, ir skaudėjimas anksčiau ar vėliau prasimuš. Tad kas iš visų tų "Nervus"?
Vartotojo avataras
Parašė anima
#325713 Pati renku, džiovinu vaistažoles ir darau mišinius raminančių arbatų, nes ir pačiai reikia. Niekada neperku iš vaistinių jokių vaistažolių, ten stovi po 2-3-4 metus tos vaistažolės, net spalvą praradusios. Nesuprantu farmacininkų, kaip jie leidžia tokais pardavinėti. Juk jos neveiksmingos.
Parašė gas ligthing
anima rašė:Pati renku, dþiovinu vaistaþoles ir darau miðinius raminanèiø arbatø, nes ir paèiai reikia. Niekada neperku ið vaistiniø jokiø vaistaþoliø, ten stovi po 2-3-4 metus tos vaistaþolës, net spalvà praradusios. Nesuprantu farmacininkø, kaip jie leidþia tokais pardavinëti. Juk jos neveiksmingos.

Abiem atvejais, 99% veiksmingumo sudaro placebo, o ne pati arbata. Taip kad gincytis kuri veiksmingesne, yra is esmes beprasmiska, nes viena arbata bus veiksminga 99.5%, kita 99.9%. jokio realaus skirtumo nera, kai visa pagrindini poveiki bet kuriuo atveju sudaro placebo.
Parašė kiskis
#401074 As tai isbandziau visus aktyvinancius preparatus zenseni rozine radiole citrinvyti ,taipat maisto papilda su grybais reishi shiitake maitake.Tai geriant aktyvinancius ryte o vakare raminancias arbatas visai iseina buti darbingu.O grybai tai suteikia protui aiskumo .Tik aktyvinantieji suzadina seksualuma .tai reiketu zinoti.Bet rezultatais as patenkintas.
Parašė feniksas
#402933 skeptiskai ziurejau i arbatas, taciau db geriu JONAZOLIU arbata, vakare pries miega ir kas keisciausia tikrai jauciasi, jog nuramina ir svarbiausia tikrai migdo, ismeginkit
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
anima rašė:Pati renku, džiovinu vaistažoles ir darau mišinius raminančių arbatų, nes ir pačiai reikia. Niekada neperku iš vaistinių jokių vaistažolių, ten stovi po 2-3-4 metus tos vaistažolės, net spalvą praradusios. Nesuprantu farmacininkų, kaip jie leidžia tokais pardavinėti. Juk jos neveiksmingos.
Iš vaistinių vaistažolių stengiamės nepirkti . :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#402955 jonazoles lyg kelia serotonino lygi, tai nieko nuostabaus, kad kazkoki poveiki galima gauti
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#405685 Mano romanas su nemiga - ilgametis. Daug žolelių išmėginta. Labiausiai pasitvirtino - sukatžolių arbata. Stiprios koncentracijos darausi. Tik turintiems problemų su žemu spaudimu gali netikti(dar labiau numuša).
Taip pat neblogai valerijonas. Tačiau kvapas labai nekažką/neįtikino..