Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#410417 Na aš skaitau kaip žmonės išlipa su vaistais iš depresijų, kaip pas juos dingsta suicidinės mintys, nerimas ir netikiu. Tiesiog netikiu kad taip būna. Man tai jau įprasta po 6 metų vaistų gėrimo ir ieškojimo, sportavimo, sveiko maisto, visų priklausomybių atsisakymo. Aš galiu už save pasakyt man nepadeda, viską darau per prievartą.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410418 Šaunuolis, turi savo stiprią valią ir būdą.

Aš kapstausi vaistų pagalba ir CBT. Vaistai pastatė ant kojų minimaliomis dozėmis. Atsirinkom gydymą per 3-5 mėn. Dabar tik fluanxol pridėjo, kad apetitas atsistatytų. Depresiškumo nėra, bet kažkoks nerimas plaukia stipriai.

O galiu pasakyti iš savo patirties. Litus man nuėmė suicines mintis, nes prie sunkių depresijų jos buvo dažnos. Kol vartojau litį, tol tokios minties nebūna. Tik va, netiko jis man. Jis skirtas manijoma, jų prevencijai, kažkiek depresijai. Tai depresijai jis man ir neveikė, atsisakiau
Vartotojo avataras
Parašė emar
#410419 Žinoma, kad ne tik vaistai. Bet bandžiau negerdama vaistų lankyti psichoterapiją. Po kelių vizitų informavo, kad negeriant vaistų terapija nepadės. Ir tebedirbu su tuo savo suknistu požiūriu į viską. Tačiau bet kokios mintys, panašios į suicidines, signalizuoja, kad jau kažkas negerai, gal trūksta miego, gal sunerimusi ir turiu kažką greitai daryt.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410420 Galiu save įterpti į tavo žodžius :) man taip pat signalas, kad yra kažkas ne taip. Bet tik su beprasidedančiais skambuciais į jaunimo liniją, vaistų nebegerimu (nors aš visad juos išgeriu) ir nevalgymu. Dar yra, tačiau nesinori visko sakyti :D

Va gerai, kad pažįsti save ir žinai jau kada reikia kreiptis ir nagrinėti kas yra ne taip. Čia didelis pliusas tau :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#410421 Noreciau pamatyti atveji, kai zmogus issikapsto is astrios psichozines depresijos su aktyviu suicidu be psichiatro intervencijos. Joks psichoterapeutas nepades su tokiais reikalais, nes tokiais atvejais buna ryskus fiziologiniai pakitimai. Kita kalba, jei pas zmogu liudesys ar gyvenimo prasmes ieskojimas - tada gal ir neverta kisti chemijos i organizma.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410422 Nemanau, kad žmogus tokioje krizineje situacijoje ir issikrapštytų. Psichozė rimtas reikalas. Gali save suvokti, suprasti kas dedasi, kol psichozė nepažengia. O kai biggie minėjo aštrią psichozę, tik vaistais.

Va taip ir buvau stacionare sutikęs vyrą su šizoafektiniu. Buvo depresija su ūmia psichoze. Psichozėje prabuvo virš 2 metų. Tapo religingas, rengdavo apeigas ir t.t. Jam vaistai net nepadėjo, o tik elektrokonvulsinė terapija.

Aišku, kol žmogus nesusidūręs su tuom yra lengva sakyti
Parašė Graikas
Mmdzhey rašė:Na aš skaitau kaip žmonės išlipa su vaistais iš depresijų, kaip pas juos dingsta suicidinės mintys, nerimas ir netikiu. Tiesiog netikiu kad taip būna. Man tai jau įprasta po 6 metų vaistų gėrimo ir ieškojimo, sportavimo, sveiko maisto, visų priklausomybių atsisakymo. Aš galiu už save pasakyt man nepadeda, viską darau per prievartą.

Vaistai labai padeda. Tavo atveju,gal buvo,ta vadinamoji,rezistencine depresija?
Parašė Graikas
Mmdzhey rašė:Na aš skaitau kaip žmonės išlipa su vaistais iš depresijų, kaip pas juos dingsta suicidinės mintys, nerimas ir netikiu. Tiesiog netikiu kad taip būna. Man tai jau įprasta po 6 metų vaistų gėrimo ir ieškojimo, sportavimo, sveiko maisto, visų priklausomybių atsisakymo. Aš galiu už save pasakyt man nepadeda, viską darau per prievartą.

Tikesi ar ne,vaistai visviena atlieka savo darba.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#410431 Kodėl buvo? Man ir dabar yra, ir labai pamažu bet stabiliai kasmet blogėja. O kas liečia tikėjimą tai tikintiems jis padeda, bet realybė truputį kitokia.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#410432 Išvis tokie momentai man kaip iš kosmoso skamba- susirgau va pusę metų labai blogai buvo , va truputi vaistų pageriau, truputį psichoterapijos ir viskas pasveikau. Nu rimtai wtf? Kas per pasakos? Na netikiu nors tu ką.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#410433 Cia paprasciausias vadovelinis mastymas, realybeje zmogus su savo psichika atsinesa galybe kintamuju, kas komplikuoja bet koki gydyma.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#410434 Ne, nėra man gerai :) Bet man dar reikia kitus dalykus pasitvirtinti, tada bus aiškiau. Ir kai neturiu valios, tai šiaip, mano aplinka ir savijauta ne tokia, kokia turėtų būti. Bet aš labai ir nesiskelbiu :)
Parašė Graikas
Mmdzhey rašė:Kodėl buvo? Man ir dabar yra, ir labai pamažu bet stabiliai kasmet blogėja. O kas liečia tikėjimą tai tikintiems jis padeda, bet realybė truputį kitokia.

Uzjauciu,biciuli. Stiprybes tau,zmogau.
Parašė Graikas
Mmdzhey rašė:Ačiū už gerus norus

Galeciau,padeciau ne tik zodziu :da