Moderatorius: signs

Parašė Vivjena
#407255 Gal Jus ir teisus, va pries keleta valandų isgeriau vaistu, jau lyg ir ne taip pakerta, gal cia pirma diena toks buvo poveikis..
Vartotojo avataras
Parašė emar
#407257 Manieji antidepresantai atjungdavo emocijas. Tai yra, aš pati būdavau linkusi nugrimzti į didžiulį nusiminimą. Ir manieji vaistai man "atbukino" emocijas taip, kad didelio džiaugsmo gal ir nebuvo, bet viskas nebeatrodė taip beviltiška. Tada jau kapsčiausi, svarsčiau ir analizavau.

O kad kažkam jūsų gyvenimas atrodo "puikus", tai čia ne apie jus, o apie tą žmogų, kuriam taip atrodo. Jūs esate toje būsenoje, kurioje esate. Ir iš kurios reikia išlipti. Jei vaistų poveikis nepatinka - einate pas gydytoją ir sakote, kad poveikis yra toks, jis man nepatinka. Jei gydytojos argumentai netenkina, ieškote kitos. Jūs tiesiog privalote savimi pasirūpinti, kad ir kaip tai bebūtų sunku.

Nes iš tos pelkės tikrai įmanoma išlipti. Pradėjusi gydytis taip ir jaučiausi - iki nosies nugrimzdusi į pelkę ir negalinti pajudėti.
Parašė Graikas
#407258 Vivjena,gerkite vaistus,nebijokite ju. Per ta lakai kol gersite vaistus,ieskokite iseiteis is situacijos. Psichoterapija,terapijos. Panasiai as jauciausi. Ypac vargino nuolatinis nuovargis. Bet toks stiprus kad net vaikus vedziodamas esu uzmiges. Bet kantriai lankiau psichoterpija po 3 kartus per menesi (ir tebelankau) ,vaistai,poziurio keitimas i gyvenimiskus dalykus pagerejus savijautai ir gyvenimas igauna spalvas,nuovargis vos juntamas. Zodziu,visapusiskai geriau.
Parašė asteroidas5
#407262 Jei viskas po vaiko gimimo prasidėjo, tuomet tikrai verta pasitikrinti hormonus ir su gera ginekologe aptarti, nes dažnai būna čia problemos, estradiolis, prolaktinas, progesteronas ir kitas variantas, jei nėra energijos tai kam coaxil, gal geriau koks stimuliantas, wellbutrinas ar panašiai ,reik pasitart su psiciatru daktaru.
Parašė asteroidas5
#407277 Lytinį hormoną bent vieną ištyrė? Koks estradiolis, progesteronas? Galvok logiškai, kas ir kodėl galėjo pasikeist po vaiko gimimo? Hormonai pasikeitė, po vaiko gimimo... krenta estradiolis ir testoteronas, progesteronas gali pakist (geriausiai tai visą panelę hormonų pasidaryt). Čia pirmas dalykas ką daktarai turėtų tirt po gimdymo, bet jie nelabai supranta kas tie hormonai yra. Pasižiūrėk video, kad suprastum bent kiek kas daro su tavo kūnu: https://www.youtube.com/watch?v=WOi2Bwvp6hw
tavo tikslas dabar surast daktarą(-ę), kuris gaudosi šitame reikale.
Parašė Graikas
#407279 As ta pati pagalvojau,jog tai pogimdyvine depresija,bet jei zmogus sako,kad istyre ...
Kitas variantas,po pokalbio su psichologu,papasakojus jam nuo kada prasidejo depresija,jis purmiausiai turejo pagalvoti apie lytiniu hormonu istyrima.
Parašė Graikas
#407280 I "Anteja" jei yra galimybe nueiti pasidaryti tyrimus. Atsakymus duoda suprantamus. Pats dariausi siandien estradiolio ir prolaktino tyrima,tai su kraujo paemimu 23 eu kainavo. Per valstybines gali strigti. Ten ne visada noriai siuncia tyrimams.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#407282 Mano psichiatrė išrašė vaistus, bet rekomendavo skydliaukės echoskopiją pasidaryti. Sakė, jei su skydliauke blogai, tai vaistai nepadės.
Parašė Vivjena
#407296 Dare mokama kraujo tyrima hormonams istirti, o kokius tyre tiksliai atsakyti negaliu...
Parašė Hausas
#407313 Israse ir man siu vaistu,geriu jau kokia sav po 1 tab tris kart dienoj,bet daktare sake paskutine tab gert neveliau kaip 17 val,tai nelabai supratau kodel
Parašė asteroidas5
Vivjena rašė:Dare mokama kraujo tyrima hormonams istirti, o kokius tyre tiksliai atsakyti negaliu...

O suvokimas nedingo? Ką tik tau paaiškinta buvo ką daryt, kad pasveiktum, o tu toliau savo, nors nei žinai ką darė, nei kokie atsakymai buvo.
Parašė Graikas
asteroidas5 rašė:
Vivjena rašė:Dare mokama kraujo tyrima hormonams istirti, o kokius tyre tiksliai atsakyti negaliu...

O suvokimas nedingo? Ką tik tau paaiškinta buvo ką daryt, kad pasveiktum, o tu toliau savo, nors nei žinai ką darė, nei kokie atsakymai buvo.

Ramiau,zmogau.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#407341 Vivjena, gal gali nueiti į tą laboratoriją ir paprašyti, kad paieškotų archyvuose?
Parašė Vivjena
asteroidas5 rašė:

As Jums bet kokių atveju dekoju uz nukreipima tinkama linkme del issityrimo, būtent ta ir padarysiu artimiausiu metu, nes turiu darbovietes apmokama draudima ir tai man nieko nekainuos, taciau jei Jums si diskusija, pokalbis kelia kazkokius neigiamus jausmus ar pykti, galite tiesiog nedalyvauti ir savo izeiddinejimus pasilikti sau. :(