Moderatorius: Astro-Meška

Parašėmeskuteee
#417863 Siandiena pradejau nuo neissimiegojimo, pele lakste po kambari visa nakti ir trugde man miegoti :ubju
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#420957 Šiandien naktį miegojau apie miegojau apie 4 val., kėlaus pusė aštuonių ir ėjau į vakcinacijos centrą trečios dozės.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#420991 aš irgi gavau jau trečią dozę vakcinos...

Aš tai šian. su keiksmais pradėjau dieną, nes pažiūrėjau pro langą ir pagalvojau, blemba, šuo juodas grįš. :achtung Balų balutėlių... :bloga Ir bišk ne į temą, bet šiandien girdėjau griaustinį. :achtung Pavasaris. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#421102 Aš nuėjau į bažnyčią, ten pradėjo giedot ir aš užsinorėjau labai miegot. Išėjau nepasibaigus pamaldoms. Nuėjau į parduotuvę, nusipirkau keptų bulvių ir šoninės, pavalgiau ir užmigau. Miegojau 5 valandas. Dabar jauciu greit neužmigsiu
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#422715 Visų pirma pramiegojau... :achtung Atsikėliau gal puse dešimt... Kas keista, kad šuo nežadino manęs...
Po to išgėriau kavos ir išvedžiau šunį. Super rytas, nes šilta. Buvau su šortais ir trumparankoviais marškinėliais. :)))
Parašė Terek
#422769 Atsikeliau diena, pamaciau kad shnapso butelis tuscias tad teko eiti i parduotuve, grizau namo, papusryciavau ir isejau ieskotis maisto
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Aldona Julita rašė:Susirgau kovidu :bloga
Ar namuose gydotės ? Aš prieš metus gulėjau ligoninėje vieną mėnesį .Linkiu greičiau pasveikti . Sako dabar kovidu sergama lengvesne forma.