Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Orthos
#377979 AD, kuris tiko ir bent man nesukėlė ažitacijos ir disforijos, priešingai nei sertralinas.
Parašė artas
#408875 Geriau paroxetina ,fevarina bet jokio poveikio nejauciau ,veliau escitaloprama bet vargu ar jis padejo ,greiciausiai padejo tms aparatas ,pagerejimas truko apie metus, reikes bandyt vel
Parašė Mersas
SantaMonica rašė:Sveiki. Pradejau gerti nuo ketvirtuko jau trecia diena. Siandien uzkilo nenormalus nerimas, lakstau is kampo i kampa, panika kazkokia. Kas susidures ar taip pradzioj gali buti?

As geraiu, man buvo dvi savaites taip, bet praejo, nuotaika pagerejo, dingo ikyrios mintys. Nedidink staiga, tada nebus blogai
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#409170 tricikliai antidepresantai turetu su didejancia doze bus pristatomi i organizma ir labiau tinka monoterapijai, nei kombinacijose su kitais antidepresantais.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#409380 Sveiki, jau trečia savaitė baiginėjasi su Anafranil puse tabletės, bet baisiai vargina chroniškas nerimas, nenustygimas vietoje. Kaip jūs manote ar praeis? Prisigalvojau, kad vaistai netinka. Ačiū.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Sveiki, jau trečia savaitė baiginėjasi su Anafranil puse tabletės, bet baisiai vargina chroniškas nerimas, nenustygimas vietoje. Kaip jūs manote ar praeis? Prisigalvojau, kad vaistai netinka. Ačiū.

Gali ir nepraeiti, kai kurie antidepresantai, ypac tricikliai, kaip klomipraminas, gali sukelti ta nenustygima vietoje, kitaip vadinama akatizija. 3 savaites pakankamai laiko, kad ivertinti tinkamuma, kodel nebandei kazko labiau tradicinio is nauju antidepresantu? SSRI/SNRI geriau toleruojami nei tricikliai
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#409391 Bandžiau Cipralexą, pirmą kartą suveikė, o antrą kartą nenormalus nerimas keturias savaites. Va Venlafaxinas suveikė tik po pusės metų, todėl šįkart gydytojas neberašė. Nežinau, gal skambinsiu pirmadienį, nes taip nesinori tų raminamųjų gerti.
Vartotojo avataras
Parašė SantaMonica
#409410 Norėčiau vėl pasikonsultuoti. Vakar skambinau gydytojui, sakau man nenormalus nerimas 3 savaites, nors ir geriu puse Anafranil. Tai jis nusprendė sumažinti iki ketvirtuko kas antrą dieną. Klausiau, ar gali būti, kad vaistai netinka, bet jis atsakė, kad esmė dozavime. Kaip jūs manote? Einu iš proto dėl to nerimo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
SantaMonica rašė:Norėčiau vėl pasikonsultuoti. Vakar skambinau gydytojui, sakau man nenormalus nerimas 3 savaites, nors ir geriu puse Anafranil. Tai jis nusprendė sumažinti iki ketvirtuko kas antrą dieną. Klausiau, ar gali būti, kad vaistai netinka, bet jis atsakė, kad esmė dozavime. Kaip jūs manote? Einu iš proto dėl to nerimo.

Pasiziurejau truputi dozuote, tai normali doze depresijai yra 100-200mg dienai, neisivaizduoju kokiu tikslu butu 6mg kas antra diena.