Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė western
#403069 Surinkit xanax peak hour ir ismes grafika. Viena dvi val ir po to staigus nusileidimas zemyn.
Parašė Del Toro
#404057 Vienas is efektyviausiu vaistu kuriuos teko naudoti. Atgeriau turbut 4 metus. Pirmus metus poveikis tikrai super, nuimdavo visa nerima, niekad nepavargsti, depresijos jokiu pozymiu nebeliko ir taip gerai turbut nesijauciau niekada gyvenime Po metu pradejo dideti dozes, nes nebeveike, taip per keturis metus doze pakilo vos ne iki maximalios. Poveikio jokio kaip ir nebejauciau, liko tik kruva salutiniu, kaip galvos svaigimas, traukuliai, visiskas negalejimas uzmigti. Nutraukimas baisus, vos ne menuo pravemtas lovoj, visiskas nesiorentavimas aplinkoje, galvos svaigimas toks, kad atrodo guli ant lubu. Poveikis kazkuo primine kokso, jautiesi geriau nei galetum isivaizduoti, bet atkentesi uz kiekviena sekunde sito gerio ir daugiau niekada gyvenime taip gerai nebesijausi. Atsiminimai 6 metai po. Dabar Antidepresantai palaiko bukle pakenciama, gerai nera, bet bent blogiau jau nebus. Viskas kaip ir stabiliai, jokiu didesniu suoliu, bet daugiau niekada negryzciau nei prie xanaxo, nei prie kloniko.
Vartotojo avataras
Parašė lba
#404689 Ar Xanax labiau atpalaiduoja raumenis ar Lexotanilis?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
lba rašė:Ar Xanax labiau atpalaiduoja raumenis ar Lexotanilis?

Greiciausiai xanax'as, bet raumenis labiau atpalaiduoja tie, kurie ir epilepsijai naudojami - lorazepamas, klonazepamas ar diazepamas
Parašė ciaupas
#406085 Siaip neturetu nes lb maza doze ir laikotarpis trumpas. Cia daug priklauso nuo asmenybes, ar turi polinki ar ne. Po menesio greiciausiai reiks 0,5mg xanaxo :da
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#406991 man toks vaizdas, kad jie nieko nepaded
a, po puse geriu, bet kaip saldainis :bloga tik tiek kad miegojau geriau... :(
Vartotojo avataras
Parašė signs
#406992 Aš ir geriau, neprisimenu kiek mg, tačiau mane tik atjungia. Dabar geriu relanium, man žymiai geresnis nei xanax. Sutvarkė nerimą, dabar bandysiu nevartoti jo, kad pripratimas neatsirastų.
Parašė tamsumos
#406994 Manęs nemigdo, bet jei nerimas būna stiprus ir išgeriu xanax, tai malonumą jaučiu. Pastebėjau, kad kitą dieną nervinga buvau po xanax.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407000 Matai, aš nepratęs prie benzodiazepinų, todėl mane užmigdo. Šiandien kaip pvz, tai labai nuramino. Nors ir buvo nerimas užėjęs, bet jis nebuvo toks baisus kaip anksčiau. Bet žinok ir aš pastebiu, kad po relaniumo nervingas toks jaučiuosi
Parašė tamsumos
signs rašė:Matai, aš nepratęs prie benzodiazepinų, todėl mane užmigdo. Šiandien kaip pvz, tai labai nuramino. Nors ir buvo nerimas užėjęs, bet jis nebuvo toks baisus kaip anksčiau. Bet žinok ir aš pastebiu, kad po relaniumo nervingas toks jaučiuosi

Aš irgi nepratusi, retai geriu, nežinau kodėl nei bromazepamas, nei xanax nemigdo. :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#407008 Tai gal labai mažos dozytės :D Jo geriau gerti tik pagal poreikį, nu nebent jau kiekvieną dieną labai jau ūmiai reiškiasi nerimas: stipriais fiziniais simptomais, dusuliu ir panašiai. Aš va, galiu pasidžiaugti, kad šiandien net nereikėjo diazepam, buvo sukilęs nerimas, bet praėjo savaime :)