Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė signs
#408409 Gal buspirone geriau butų? Mėgsta psichiatrai fluanxolį, bet kad kiek ir iš savo tarpo girdėjau, nekažką jis, kadangi ir svorį labai didina
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#408410 Bandziau buspirona, bet zombino labai mane, tokia disforija, negalejau susikaupti dirbti.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#408415 Kokios kitu nuomones nerimui? Netrukdo protinei veiklai? Neaktyvina per daug? Koks is vis jo veikimo principas?
Parašė Monija
#408985 Vartoju fluanxol labai padėjo, geriu 0.5 ryte ir 0.5 popiet. Pradėjau vėl gyventi, eiti i paeduotuves, lankytis sveciuose.
Pas mane buvo istisas nerimas.
Parašė ciaupas
#409020 Mane tai zombina kaip ir visi neuroleptikai, o nerima nlb veikia. Antiepileptikai daug efektyviau kas liecia nerima ir fobijas.
Parašė vitamin9
#409709 Kiek laiko neigiami? Kiek kartu pabandau biski tiek ktia diena negeriu kad pailset,mutina nuo ju,vasara,kaip greit jum isejo priprast? nors cia toks klausimas turbut kaip ir is visu,kaip kam,vienam maciau valdoxanas 2 savites baisu buvo nors ten net ne antidepresantas o melatoninas o kitas fluxanoli cia kaip vitamina c gere ir gerai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#409845 abejoju, apskritai dar klausimas ar jis ka nors reiksmingo daro 1mg dozese
Parašė vitamin9
biggie rašė:abejoju, apskritai dar klausimas ar jis ka nors reiksmingo daro 1mg dozese

man nuo ketvirtuko bloga pasaliniai :D jei daro pasalinius gal padaro kanors ir gera,svarbu jei nepriprantama mest bent kad butu galima betkada be daug problemu,vis geriau nei priprast prie sh :D cia skaiciau atgal kaikam labai gerai padejo,kas zino.
Parašė vitamin9
#409958 Apsitvarke salutiniai gan greit lyg. Zandikauli kabina priekine daly,atrodo lyg niezietu ji ar pan,kazkokie zombio zaptai,jeigu zandikaulis uz mane pradetu judet taip atrodyciau kaip atsilikes :D nebuvo niekam kad zandikauli kabintu praeina? :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409964 Nevartojau, tačiau kaip fluanxolis veikia tavo nerimą, nuotaiką ir vidinę įtampą?
Parašė vitamin9
signs rašė:Nevartojau, tačiau kaip fluanxolis veikia tavo nerimą, nuotaiką ir vidinę įtampą?

Nuu kad neilgai dar geriu,siandien pirma karta 2 kart dienoj geriau,dar reik laiko priprast...Isgeri buna taip keista pataso,bet istikro palyginus su kitais vaistais turbut lengviausia bent kolkas,pilva skauda buna. Bet toks isplaukes buni kartais,miegu gal stipriau/giliau.Geriausia man vienareiksmiska buvo nerima numuses clonezepamas,as nesuprantu,koki 20 karta rasysiu ir dar 50 rasysiu,tas debikas veryga uzdraude tuos vaistus kam,as dabar pora metu prasiksiu sokinedamas ant tu vaistu,gersiu 2 antipsichinius kazkokius kur ten kunas net savo temperaturos nesupranta nes nesnekesiu apie psichologisnius kur atsiranda adipsejos kazkokios ar kaip ten vadinas + raminamus NEGU tiesiog kloniko po puse tabletes 2 kart dienoj :D nu ble as niekaip nesuprasiu KUR CIA LOGIKA,MANO GYVENIMO LAIKAS PRAEJO. Galeciau but diktatorius kaip kim jong un,bam uz tokia nesamone galvos nera. Asilas praplikes nesamoniu pridaro paskiau turi zmones be kloniko cia tuos pacius raminancius gerti ir dar 2 ziurkiu nuodus. Nezinau gersiu vien tam kad daktare israse,kazko dabar ipatingo tai tikrai nematau,nerimas rytais pakiles,siaip kai buvo pradzioj priepuoliai net ir namie,kai jausdavaus gerai,jausdavaus geriau negu dabar,aisku po biski gal gereja,nezinau nuo raminamu ar situ. Siaip salutiniu tai ten 3-4 dienos o tie tokie dabar salutiniai yra kad isplaukes bet nieko baisaus tik kad dabar piktas kad cia taip atsitiko ne ziema.
Parašė vitamin9
#410151 Sita sh galima mesti ar reik mazint? Pagalvojau kad negersiu nes jis kaip gero perdaug nieko ir nedaro nors neilgai ir mazom dozem geriau. tik kad nustojus nakti uzmigt neina o priestai budavo kaip kudikis ramei uzmiegu,kogero jis nerima nuema? maza doze nemigde,vos didint pradejau sakes guli luzti,nors paziuris i pasaulis toks idomus,toks jaukus siltas pasidaro ar panasiai nors ir luzti nuo miego,bet cia gal tik pradejus didesne salutinis..miegas kazkoks irgi ne stebuklingas,pradzioje galvoju wow pades kaip quetiapinas,tokio gilaus miego gaudavau,paskiau pasidare toks kaiptik lekstas miegas, jis toks nei nuema nei nenuema nerimo. pagalvojau negersiu ar bent pabandusiu savaite paziuret kaip vyksta nes mane tie vaistai psichiniai visokie uzknisa kai tik nerima noriu kad nuimtu kazkas ir paziuresiu ar su juo geriau ar be jo,gal pradesiu maza doze vel gert. kazkas cia sake kad ji paemi ir nutrauki,bet praita naktis ir ziaurus nerimas ir nuejimas miegot 7 ryto kai su juo uzmigdavau tiesiog isjunges tv ir ramei guledamas kaip kudikis sako kita. nors kazkas ir sake / including daktare kad quetiapinui pripratimo irgi nera :D
Parašė Justina S
#410213 Sveiki, man fluanxol išrašė prie elontril (buprionas) nerimui malšinti, nes elontril puikiai susitvarko su depresija, bet su nerimu nepadeda. Pradėjau gerti AD prieš 5 metus. Pirma geriau escitalopram 10mg ir xanax kai reikia, tai escitalopram veikė puikiai tik svoris labai augo. Antrą kartą vėl tą patį ir vėl +10kg. Vėliau bandžiau Brintellix (veikė nerimą, bet neveikė depresijos + šalutiniai poveikiai kankino). Dabar geriu elontril ir depresijai puikiai, jaučiuosi pati savimi (su kitais buvo tingulys ir nesinorėjo nieko veikti per daug), bet nerimą nuemė tik truputį ir visiškai nenuėmė psichosomatinių skausmų (skrandžio problemos, sąnarių skausmai ir šiaip milijonas skausmų kurie dingdavo kai geriau escitalopram). Gydytoja išrašė Fluanxol, bet dabar skaitau ir prisibijau gerti, nes a) augina svorį, b) keistas derinys gaunasi su elontril kuris skatina irgi nemigą ir aktyvina. Gal kas gėrė tokią kombinaciją ir gali pasidalinti patirtimi? Žinau, kad visus skirtingai veikia, bet gal drąsiau bus (arba ne) :)