- 2019 09 29, 22:15
Kaip priedas prie antidepresanto jis vartojamas 100mg doze, kaip nuotaikos stabilizatorius jis vartojamas 200mg. Esu skaites atveju, kai buvo vartojami 400mg kaip monoterapija manijai, bet ten nebuvo papildomu vaistu ir buvo siekiama tam tikra koncentracija organizme pasiekt. Jei salia yra koks neuroleptikas, manau, uztektu ir 200mg nuotaikai stabilizuoti, bent jau depresine puse, nes umias manijas jis del leto titravimo ar per silpno veikimo blokuojant natrio kanalus prastai dengia.
Mmdzhey rašė:biggie rašė:Mmdzhey rašė:Biggie kokia minimaliausia lamotrigino dozė kad jaustųsį veikimas? Bandau dabar 25 tai kaip ir nieko.
Man paciam jautes kazkur 5-6 diena 25mg, titravau iki 200mg tai labai jautesi dozes kelimas, kada pereinama ant didesnes. Siaip studijose lamictalis nelabai tvarkosi umiuose sutrikimuose, bet esant gerai buklei stipriai prailgina laiko tarpa iki manijos arba depresijos pasirodymo.
Ačiū už info. Bet jei jautėsi nuo 25 tai kokiu tikslu kelt iki 200. Ar tada tik pilnai pradeda veikt?
Kaip priedas prie antidepresanto jis vartojamas 100mg doze, kaip nuotaikos stabilizatorius jis vartojamas 200mg. Esu skaites atveju, kai buvo vartojami 400mg kaip monoterapija manijai, bet ten nebuvo papildomu vaistu ir buvo siekiama tam tikra koncentracija organizme pasiekt. Jei salia yra koks neuroleptikas, manau, uztektu ir 200mg nuotaikai stabilizuoti, bent jau depresine puse, nes umias manijas jis del leto titravimo ar per silpno veikimo blokuojant natrio kanalus prastai dengia.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam

o , kaip su slopinimu? Nebuvo? Man kazko galva neveikia