Moderatorius: signs

Parašė Gabrielius Knopkė
#407225 Sveiki. Išrašė man keptinor 25mg miegui. Bet vakar paemiau pirma tablete ir man tik po valandos ale per akis toks miegas ima bet protas neataijungia ir ne velnio neatjunge. Kaip manot ar dvi tabletes ne bus kad ryte patapsiu zombiu. Beje nesuveikus 25mg už keliu valandu paėmiau puse tabl. Halciono.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#407226 quetiapino doze miegui yra 25-50mg, bet ne visiems jis suveikia. Is esmes quetiapinas veikia trumpai, tai neturetu labai skirtis 25 ar 50mg, nes didziojo dalis vaisto ryte jau turetu buti isejus is sistemos. Halcionas irgi labai trumpo veikimo, bet jei uztenka jo uzmigti, galbut nesijaus "pagiriu" ryte.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#407229 Taip, quetiapinas mazina streso asies veikla, tik kokia tinkamiausia doze siuo atveju - debatu klausimas
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
Gabrielius Knopkė rašė:Šiandien nakčiai bandysiu kalt 50mg. Gal nulauš, jei ne tada halciona paimsiu. Beje prieš kiek laiko einant miegot imt kvetipiną. Kada jo poveikis pasireiškia?

Man po 1.5 val pasireiskia
Parašė Gabrielius Knopkė
#407238 Man čia vienam ar ir kitiems būna, kad bijo vartoti išrašytų vaistų. Nes nežinau kokios pasekmės bus. Vakar taip ir neišgėriau 50mg, nes pagalvojau o gal vis delto suveiks 25. Nesuveike... Beje as gal noriu greito poveikio, kada kvetipinas is vis pasireiškia kad padeda, gal po savaites kokios ar turi iš kart?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Gabrielius Knopkė rašė:Man čia vienam ar ir kitiems būna, kad bijo vartoti išrašytų vaistų. Nes nežinau kokios pasekmės bus. Vakar taip ir neišgėriau 50mg, nes pagalvojau o gal vis delto suveiks 25. Nesuveike... Beje as gal noriu greito poveikio, kada kvetipinas is vis pasireiškia kad padeda, gal po savaites kokios ar turi iš kart?

Hipnotinis veikimas yra momentinis, nieko neatsitiks nuo tu 50mg, tokia doze vaistas nesielgia kaip neuroleptikas. As pats geriau ir 600mg be didesniu salutiniu
Parašė Mersas
#407252 Nesuprantu as tu vaistu, gal miegui ir nera blogai, bet diena nuo ju tai ne kazka. Nzn kaip kitiems. Bet jie nera juk miegui skirti vaistai?
Parašė vitamin9
#407295 Veikia quetiapinas nerima ar dar kanors mazom dozem ar tik ant miego? Viskas kaip ir neblogai bet sumasciau mesti,uzkniso tos nors ir retos ir lengvos gresmes nekeliancios fredzio kriugerio mintys,tai nera normalu,gersi ta quetiapina 5 ar 10 metu paskiau dar rimtai paveiks mastyma :D Pamazinau doze 15mg koki puse dienos sirdi skaudejo norm,kita siaip jauciuosi kaip isdauzyt namus viska,nu zodziu ir vel zaidimas tesiasi,lomkes,neuzmiegi valanda O MAN KAZKOKIA DAKTARE SAKE KAD PRIE QUETIAPINO NEPRIPRANTAMA :D Taigi galvoju ar jis uzmigt tik padeda ar kanors ten padaro su nerimu ar depresija,nes nuo kai pradejau visu lomkiu,ir dabar pamazinus vos doze kas darosi tai cia stipru..jau gal ispindejau pakankamai neblogai jaustis o ne kai metus siknoj sedi :D
Parašė Gabrielius Knopkė
#407300 Jau kelias dienas geriu keptinor 25mg po dvi tabletes miegui. Užmigdo galų gale, bet kita dieną, man spaudžia krūtinę, giliai kvepuoju, rankos dreba, nerimas pakilęs, džiūsta lūpos ir burna. Ar cia tik laikinai ar jau geriau nevartot tų vaistų? Ar yra kam buve tokie požymiai?
Parašė Graikas
Gabrielius Knopkė rašė:Jau kelias dienas geriu keptinor 25mg po dvi tabletes miegui. Užmigdo galų gale, bet kita dieną, man spaudžia krūtinę, giliai kvepuoju, rankos dreba, nerimas pakilęs, džiūsta lūpos ir burna. Ar cia tik laikinai ar jau geriau nevartot tų vaistų? Ar yra kam buve tokie požymiai?

Man nuo tiapridal pirma menesi taip buvo
Parašė Gabrielius Knopkė
Graikas rašė:
Gabrielius Knopkė rašė:Jau kelias dienas geriu keptinor 25mg po dvi tabletes miegui. Užmigdo galų gale, bet kita dieną, man spaudžia krūtinę, giliai kvepuoju, rankos dreba, nerimas pakilęs, džiūsta lūpos ir burna. Ar cia tik laikinai ar jau geriau nevartot tų vaistų? Ar yra kam buve tokie požymiai?

Man nuo tiapridal pirma menesi taip buvo[/quote

Graikas, parašyk per skype jei turi. Mano skype kileris79
Parašė vitamin9
#408064 Quetiapines gali su sirdim kokiu sh pridaryt? Man spaudimas pakiles o siandien vaziuojant su masina toki panikos priepuoli uzturejau po neaisku kiek laiko kad pz galvojau sustos sirdis duris pradariau sustojes kad jei linksiu kasnors suprast greitaja iskviest ir masina atsidarytu. Aisku atprates nuo tokiu nesamoniu po puses valandos mirimo tasimosi su 200 ar daugiau spaudimu raminanciu kazkokiu lengvu tik ivariau kai reikejo klonopino pora laikyt salia,sitos klaidos daugiau tikiuosi nepakartosiu. Bet atsiminus visus atsikelimus su 200 pulsu nakti jei miegi po silta koldra o jei po adialu viskas norm ir kruva kita salutiniu pradejus ir ypac po siandienos prikolo iskilo klausimas,kas cia do brudas,ar jis nezalona sirdies ir dar neaisku ko? Bent jau apsiramino 90% minciu mintis kaip kanors nuplot. Susikti vaistai jei ne viena tai kita,uzburtas ratas.