Moderatorius: signs

Parašė Mersas
ciaupas rašė:Iskart dave 50mg gert. Geriu savaite nieko. Sako daktare dv tada 75mg. "Issiderejau" 100mg ir geriau dvi savaites. Nei geriau nei blogiau. Tada uzroviau 200mg savavaliskai tai va kokias 3 dienas siek tiek slopino. 200mg dar tesiau nauju efektu neatsirado. Didinimas iki 300mg vel tas pats , po to 400mg vel tas pats. Kiekviena doze laikyta po menesi

Nuo ko tau dave? :super
Parašė ciaupas
#405867 Nuo epilepsijos kaip prieda prie finlepsino, bet neurologe zinojo mano psichiatrines bedas, tai susiskambinosi su mano psihe ir abi vienbalsiai sutare kad man reikalingas tas lamiktalis :D
Parašė ciaupas
Mersas rašė:Gal sutapimas, gal ne, bet stresas padidejo, arba lyrica geriau veike. Nes lyrica pakeite lamiktaliu ir nakciai kvetiapinu. Bet kazkaip ne kaip. Sukilo nerimas ir stresas prasidejo didesnis

o kodel tau keite lyrica i lamictal ?
Parašė Mersas
ciaupas rašė:
Mersas rašė:Gal sutapimas, gal ne, bet stresas padidejo, arba lyrica geriau veike. Nes lyrica pakeite lamiktaliu ir nakciai kvetiapinu. Bet kazkaip ne kaip. Sukilo nerimas ir stresas prasidejo didesnis

o kodel tau keite lyrica i lamictal ?

Kad nuotaikas stabilizuot
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407459 Bandysiu litį keisti į lamictal. Pirmadienį turiu vizitą pas kitą psichiatrę. Man ličio dozės nebegalėjo kelti, nes privati psichiatrė sakė, kad mano simptomai lygūs apsinuodijimui ličiu ir gali būti, kad jau pakenkta inkstams. Tai pfu, tokio rizikingo vaisto tikrai nenoriu.
Vartotojo avataras
Parašė signs
Mersas rašė:
signs rašė:Ir aš pradėjau vartoti Lamictal. Pradedu nuo 50 mg

Parasyk kaip
Sekas!

Duosiu žinoti, nuo ryt pradedu :)
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407495 Pirma dozė 25 mg - vakare atsirado silpnas niežėjimas, tačiau nieko baisaus. Staiga nutraukiau litį, pereinu prie Lamictal. Gydytoja paskyrė tranxene, kad tvarkytis su nutraukimo simptomais, tai labai padeda. Kokio tevagilio nusipirksiu ir manau niežėjimas praeis.

Gal kam yra taip buvę?
Parašė Mersas
signs rašė:Pirma dozė 25 mg - vakare atsirado silpnas niežėjimas, tačiau nieko baisaus. Staiga nutraukiau litį, pereinu prie Lamictal. Gydytoja paskyrė tranxene, kad tvarkytis su nutraukimo simptomais, tai labai padeda. Kokio tevagilio nusipirksiu ir manau niežėjimas praeis.

Gal kam yra taip buvę?

Reikia nuo mazu doziu pradet, nes cia tokie jau vaistai. Neaktyvino taves?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407498 Aktyvina žinok. Ryte atsikeliu su didesne motyvacija darbe, stabilesnis toks, mažiau nerimo. Matai, aš dabar geriu po 50mg. Vis dėlto paklausysiu gydytojos, ir vartosiu kaip ji paskyrė.

Gal čia placebas, nežinau. Su britvike dalau tabletės, nes su peiliu visai sutrupa :D
Parašė Mersas
signs rašė:Aktyvina žinok. Ryte atsikeliu su didesne motyvacija darbe, stabilesnis toks, mažiau nerimo. Matai, aš dabar geriu po 50mg. Vis dėlto paklausysiu gydytojos, ir vartosiu kaip ji paskyrė.

Gal čia placebas, nežinau. Su britvike dalau tabletės, nes su peiliu visai sutrupa :D

Reikia nuo mazu doziu, del to berimo, kad priprastu
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407502 Manau, kad nebus bėrimo. Kiek domėjausi, gali būti gerybinis bėrimas, jei toks, tai reikia stebėti ar neprogresuoja.

O tu vartoji Lamictal, ar susidomėjęs esi šiuo vaistu?

Nuo 50mg jautėsi net poveikis. Aktyvesnis, darbe tikrai daug ką nuveikiau, nors praeitą dieną tikrai prislėgtas buvau. Negėriau net raminamųjų.
Parašė Mersas
signs rašė:Manau, kad nebus bėrimo. Kiek domėjausi, gali būti gerybinis bėrimas, jei toks, tai reikia stebėti ar neprogresuoja.

O tu vartoji Lamictal, ar susidomėjęs esi šiuo vaistu?

Nuo 50mg jautėsi net poveikis. Aktyvesnis, darbe tikrai daug ką nuveikiau, nors praeitą dieną tikrai prislėgtas buvau. Negėriau net raminamųjų.

Man ir buvo
Israsytas. 25 doze.