- 2020 02 24, 09:28
Nu nera vartojanciu si? As po 3 sav nutraukiau nes buvo sventes. Ir nepradejau gert daugiau nes man jis isvis nerimo nenueme. Ir dabar visa laika su nerimu esu. Vel pradejau gert. Nes ir nuotaikow nebuvo ir jegu. Bet cia kaltas oras, delto nereiketu gert vaistu. Nes drauge irgi taip jautesi nors yra visiskai sveika. Bet man tas nerimas baime zudo mane. Bet kazkaip manau cia ir vaistai nepades kol priezasciu nerimui neliks. O tam priezastis sveikata. Uzburtas ratas. Noriu vaistu kurie sureguliuotu mano jautruma nes jis begalinis. O ir isitempes esu. Bet nenoriu pasaliniu. Sis vaistas tik pykina ir tiek. Kai isgeri po kazkiek laiko. Bet nera baisiu blogumu. Noreciau ji gert bet kad nesijaucia. Aisku as tio 1 tablete dar geriau. Sako nuo 2 prasideda gydimas. Na nzn. Ka jus apie si vaista? Isbande?
DeepCoffee rašė:Nu nera vartojanciu si? As po 3 sav nutraukiau nes buvo sventes. Ir nepradejau gert daugiau nes man jis isvis nerimo nenueme. Ir dabar visa laika su nerimu esu. Vel pradejau gert. Nes ir nuotaikow nebuvo ir jegu. Bet cia kaltas oras, delto nereiketu gert vaistu. Nes drauge irgi taip jautesi nors yra visiskai sveika. Bet man tas nerimas baime zudo mane. Bet kazkaip manau cia ir vaistai nepades kol priezasciu nerimui neliks. O tam priezastis sveikata. Uzburtas ratas. Noriu vaistu kurie sureguliuotu mano jautruma nes jis begalinis. O ir isitempes esu. Bet nenoriu pasaliniu. Sis vaistas tik pykina ir tiek. Kai isgeri po kazkiek laiko. Bet nera baisiu blogumu. Noreciau ji gert bet kad nesijaucia. Aisku as tio 1 tablete dar geriau. Sako nuo 2 prasideda gydimas. Na nzn. Ka jus apie si vaista? Isbande?
As ji geriu puse metu. Jei pykina,pabandyk gerti pries miega. Arba pavalgius. Man nerima puikiai sutvarko aripiprazole (neuroleptikas). Jeigu yra oadidejes jautrumas,nerimas,tai visiomet bus del ko nerimauti. Zinau,nes tai praejau. Atrodo,jog nera siuo metu del ko jaudintis,pradedi jaudintis del ateities ir dalyku,kurie galbut ivyks (nors jiems rastis nera pagrindo) isijungia vaizduote ir t.t lankyk psichoterapijas.
O vartioxetinas priduoda man jegu,nuotaika.
Teisingumas be gailescio,gali buti labai ziaurus.