Moderatorius: signs

Parašė artas
#408874 Geriu 45mg pora sav. nieko nepadeda kaip ir anafranil, matyt depresija atspari vaistam , na mirtazapinas bent jau miega pagerina..
ParašėForeverALONE
#409274 Kaip man tas mirtazapinas atsibodo, paskyre psichiatre per prievarta del nemigos, is pat pradziu man nepatiko jis, apetitas nezmoniskas, nusislapint reikia laukti 15min, kelia skrandzio rugstinguma, nuo kuno ar is burnos dvelkia chemija. Svarbiausia vartoju jau metus ir max doze, noriu mest ji bet niekaip neiseina :ubju
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ForeverALONE rašė:Kaip man tas mirtazapinas atsibodo, paskyre psichiatre per prievarta del nemigos, is pat pradziu man nepatiko jis, apetitas nezmoniskas, nusislapint reikia laukti 15min, kelia skrandzio rugstinguma, nuo kuno ar is burnos dvelkia chemija. Svarbiausia vartoju jau metus ir max doze, noriu mest ji bet niekaip neiseina :ubju

Gan netipiska nes mirtazapinas nelabai sukelia abstinencija, lyginant su SSRI ir panasiais. As ir pats geriu max doze jau ilga laika, jei ne tas durnas apetitas pusvalandis po dozuotes, tai buciau labai juo patenkintas.
Parašė Graikas
biggie rašė:
ForeverALONE rašė:Kaip man tas mirtazapinas atsibodo, paskyre psichiatre per prievarta del nemigos, is pat pradziu man nepatiko jis, apetitas nezmoniskas, nusislapint reikia laukti 15min, kelia skrandzio rugstinguma, nuo kuno ar is burnos dvelkia chemija. Svarbiausia vartoju jau metus ir max doze, noriu mest ji bet niekaip neiseina :ubju

Gan netipiska nes mirtazapinas nelabai sukelia abstinencija, lyginant su SSRI ir panasiais. As ir pats geriu max doze jau ilga laika, jei ne tas durnas apetitas pusvalandis po dozuotes, tai buciau labai juo patenkintas.

Bandyt gudrauti. Tuo metu,kai atsiranda alkio langas,valgyti maista,kuris turi mazai kcal. Kad ir litra pasuku.
ParašėForeverALONE
biggie rašė:

Turbut ne taip parasiau: mirtazapina as mesti galiu bet iskart nemiga prasideda, nuo ko jis ir buvo man skirtas. O kiti vaistai miegui netinka.
Parašė vitamin9

Gal pridek prie vaistu ir vandeni vartot tada chemija ne is burnos eis o is pypy kaip ir pridera? :)

O del mirtazapino naktiniu zombiskumu,su kuriais susiduriu dabar nuo quetiapine kai vel prasidejo lomkes ( net nemetus vaistus,o sumazinus ~13mg,nusiritus i bedugne,ir vel padidinus ~13mg ) tai apramina
siltas pienas tikrai,kefyras,nes jie veikia ilgai,kazeina skaido visa nakti,aisku cia i masyte irgi,bet jei jau esi koks skirtumas,apskritai kai pradedi jei buna sokoladu ir skanumynu tai jau su pienu tikrai geriau prasisuksi,nors jis irgi i mase,siaip istikro siltas pienas miega pagerina visai labai neblogai kaip vaistas,kazkaip daug dalyku vis pamirsti kanors gero kol va nepradedi rasyt. dar ka darau kartais kai atsimeu pries geriant vaistus ivarau pora zuvu tauku tableciu kad nebutu irgi tu naktiniu tokiu nesamoniu plius jie sveika o aliejus turi ir kaloriju ir visko kad numust visai ar kazkiek ta visa zombiskuma.
Parašė AuksinisVejas
#409524 Ar gali nuo mirtazapino staigaus nutraukimo atsirasti psichozė? Vieną naktį nepavartojau ir prasidėjo pirmą kartą gyvenime psichozės epizodas.. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
AuksinisVejas rašė:Ar gali nuo mirtazapino staigaus nutraukimo atsirasti psichozė? Vieną naktį nepavartojau ir prasidėjo pirmą kartą gyvenime psichozės epizodas.. :bloga

Gal intensyvus nerimas? Mirtazapinas gi ne neuroleptikas
Parašė Kavianskas
#412133 Itartinas vaistas. Ar gali jam issivystyti stipri priklausomybe? Kadangi jis augina svori kaip reikia, nuprendziau vartoti kas antra vakara (vartoju nakciai 15mg). Ir ka, tik nepavartoji, kazkokie skausmai krutinej nakti, nesimiega, kosmarai, kazkokios lomkes, skrandyje kazkas vyksta, sunkiai nupasakojami pojuciai, ryte atsikeli sudauzytas ir visa sekanti diena paxmielinga.
O kada pavartoji - viskas ok.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412134 Sugrizusi nemiga ir skrandzio negalavimai tikrai gali buti. Mirtazapinas blokuoja 5ht3 receptorius, atsakingus uz skrandzio veikla, del to pagereja virskinimas. Nutraukus staigiai - normalu, kad suprasteja. Su nemiga panasiai - stiprus hipnotikas jis.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412135 Gal uztektu kas antra nakti po 7.5mg isgerti?
Parašė Kavianskas
#412139 Na as neskaitau to nutraukimu staiga, jeigu viena nakti nepavartoji. Nemiga man nepasireiskia, greit uzmiegu. Tik kad kada nepavartoju labai keisti pojuciai, seniau niekada to nebuvo, na labai juos sunku apibudinti. Is ryto jautiesi ir paxmielingas ir kaip sumustas.

Bandziau dalinti perpus, bet kad tos tabletes sutrupa...