Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
asteroidas5 rašė:Ar tinkamas preparatas sergantiems ADHD? Ar geriau kitokio tipo stimuliantus pavartoti?

Siek tiek tinkamas, bet rezultatai, kiek teko skaityt, tai tokie +-. Jei metilfenidato neiseina gauti, turbut antras vaistas butu bupropionas, nors nesu tikras dar del high dose venlafaxino, bet jis ir serotonina bereikalingai gali veikti.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Anna Mazuoliene rašė:Sveiki,vartuoju Elontril jau menesi,pasireiskia salutinis poveikis tik po menesio, pastebejau,kad jauciu tremora,drebuli,su regejimu kazkas netaip,blogai miegu,susijaudinimas,neramumas,svaigsta galva,nezinau ar vartuoti toliau,ir gali po menesio pasireiksti salutiniai poveikiai,ar geriau nutraukti vaista ir pradeti kita bandyti? sekantis vizitas pas daktara po savaites.

Taip, jo šalutiniai įvairūs. Pastebėjau, kad labai priklauso nuo organizmo. Dabar geriu jo 150 mg su 50 mg sertralino. Atrodo ši dozė man kaip tik. Nes pvz 300 mg, nors gydytojai nelinkę jos dar kelti, bet man ir tokia per didelė. Kažkaip stimuliuoja nenormaliai. Labiau gal iššaukia drebulį kūno. Pv rankos siaubingai dreba, o ta užkelta dozė nieko nepadeda psichiškai. Tai supratau, kad kiekvienas save pažįstame geriau ir per laiką matome, kokia dozė mus kaip veikia. Man priimtinos minimalios ar vidutinės dozės. Beje bupropioną mano organizmas toleruoja gerai. Vienintelis šalutinis buvo sutrikęs miegas, kas vėliau susitvarkė. Nežinau, ar tas duo sertralinas + bupropionas man tiko, bet vartojant ilgiau savijauta taisosi. Nebereikia dabar nei kvetiapino xr :super
Parašė Graikas
#406521 Ar jautete bupropiono veikima nuo pirmos vartojimo dienos? As nieko nejauciu. Nors geriu ji su vartioxetinu,o bupropas sustiprina vartioxetino veikima.
Parašė ciaupas
#406529 Man tai jautesi nuo pirmos tabletes, nuo 150mg. Paskui organizmas greit priprato ir reikejo didinti. Atsimenu tiesiog akyse prasviesejo. Tau nesijaucia gal todel kad elontrilis yra prailginto atpalaidavimo o paprasto lt nera. As tai biski patrupindavau tableteles ir tada pasisavina jas greiciau
Parašė feniksas
#406535 jei pagaminta amfos pagrindu sis vaistas, tai realiai ar pakelia bent kazkiek jis nuotaika, kokia savijauta nuo sio vaisto uzplusta gali papasakot
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#406536 bupropionas tikrai su amfetaminais neturi nieko bendro, cia greiciau silpnesne metilfenidato versija
Parašė Graikas
feniksas rašė:jei pagaminta amfos pagrindu sis vaistas, tai realiai ar pakelia bent kazkiek jis nuotaika, kokia savijauta nuo sio vaisto uzplusta gali papasakot

Savijauta tokia,kad nuo 150mg absoliuciai nieko nejauciu. Griztu prie modafinilo :)
Parašė ciaupas
feniksas rašė:jei pagaminta amfos pagrindu sis vaistas, tai realiai ar pakelia bent kazkiek jis nuotaika, kokia savijauta nuo sio vaisto uzplusta gali papasakot

Taip pakelia nuotaika atsiranda energijos norisi kazka veikt tiesiog negali nusedet vietoj, bet cia valanda laiko taip, paskui viskas nuseda. Man taip buna nuo 600mg.
Parašė Graikas
#406544 Gerti 600mg del valandos,tai neverta gaisti su juo laiko.
Parašė Graikas
#406545 Bupropas su modafinilu ir vartioxetinu kombinacijoje tinka?
Parašė ciaupas
Graikas rašė:Gerti 600mg del valandos,tai neverta gaisti su juo laiko.

Gaisti verta nes po kokio menesio nuotaika stabilizuojasi nuovargio nebesijaucia ir energija bendrai pakilusi islieka. Aisku tokio stipraus valandinio suolio nebesijaucia. Bupropionas man yra nr1. :super
Parašė Graikas
#406554 Gal reik 300mg isbandyti. Jeigu jis ilgalaikeje perspektyvoje pradeda veikti stabiliai,tuomet vertas demesio.
Parašė ciaupas
#406558 150mg net nera antidepresantine doze. 300mg jau veikia kaip antidepresantas. As tik bijojau kad man kels nerima ir skatins epilepsijos priepolius, bet pasirodo viskas nrml.
Parašė Graikas
ciaupas rašė:150mg net nera antidepresantine doze. 300mg jau veikia kaip antidepresantas. As tik bijojau kad man kels nerima ir skatins epilepsijos priepolius, bet pasirodo viskas nrml.

Salia geriu brintelix. Bupropas sustiprina jo veikima.