Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė lulu
#337960 Pirkau naujus batus.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
lulu rašė:Pirkau naujus batus.

hi5 as ir pagaliau po ilgu ieskojimu nusipirkau puse velnio batus .
Parašė Graikas
KunigaikštisMyškinas rašė:Pirkau 5 knygas iš knygavisiems, suplojau 17 eurų, būklė knygų gera, patenkinta esu. :)))

Myskinai,kur buvai pries 1 menesi.As tiek daug knygu pardaviau.Ir,beveik,pusvelciui.Ypac daug filosofijos,grozines,didaktines.Pasilikau tik paciaspaciausias.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#407217 Šiandien pirkau automatinį kraujo spaudimo matuoklį "Microlife AFIB PC " iš Euro vaistinės . Kainavo 100 € ir nuolaida 30 proc., tada sumokėjau 70 €. Man tai vistiek brangu .
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
maingirdas rašė:Šiandien pirkau automatinį kraujo spaudimo matuoklį "Microlife AFIB PC " iš Euro vaistinės . Kainavo 100 € ir nuolaida 30 proc., tada sumokėjau 70 €. Man tai vistiek brangu .

Tiek jie kainuoja. Kita karta kazka tokio perkant parasyk man, as UK paziuresiu kainas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#407223 Man labiau patinka tas paprastas, mechaninis spaudimo matuoklis, mūsų elektroninis kartais pieno riebumą rodo... Nors mokėjom už jį apie 200.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#407224 As mamai pirkau uz 75, tai kadangi ji dirba ligoninej lygino rezultatus su patikra praejusiais. Gavosi taip, kad jeigu du testai parodo skirtinga rezultata, tada daro trecia ir ima vidurki kuris gaunasi +- teisingas. Klysta retai, bet kartais parodo visiskas nesamones. Manau normalu, nes neklystantys irenginiai kainuoja tur but iki desimties kartu daugiau.
Vartotojo avataras
Parašė Ignition
#407684 Prisipirkau visokiu dušo želių, kremų ir pan. internetu kad net visiem vaistam neužteko. Taip taip žinau, labai protinga.. bet gausiu neigaluma penktadieni, bus vaistam.
Parašė Hmz
#407685 Nusipirkau mėsos, daržovių, grietinės, prieskonių. Keletą dienų valgysiu naminį maistą apsieidamas be krautuvių.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#416064 Pirkau bluetooth kolonėlę. Maniau, kad ji mažesnė. :achtung Nors ir žiūrėjau youtube nesupratau dydžio, aiškiai neparodė, o žmogaus rankos buvo didžiulės sprendžiant iš kolonkės dydžio... :D
Paskutiniu metu nelabai gaunasi pasidžiaugti pirktais daiktais, pradedu galvoti ar mirtinai reikėjo. Aišku, kad ne pirmo reikalingumo dalykas, bet senokai norėjau kažko tokio. Bet vistiek kažkoks yra "ai... vėl bapkių išleidau..." :?