Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Graikas
#403907 O pheni Europa neisileido kaip vaisto (galima itarti,kad,galbut,politiniai reikalai),todel jis yra parduodamas kaip papildas.Kenny,o noopept ir gi nootropas,bet Rusijoje,-vaistas.Phenibut Rusijoje vaistas,kuris vadinasi "Fenibut".
Parašė ciaupas
#406025 Phenibut priskirtas narkotinei medziagai ir nebeparduodamas. Taip man paaiskino fitsport vadybininkas. Gaila geras buvo dalykas, aisku su minusais bet vis tiek...daznai naudodavau, juokinga darosi kai tokios medziagos priskiriamos narkatai.
Parašė Graikas
ciaupas rašė:Phenibut priskirtas narkotinei medziagai ir nebeparduodamas. Taip man paaiskino fitsport vadybininkas. Gaila geras buvo dalykas, aisku su minusais bet vis tiek...daznai naudodavau, juokinga darosi kai tokios medziagos priskiriamos narkatai.

Nuo siu metu gruodzio 11d uzdraude Pheni :( Geras papildas buvo.Galima jo nusipirkti pas papildu pardavejus is po stalo :) tik ne parduotuvese.
Parašė anonimasx
ciaupas rašė:Phenibut priskirtas narkotinei medziagai ir nebeparduodamas. Taip man paaiskino fitsport vadybininkas. Gaila geras buvo dalykas, aisku su minusais bet vis tiek...daznai naudodavau, juokinga darosi kai tokios medziagos priskiriamos narkatai.

Nes ten ir yra narkotikų. Apsinuodijau stipriai fenibutu, į reanimaciją vežė. Aišku ten dozę gerokai padidinau, bet vistiek :achtung Sakė kraujyj rado narkotinių medžiagų, nors niekada nesu bandęs net.
Parašė anonimasx
#407184 Kai mažom dozėm vartodavau tai nieko nebuvo praktiškai, silpnokai veikė, tik miegą gerino ir toks keistas ramybės pojūtis buvo, viskas vienodai atrodė :achtung Kai užkėliau dozę tai lyg ir nieko nejaučiu atrodo, tik nuotaika gera. Tada atsisėdau į kėdę ir toks atsipalaidavimas, malonumas perėjo per visą kūną, kad net vos neužmigau. Supratau, kad čia nieko gero nebus, nes niekada nesu jautęs tokių dalykų. Po kokių 2-3 val. nuo vartojimo visiškai sąmonė aptemo, net matyt blogai pradėjau. Kai vežė į ligoninę tai koma praktiškai buvo, tik atsimenu žadino ta greitosios darbuotoja, vis klausinėjo ką vartojai :achtung Tikrai ne be reikalo uždraudė :) Irgi pirkau iš fitsport
Parašė sski
#408191 Man GABA papildai neabejotinai turi poveikį. Truputį kitokį negu pvz. Zopiklonas. Gaba suteikia pavirštinišką ramybę, “tarsi viskas gerai”. Nusprendžiau nebevartoti. Gerdavau miegui, po kelis gramus. Kartais pavartodabau dienos metu, užsikišus už liežuvio. Apdaužo, truputį apsunkina galvą. Bet kaip ir minėjau, paviršutiniškai veikia