Moderatorius: signs

Parašė Miauka
#409737 Tavo pasakyma 6x doze interpretavau kaip 6 x 3tab/dn :)

Jei tabletem skaiciuot, tai kalbejau apie 6tab/dn, t.y. padvigubinta rekomenduojama terapeutine doze

Duok zinoti plz kaip sekesi susitarti del dozes padidinimo. Iskart patariu pasakyti gydytojui kad "tikrai zinai visas priklausomybes rizikas"
Parašė ciaupas
#409739 O jum neatsiranda tolerancija tianeptinui? Man po keliu dienu dingdavo visi teigiami efektai, tada didini doze ir vel keliom dienom ok. Taip buvau iki 12 tabsu per diena daejes paskui meciau viska velniop
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409740 Čia pat pradžioje?

Man ir dingo, tačiau kažkoks raminantis efektas veikia. Organizmas gal priprato. Ir čia AD, nesuveikia iškart, 2 - 8sav reikia
Parašė ciaupas
#409741 Geriau as gal tris menesius ji, bet nieko ilgalaikio deja nepajauciau apart to kai uzkeli doze.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409742 Hmm, per maža dozė gal?

Man suveikė dalinai jau. Lengviau mąstyti, sukoncentruoti dėmesį, nuima nerimo fizinius simptomus. Gydytoja sakė, kad čia pradiniai efektai, ir jei jie jaučiasi, Coaxil duos rezultatą
Parašė Miauka
#409743 Aisku tos minieuforijos nebuna ilgiau vartojant.bet vistiek preparatas veikia, nerimo maziau, islieka nootropinis, gerinantis kognityvines funkcijas efektas, geresne nuotaika. Tokia mano patirtis.
Parašė Vivjena
#410220 Vartojau coaxsili 8 mėnesius beveik, ne pajaučiau visiškai jokio poveikio. Dabar israse kitų antidepresantu, tai šiuos nutraukus net jokios "apstinencijos" ne pajaučiau. Dabar geriu flux, pokyčiai iš kart akivaizdesni.
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#410358 Sveiki. Esu naujoke čia, bet džiaugiuosi radusi šį forumą. Labai norėčiau ir aš patarimo, butent dėl Coaxil vaistuko. Israse man ji tik vakar, del nerimo pastovaus. Labai sunkus periodas buvo, ir islindo po visko tas baisus nerimas, nuolat tokia itampa vidine, net miegot sunku. As labai daug vairuoju, tad klausimas geriantiems si vaistuka, as nemigdo, nesvaido liaudiškai sakant? Labai issigandau, kad iskart 3 tabletes per diena vartoti, negi nebus per daug? Plius geriu ir ritma mazinancius, kazkaip labai daug vaistu gaunasi.. Aciu, jei kazkas nepatingesite atsakyti.
Parašė Hmz
#410366 3 tabletės nėra daug. Tai yra tipinis gamintojo rekomenduojamas dozavimas, nes reikia palaikyti pastovų vaisto kiekį kraujyje.
Vartodamas nei migdymo, nei stimuliavimo nejaučiau.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410367 Aš Coaxil vartoju jau kažkur 2 mėnesius. Irgi 3 tab per dieną.

Matai, jis veikia trumpą laiką, todėl tiek tablečių ir reikia :) mano psichiatrė vadina švelniu antidepresantu.

Dabar jis manęs ne stimuliuoja, ir juo labiau neslopina. Net to nebuvo. O pradžioje taip gerai nu imdavo nerimą, skausmus ir t.t. Gaila, kad dabar tokio poveikio nėra, tačiau organizmas apsiprato.

Nuotaika stabilesnė, jaučiu nerimą, tačiau jis yra mažesnis. Ir kas man labai patiko, kad nuima visus fizinius nerimo simptomus. Kad ir už plaukia didelis nerimas, nebetirpsta rankos, kojos, veidas, tik liko širdies plakimas ir papykinimas. Na, čia mano gyvenimiška situacija, tačiau siūlyčiau pabandyti pavartoti bent jau mėnesį, ir tada spręsti ar tinka ar ne :)

Šiaip jis greit suveikė. Pradinis efektas iškart po tabletės, o galutinis po 2 mėn.

Ey, ir kas man patiko, didesnė koncentracija ir pagerėjo protinė veikla :)
Vartotojo avataras
Parašė Saulyte78
#410370 Ačiū, tikiuosi ir man tiks. Labai pavargau nerimauti be reikalo.. Gyd sake, kad generalizuotas nerimas uzpuole ir sis vaistas tiks. Žiūrėsiu kaip veiks..
Vartotojo avataras
Parašė western
#410376 Niekas netiks. Bus kaip visada - pradzioj lyg ir okej, tada nebe okej, pradet sunku, nutraukt dar sunkiau, pilna salutiniu, psichiatras toliau varto akis, sako arba vartok, kitas sakys, gal visgi nutrauk(kaip nuotaika, be jokios suprantamos logikos) ir taip iki gyvenimo galo. Sitas kelias veda i niekur, vaistai - tai kanciu kelias, suteikiama kazkokia viltis, kuris uzgesta, arba iskart arba greit arba anksciau ar veliau - uzges.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410377 Na, negazdink žmonių. Čia greičiau gal tavo nusistatymas, arba požiūris, ir greičiau kas būtų jeigu būtų. Generalizavimas (visi psichiatrai, visi, niekas), ateities numatymas, katastrofizavimas - iki gyvenimo pabaigos, šitas kelias veda į niekur.

Tai gal labiau padėtų CBT kognityviniems nukrypimams :)
Vartotojo avataras
Parašė western
#410378 Taip taip, kiekvienas turi savo nusimuilinima, kad tik isgert tablete ir atsidurti devintam danguje. Na prasuks zmogus rata, atgers kokius 10 rusiu ir vel nuses prie pradinio tasko A. I want to believe - taip sitas gyvenimo etapas vadinasi. Bet ok, tegul.
Parašė Graikas
western rašė:Niekas netiks. Bus kaip visada - pradzioj lyg ir okej, tada nebe okej, pradet sunku, nutraukt dar sunkiau, pilna salutiniu, psichiatras toliau varto akis, sako arba vartok, kitas sakys, gal visgi nutrauk(kaip nuotaika, be jokios suprantamos logikos) ir taip iki gyvenimo galo. Sitas kelias veda i niekur, vaistai - tai kanciu kelias, suteikiama kazkokia viltis, kuris uzgesta, arba iskart arba greit arba anksciau ar veliau - uzges.

Liudna tavo patirtis,zmogau. Viskas yra gerai su vaistais. Jie padeda,tai faktas. Yra atveju,kada vaistai nepadeda. Bet dauguma atveju vaistai gelbeja.