Moderatorius: signs

Parašė DeepCoffee
#405990 :D nu tarkime. Bet tai klausimas islieka, kaip alkoholis su siais vaistais. Gal kazkas bande? Ar nebuna blogai? Ar galima staigiai nutraukti ir tom dienom negerti kai baliavoji ar geriau mazinti iki tol? Na as manau numazinsiu iki 2.5mg (puse tabletes) paskutine savaite pries svente, o kokias 3d isvis nebegersiu pries sventes. Baisu, kad irgi blogai nepaliktu negeriant ju. Nu busiu menesi vartojes.
Parašė ciaupas
#405991 As tai xanaxa nuimciau visiskai ir iskart (alko bus vietoj jo ) , o del brintelixo nesukciau galvos, cia juk Ad. Aisku turek omeny kad baliavojant gali greiciau apgirsti, kordinacija sutrikti, aisku visa savaite gal ir nereiktu gerti.
Parašė ciaupas
#405992 Isvis tas doziu kaitaliojimas nera gerai juk turi nusistovet tam tikra koncentracija kraujyje. Benzus ten gali saudyt kaip nori, o ad ir neuroleptikai kiti mechanizmai visai
Parašė DeepCoffee
ciaupas rašė:As tai xanaxa nuimciau visiskai ir iskart (alko bus vietoj jo ) , o del brintelixo nesukciau galvos, cia juk Ad. Aisku turek omeny kad baliavojant gali greiciau apgirsti, kordinacija sutrikti, aisku visa savaite gal ir nereiktu gerti.

Tai xanaxa tai jo. Kuo greiciau issivalyt nuo jo. Dabar vakarais prailginto veikimo po 0.5mg geriu. Bet va vargaru su itampa. Jauciuosi toks pavarges nuo visko. Perdeges. Pavarges. Galva yra perkrauta informacija. Pastoviai vis kazkuo domiuosi, vis kazka naujo kraunu i smegenis, dar zaidimai su playstationu itempia jas, nuolatinis kruvis ir jauciu kaip apsoliuciai nebetoleruoju info. Dabar domejausi ryte kolonele draugei i darba prie telefono, tai itamoa sukilo, pradejo spausti virsugalvi ir skaudeti galva. Ir taip pastoviai buna. Tai xanaxas padeda. Bet dabar dar mazini ir isvis atsisakyti, nu reikes ramiai kazkaip buti. Bet nesigauna atsiriboti nuo visko. O AD sakot nenutraukti? Na bet baliavosiu su paxmielo taisymais jauciu 4 dienas. Tai staigiai nutraukt 4 dienom AD kazi kaip. Nors su seroxatu viskas ok budavo. Bet dabar dar baikstesnis palikes esu visokiais tokiais dalykais. Gal sakau primazinsiu iki puses tabletes, dar pagalvosiu apie nutraukima kelias dienas pries. Arba reikia ieskoti info apie tai uzsienio puslapiuose.
Parašė ciaupas
#405998 Jei rimtai kalbant protingiausia butu atsisakytti alko visai. Pasibaigus visam tam festivaliui sausio menesi busi lb sudinoj busenoj. Visa simptomatika bus pasunkejusi ir reiks didinti vaistu dozes, xanaxas eis kaip saldainiaii ir tai bus mazai naudos. As pats alko negeriu 12 metu ir man nemqzai problemu atsimete kuom as lb dziaugiuosi. Nesakau kad visi turi buti blaivininkais, bet reikia suprasti kad kiekvienas isgerimas turi savo pasekmes. Nenutrauk ad tai butu klaida, nebent jie tau neveikia ir siaip ateity planuoji juos nutraukti. Bet siaip visada galima rinktis sprendima nr.1 0% alko
Parašė DeepCoffee
#406010 Jo. Alko turiu atsisakyti. Ir tai darysiu po nauju. O ir dabar esu labai apmazines palyginus. Bet sventes noriu svest. Jau dabar noreciau eit prisigert, nes atrodo sprogsiu, pavargau nesveikai nuo visko. Nuo itampos virsugalvi spaudzia ziauriai. Bet cia xanaxas prisideda prie to. Paastrina tai. Jau esu pastebejes, kad po xanax vartojimo reikia kesti dar didesni virsugalvio spaudima kaip su presu.. Uzburtas ratas. Bet neinu snd su drauge prisigert i restorana, nes joga, treniruotes,mityba, vaistai, viskas susiknistu :) tai laukiu tu svenciu...
Parašė ciaupas
#406014 Gal tau nlb tinka tas xanax. Nebandei kitu benzu? Ju ten daug ir lorafen, diazepam ir bromazepam ir t.t. As tai is benzu imu tik clonazepama man jis vienintelis nrml veikia, kiti tokie tik pazaidimui, slabnoki
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:Gal tau nlb tinka tas xanax. Nebandei kitu benzu? Ju ten daug ir lorafen, diazepam ir bromazepam ir t.t. As tai is benzu imu tik clonazepama man jis vienintelis nrml veikia, kiti tokie tik pazaidimui, slabnoki

tau israso clonazepama be problemu?
Parašė feniksas
#406028 mano psichiatre nebeisraso clonazepamo, nors seniau rasydavo, taciau nuejus pas seimos daktare, net ji israse, davus siek tiek pinigu jai i kisene uz recepta ir viskas vyko gal pries 1,5men prie naujos tvarkos seimos gydytoja israse
Parašė ciaupas
biggie rašė:
ciaupas rašė:Gal tau nlb tinka tas xanax. Nebandei kitu benzu? Ju ten daug ir lorafen, diazepam ir bromazepam ir t.t. As tai is benzu imu tik clonazepama man jis vienintelis nrml veikia, kiti tokie tik pazaidimui, slabnoki

tau israso clonazepama be problemu?

pas mane epilepsija tai raso be problemu
Parašė DeepCoffee

Siaip veikia jis gerai man kai geri. Bet kai negeri, po jo itariu buna dar blogiau. Jau ne pirma karta juos esu nutraukinejes ir pradejes. Tai tas virsugalvio tempimas visa laika pasireiskia, nors man jis buna ir be xanax kai itampa patiriu, bet pradejus xanax vartot kazkaip isvis labai jautrus palieku. Nu aisku kai isgeri gaista tai gerai jauties tuo metu. Bet kai esi neisgeres.... cia pripratimas gal buna koks. Nu ir siaip pasaliniai efektai gi padidintas jautrumas nerimas ir pan. Tai dabar bandau nutraukineti. Va suo pazadino nakti ir nebeuzmiegu. Rasau cia tranxeno isgeres :)
Parašė ciaupas
feniksas rašė:mano psichiatre nebeisraso clonazepamo, nors seniau rasydavo, taciau nuejus pas seimos daktare, net ji israse, davus siek tiek pinigu jai i kisene uz recepta ir viskas vyko gal pries 1,5men prie naujos tvarkos seimos gydytoja israse

Tai netgi epileptikam oficialiai galima 2mg i diena clonazepam, o seimos daktare manes klausia kiek per diena tab.
Sakau 3 tai ir parase :D fantastika ta nauja tvarka
Parašė DeepCoffee
ciaupas rašė:O kaip tu xanaxa nutraukineji? Ir po kiek mg geri?

0.5mg ryte ir 0.5mg vakare prailginto veikimo. Nu kartais dar neprailginto veikimo tenka isgerti papildomai, bet retai. Tai nutraukineju taip:
Dabar geriu tik vakarais prailginto veikimo po 0.5mg. Kokias 5d taip, gal ilgiau gersiu, nes ir antidepresanta mazinu nutraukineju. Nu o paskui kas antra vakara xanaxa kokias 4d. Ir viskas plius minus.
Pries tai gerdavau neprailginto veikimo, tai ten iseidavo atkasti. Tai ant galo ir po 0.25mg isejo gerti. Zodziu kas minimum 4d mazindavau doze po 0.25-0.5mg kas 4d.
Parašė ciaupas
DeepCoffee rašė:
ciaupas rašė:O kaip tu xanaxa nutraukineji? Ir po kiek mg geri?

0.5mg ryte ir 0.5mg vakare prailginto veikimo. Nu kartais dar neprailginto veikimo tenka isgerti papildomai, bet retai. Tai nutraukineju taip:
Dabar geriu tik vakarais prailginto veikimo po 0.5mg. Kokias 5d taip, gal ilgiau gersiu, nes ir antidepresanta mazinu nutraukineju. Nu o paskui kas antra vakara xanaxa kokias 4d. Ir viskas plius minus.
Pries tai gerdavau neprailginto veikimo, tai ten iseidavo atkasti. Tai ant galo ir po 0.25mg isejo gerti. Zodziu kas minimum 4d mazindavau doze po 0.25-0.5mg kas 4d.

O nebutu lengviau gert xanaxa nrml o diena pries baliuka nutraukti visa iskart. Doze nera didele lomkes neturetu buti