- 2020 09 02, 07:25
Na aš skaitau kaip žmonės išlipa su vaistais iš depresijų, kaip pas juos dingsta suicidinės mintys, nerimas ir netikiu. Tiesiog netikiu kad taip būna. Man tai jau įprasta po 6 metų vaistų gėrimo ir ieškojimo, sportavimo, sveiko maisto, visų priklausomybių atsisakymo. Aš galiu už save pasakyt man nepadeda, viską darau per prievartą.
- 2020 09 02, 07:28
Šaunuolis, turi savo stiprią valią ir būdą.
Aš kapstausi vaistų pagalba ir CBT. Vaistai pastatė ant kojų minimaliomis dozėmis. Atsirinkom gydymą per 3-5 mėn. Dabar tik fluanxol pridėjo, kad apetitas atsistatytų. Depresiškumo nėra, bet kažkoks nerimas plaukia stipriai.
O galiu pasakyti iš savo patirties. Litus man nuėmė suicines mintis, nes prie sunkių depresijų jos buvo dažnos. Kol vartojau litį, tol tokios minties nebūna. Tik va, netiko jis man. Jis skirtas manijoma, jų prevencijai, kažkiek depresijai. Tai depresijai jis man ir neveikė, atsisakiau

man taip pat signalas, kad yra kažkas ne taip. Bet tik su beprasidedančiais skambuciais į jaunimo liniją, vaistų nebegerimu (nors aš visad juos išgeriu) ir nevalgymu. Dar yra, tačiau nesinori visko sakyti