- 2020 09 01, 18:57
Dar karta pasikartosiu,liudna tavo patirtis. Taip,mano atveju buvo isbandyti 4 rusiu AD vaistai. Ties vartioxetine apsistojau. Jis man puikiai tiko. Pasiekiau pagerejima,atsisakiau AD. Del savo kaltes,vel privedziau save prie depresijos. Ir val mane gelbeja vartioxetine ir aripiprazole. Neabejoju,jog ir vel pasieksiu pagerejima tiek,jog galesiu atsisakyti ad. Matau,kaip viskas juda tinkama linkme.
western rašė:Taip taip, kiekvienas turi savo nusimuilinima, kad tik isgert tablete ir atsidurti devintam danguje. Na prasuks zmogus rata, atgers kokius 10 rusiu ir vel nuses prie pradinio tasko A. I want to believe - taip sitas gyvenimo etapas vadinasi. Bet ok, tegul.
Dar karta pasikartosiu,liudna tavo patirtis. Taip,mano atveju buvo isbandyti 4 rusiu AD vaistai. Ties vartioxetine apsistojau. Jis man puikiai tiko. Pasiekiau pagerejima,atsisakiau AD. Del savo kaltes,vel privedziau save prie depresijos. Ir val mane gelbeja vartioxetine ir aripiprazole. Neabejoju,jog ir vel pasieksiu pagerejima tiek,jog galesiu atsisakyti ad. Matau,kaip viskas juda tinkama linkme.
Teisingumas be gailescio,gali buti labai ziaurus.

Jei būtų, ramiai dar tebetupėtume prie laužų su minimaliais poreikiais.