- 2020 08 28, 00:16
Man apskritai pasidare idomu,kas geriat ji ilga laika? ar geret ilgiau? Nors as ji geriau ir mazom dozem ir tuo labiau neilgai plius nerimas dabar tai negaliu pasakyt tiksliai kas kur kaip 100%. Tarkim kai pradejau gerti kokias 3 dienas isgeri ir suka galva belekas,nu antipsichiniu lomkes nieko nuostabaus. Tarkim pakankamai greit jis man apsiramino ir nu isgeri jauti kazka bet gal dirgina biski bet gyvent imanoma,nieko ipatingo istikro. Veliau pradejo man jo isgerus labai nerimas pakilti,gal ir taip tuo metu man nerimas kilo,bet ikaldavau fluxanolio isvis dusaudavau nenormaliai. Tik idomus dalykas jog tarkim kazkada buvau sumastes kad reik eit anksciau miegoti o ne kaip visada kaip papuola,issijungdavau telika pries miega ramei su maziau telefono ir t.t. pavalgai,atsiguli pagalvoji ir uzmiegi,jokiu tv nieko,kaip vienuolis koks. Tuo momentu kazkaip pagalvoju dar kodel anksciau taip nedarydavau. Paskiau kai jo negeriau pabandziau taip padaryt taiiii neuzmigau iki nakties,ten su tv pagalba ir maistu siaip taip uzmigau taigi supratau jog tas pagalvojimas kodel anksciau to nedariau buvo nes negalejau daryt o fluxanolis reiskias ta nerima numusdavo kazkaip nes taip raimei uzmigr gyvenime negaledavau. Paskiau pabandziau didesne doze vienu kartu isvis belekas darytis pradejo ir galvoju eina nx tie visi antipsichiniai su savo dar 50% zalojimu visam kunui nereik. Bet gal juos reikejo gert gal jie nuo nerimo tikrai kazka daro? Bet skaiciau net kazkas ir kitas rase,ikali ju ir uzsigeri clonezepamu reiskias ne man vienam nerima sukeldavo,zodziu kazkaip idomiai.
- 2020 08 28, 06:54
Nesivadovauju čia esančiais nusiskundimais fluanxoliu. Manau, tiesiog ar netiko, ar iš nerimo ir šalutinių baės žmonės čia rašė.
Prisimink, tiems, kuriems tikrai padeda vaistai, rečiau ir parašo.
Man ir nerimui išrašė. Mano mamai labai padėjo, tiesiog kitas žmogus. Nori bendrauti, mažesnė įtampa, darbingesnė, pagaliau sako, kad jaučiasi rami!!!
O aš žiūrėsiu kaip mane veikia. Tik dar reikia sulaukti kol receptą iš Kauno atsiųs.