Moderatorius: signs

Parašė Graikas
Vardauskas rašė:
Graikas rašė:
Vardauskas rašė:Apdujusi galva, reakcijos suletejimas pasako, kad truksta nodrenalino. Siaip ziurek pagal poreiki, bupropionas nuo 300 mg pagerins ir reakcija ir apdujimo nebus, preparatai su ginkobiloba irgi turetu padet

150 mg bupropiono net nejutau. Ginko jau isbandytas variantas.

Gingo kiek mg? Patartina kasdien 160-240 mg ir taip bent keleta menesiu

Visa laika geriau max leistina ginko. Man,kaip saldainiukai ginko :)
Parašė Vardauskas
#408514 Na tie max ant kiekvienos pakuotes skirtingai, vienur po 40 mg pardavineja, kitir nuo 80 mg kapsuleje ir svarbiausia pragert bent keleta menesiu ir rezultatas kazkoks bus
Vartotojo avataras
Parašė Peran
#408630 Sveiki. Sergu sizofrenija. Norejau paklausti geriu abilify rytais 15mg (neuropleptika) ir daugiau jokiu vaistu nevartoju..bet jauciu kad yra bendras silpnumas, nuovargis, dirglumas, jautrumas, tokia apatija viskam pilkuma galbut cia net depresija tokia.. norejau paklausti kas kokius vaistus prie sitos ligos be neuroleptiku dar geria? gal reiktu pameginti zyprex man dar juk jie gydo depresija, nuotaika pagerina? anksciau dar geriau depakin biski atpalaiduodavo bet per daug vaistu jau buvo tai visus nutraukiau pasilikau prie abilify.. bet jauciu kad kazko dar reiktu nuotaikai stabilizuotis ir kad bent biski laime galvoj gamintusi...gal kas turi kokiu pasiulymu, patarimu, rekomendaciju tuo klausimu?
Vartotojo avataras
Parašė Peran
Mmdzhey rašė:Aš ne apie tai. Kaip nutraukti suprantu. Aš labiau norečiau išgirsti patirtis nutraukus vaistus.

Ziurint kokia liga pas taves. As po 5metu sergant sizofrenija meciau vaistus pirmas efektas tobulas visas kunas jegos atrodo sugryzo i savo vagas protas irgi pradejo gamintis visi laimes hormonai galvoje viskas atrodo susitvarke skaityti vel ejo sportuoti irgi isejo atrodo visai sveikas..bet palaipsniui viskas didejo per daug energijos perdaug euforijos per daug pakilios nuotaikos poto daugiau streso dar su darbu fizinio skausmo ir vel atkritau isveze i ligonine ir dabar gydymas dvigubai sunkesnis tad supratau kad niekada gyvenime nebegalesiu mesti vaistu prie sitokios ligos ir niekam nepatariu to daryti.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#408638 Dažnai rašo forume čia, jog modafanilą vartoja. Kur jūs jo gaunat? Siųstis iš užsienio atrodo rizikinga, pirkti iš skelbimų tai gali ir vitamino c gauti vietoj tikro papildo.
Parašė Jonyte
#408701 Ar yra vartojanciu raminancius daug metu? As apie 15 :(
Parašė Graikas
#408706 Geriu aripiprazoli 3.5mg per diena. Bandysiu palengva nutraukineti. Gersiu savaite kas antra diena,kita savaite kas trecia diena. O galbut ir po 2 savaites islaikysiu tokia nutraukimo rutina. Ar verta dar ilgesniais tarpais nei kas 3 diena isskaidyti vaistu gerima? Nutraukiu,nes sveikstu. Jauciu,jog nereikia man neuroleptiko.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:Geriu aripiprazoli 3.5mg per diena. Bandysiu palengva nutraukineti. Gersiu savaite kas antra diena,kita savaite kas trecia diena. O galbut ir po 2 savaites islaikysiu tokia nutraukimo rutina. Ar verta dar ilgesniais tarpais nei kas 3 diena isskaidyti vaistu gerima? Nutraukiu,nes sveikstu. Jauciu,jog nereikia man neuroleptiko.

Aripiprazolis turi labai ilga half-life'a, galima gan greit nutraukt, nes is organizmo jis vistiek letai iseis.
Parašė Graikas
biggie rašė:
Graikas rašė:Geriu aripiprazoli 3.5mg per diena. Bandysiu palengva nutraukineti. Gersiu savaite kas antra diena,kita savaite kas trecia diena. O galbut ir po 2 savaites islaikysiu tokia nutraukimo rutina. Ar verta dar ilgesniais tarpais nei kas 3 diena isskaidyti vaistu gerima? Nutraukiu,nes sveikstu. Jauciu,jog nereikia man neuroleptiko.

Aripiprazolis turi labai ilga half-life'a, galima gan greit nutraukt, nes is organizmo jis vistiek letai iseis.

Nutraukimo rutina vis tiek turetu buti. Tai gal iskarto gerti kas trecia diena kuri laika? Ir mesti.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Graikas rašė:
biggie rašė:

Nutraukimo rutina vis tiek turetu buti. Tai gal iskarto gerti kas trecia diena kuri laika? Ir mesti.

Ji apskritai kiti daktarai naudoja kas antra ar trecia diena, nes ilgai is organizmo salinasi. Del metimo negaliu pasakyti, bet turbut kazkas tokio kaip po truputi didinti dienu kieki tarp gerimu, nereikia kasdien dozes mazint, kaip su kitais vaistais.
Parašė asteroidas5
#408819 Ar SNRI tinkamas jei yra jaučiama įtampa, pastoviai šokinėjantis pulsas? Bandžiau SSRI, bet užkėlė pulsą/ spaudimą, tai galvoju ar nuo SNRI nebus tik dar blogiau, ar verta bandyt.
Parašė Vardauskas
asteroidas5 rašė:Ar SNRI tinkamas jei yra jaučiama įtampa, pastoviai šokinėjantis pulsas? Bandžiau SSRI, bet užkėlė pulsą/ spaudimą, tai galvoju ar nuo SNRI nebus tik dar blogiau, ar verta bandyt.

Seroxata bandei?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#408830 SNRI bent jau man asmeniškai, kelia pulsą ir spaudimą, ypač venlafaksinas. Cymbalta nutraukiu, nes netoleruoju. Pas mane ir problemos su pulsu ir spaudimu, sakė tvarkytis psichikos ligą ir tada apsitvarkys. O dabar grįžtu prie venlafaksino, kadangi pulsą susitvarkiau beta blokatoriais