Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
#410281 Man apskritai pasidare idomu,kas geriat ji ilga laika? ar geret ilgiau? Nors as ji geriau ir mazom dozem ir tuo labiau neilgai plius nerimas dabar tai negaliu pasakyt tiksliai kas kur kaip 100%. Tarkim kai pradejau gerti kokias 3 dienas isgeri ir suka galva belekas,nu antipsichiniu lomkes nieko nuostabaus. Tarkim pakankamai greit jis man apsiramino ir nu isgeri jauti kazka bet gal dirgina biski bet gyvent imanoma,nieko ipatingo istikro. Veliau pradejo man jo isgerus labai nerimas pakilti,gal ir taip tuo metu man nerimas kilo,bet ikaldavau fluxanolio isvis dusaudavau nenormaliai. Tik idomus dalykas jog tarkim kazkada buvau sumastes kad reik eit anksciau miegoti o ne kaip visada kaip papuola,issijungdavau telika pries miega ramei su maziau telefono ir t.t. pavalgai,atsiguli pagalvoji ir uzmiegi,jokiu tv nieko,kaip vienuolis koks. Tuo momentu kazkaip pagalvoju dar kodel anksciau taip nedarydavau. Paskiau kai jo negeriau pabandziau taip padaryt taiiii neuzmigau iki nakties,ten su tv pagalba ir maistu siaip taip uzmigau taigi supratau jog tas pagalvojimas kodel anksciau to nedariau buvo nes negalejau daryt o fluxanolis reiskias ta nerima numusdavo kazkaip nes taip raimei uzmigr gyvenime negaledavau. Paskiau pabandziau didesne doze vienu kartu isvis belekas darytis pradejo ir galvoju eina nx tie visi antipsichiniai su savo dar 50% zalojimu visam kunui nereik. Bet gal juos reikejo gert gal jie nuo nerimo tikrai kazka daro? Bet skaiciau net kazkas ir kitas rase,ikali ju ir uzsigeri clonezepamu reiskias ne man vienam nerima sukeldavo,zodziu kazkaip idomiai.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410288 Nesivadovauju čia esančiais nusiskundimais fluanxoliu. Manau, tiesiog ar netiko, ar iš nerimo ir šalutinių baės žmonės čia rašė.

Prisimink, tiems, kuriems tikrai padeda vaistai, rečiau ir parašo.

Man ir nerimui išrašė. Mano mamai labai padėjo, tiesiog kitas žmogus. Nori bendrauti, mažesnė įtampa, darbingesnė, pagaliau sako, kad jaučiasi rami!!!

O aš žiūrėsiu kaip mane veikia. Tik dar reikia sulaukti kol receptą iš Kauno atsiųs.
Parašė vitamin9
signs rašė:Nesivadovauju čia esančiais nusiskundimais fluanxoliu. Manau, tiesiog ar netiko, ar iš nerimo ir šalutinių baės žmonės čia rašė.

Prisimink, tiems, kuriems tikrai padeda vaistai, rečiau ir parašo.

Man ir nerimui išrašė. Mano mamai labai padėjo, tiesiog kitas žmogus. Nori bendrauti, mažesnė įtampa, darbingesnė, pagaliau sako, kad jaučiasi rami!!!

O aš žiūrėsiu kaip mane veikia. Tik dar reikia sulaukti kol receptą iš Kauno atsiųs.

As geriu ir mane uzknisa tie ju salutiniai,ne tai kai kokiu ssri ten chemija smegenyse keicia o cia paziuri su svoriu isdarineja beleka,paskiau visi tie kuno karsciai negalejimas prakaituot,nu jau tokie extreme biski pasaliniai kur su galva nesusija... geri ir uzknisa as noriu kazkaip svelniai kuo sveikiau bet sudas cia gaunas taip. O tavo mama ilgai gere? Po kiek gere?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410313 Ji gal jau 2 mėn geria.klausiau dėl šalutinių, sakė nieko nejaučia.

Aš šitą pasilieku ekstra, nes dabar gerėja valgymas. O vaistais nenoriu vien tik gydytis. Geriau jausiuosi jei pats įveiksiu šitą būseną
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410318 Žiūrint kaip paskyrė tau. Na, kiek man žinoma, gydytojai paskiria ryte ir/ar pietus,nes jis aktyvuojantis kažkiek yra
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410357 Tai va, antrą dieną su fluanxoliu. Po 0.5mgx2. Prisiskaičiau čia visokiausių blogybių apie šitą vaistą, o mano atveju, visai šitos kalbos nepasitvirtino. Šalutinių išvis nejaučiu. Ir jei nesuveiks per savaitę, sakė pasididinti 1mgx2
Parašė vitamin9
signs rašė:Tai va, antrą dieną su fluanxoliu. Po 0.5mgx2. Prisiskaičiau čia visokiausių blogybių apie šitą vaistą, o mano atveju, visai šitos kalbos nepasitvirtino. Šalutinių išvis nejaučiu. Ir jei nesuveiks per savaitę, sakė pasididinti 1mgx2

Nu nu duok zinios,gal netycia ir as sugrysiu,nors nenoriu tu psichiniu...Siaip man pirmos 3 dienos taske bet nebuvo kad pasakyciau jog ten miriau,bet nu buvo nekazka. Tarkim as quetiapina padauginau mazdaug ~12mg daugiau pora dienu,MAN SAKES TRECIA DIENA,as nesuprantu kas man su tuo quetiapinu,taip kabina kad sakes vos daugiau pakelus,dabar apsipratau prie savo dozes jau galiu kelt po biski o kai buvau neapsiprates ir daugiau isvis kosmosas o ten geri miligramais,balsai nakti uzmigt neina gyvi kosmarai bandant uzmigt,kazin kas butu man 100mg ikalus........................nesuprantu jautrus as jiem ar kas,siaip dabar su nerimu bijau vaistu visu labai,isgeriu ir bijau,bet quetiapino ne....gal fluxanolis man nelabai del to nerimo ir tiko nes nerimas didelis istikro kai net neinu niekur o ne kad ai siaip biski daugiau. Man fluxanolis irgi lengvai lindo po keliu dienu,jauti kad su galva ten kazkas biski bet nu toks ai. Bet va paskiau kelis kartus labai nemalonus potyriai buvo,labai didelis nerimas buvo kai gaudau ora viena guledamas dusti tai fluxanolio isgerus isvis baisu buvo o as prie ju priprates visai buvau jau nebijojau jog sakyciau nuo ju padidejo.nu nezinau....
Parašė vitamin9
#410446 Ir as jiem taska visiskai padejau kai vienu momentu isgeriau didesne doze tai taip sudina buvo kad sakes nuo to karto ir negeriau,as jo geriau lengvai po ketvirtuka 2 kartus ,paskiau pradejau po puse bet irgi per kelis kartus,paskiau kazkada isgeriau puse iskarto ir visiska koma buvo. Ir nuo tada negeriau dar galvoju cia tie psichiniai bardakus su kunu daro lai pailsi. Kas idomiausia kad turejau fluxanolio dezute gal kokiu 5 metu senumo vartesi jei ne seniau tarp vaistu,israse kazkada buvo beveik visa buvau isgeres ir nustojau 10tab likus turbut :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410450 Ey, jau reikia mesti tau fluanxolio bonkutę lauk, per didelis laiko tarpas praėjo, kad vėl galėtum vartoti. :)

Nu reikia tuos šalutinius atkentėti, bet kokiu atveju. Nebent jau visiškai neišeina.

Aš mažiau jų jaučiu, daug vaistų atvartojęs :) gal ir gerai, nereikia kankintis.

O fluanxolio poveikį jaučiu, nors tikrai teko pasukti galvą ar tikrai. Miego taip nebesinori, kažkiek aktyvesnis. Atleido nerimą kažkiek, skrandis ir nevalgymas pagerėjo. Dar palauksiu iki sekmadienio, dozę reiks pasikelti. Čia nieko baisaus, psichiatrė visad leidžia man pasikoreguoti pagal save ir savijautą. :)

Jei pradėsi fluanxolį, duok žinoti kaip sekasi tau
Parašė vitamin9
signs rašė:Ey, jau reikia mesti tau fluanxolio bonkutę lauk, per didelis laiko tarpas praėjo, kad vėl galėtum vartoti. :)

Nu reikia tuos šalutinius atkentėti, bet kokiu atveju. Nebent jau visiškai neišeina.

Aš mažiau jų jaučiu, daug vaistų atvartojęs :) gal ir gerai, nereikia kankintis.

O fluanxolio poveikį jaučiu, nors tikrai teko pasukti galvą ar tikrai. Miego taip nebesinori, kažkiek aktyvesnis. Atleido nerimą kažkiek, skrandis ir nevalgymas pagerėjo. Dar palauksiu iki sekmadienio, dozę reiks pasikelti. Čia nieko baisaus, psichiatrė visad leidžia man pasikoreguoti pagal save ir savijautą. :)

Jei pradėsi fluanxolį, duok žinoti kaip sekasi tau

Tai as ji geriau sakiau :D Ar turejai galvoj vel. Nu nezinau man nuo 4 tableciu tikrai neatleidinejo nei nerimo nei kazka gero galejau pasakyt :D Cia kaip klonezepamas skamba tik dar linksmiau :D Zinai kas man idomu pasidare,dabar neatsimenu,sakei mama lyg gere ir labai patenkinta. As momentu atsimenu kai geriau,tarkim dabar as realybe tokia pakankamai paprasta matau,taip ka zinau neutraliai. Kai geriau fluxanoli mane vienu momentu pradejo taip kabinti jauku poziuri i pasauli ar panasiai,jausmas tikrai buvo gan idomus,gal kazkada senai taip jausdavaus kai neturejau problemu? kas zino,bet kai paminejai su mama as pagalvojau paklausk idomumo deliai ar jos poziuri i pasauli nepadare daug jaukesni ir idomesni,nes sakau tais atvejais tai toks jaukus malonus pasaulis pasidaro kazkas tokio nustebino,o ne tiesiog ten kaip raminantys nuramina ir tiek.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410471 Na gal jos depresijos nesutvarkė, bet tokia malonesnė, sako gan gerai jaučiasi su savim.

O man jau pradėjo veikti fluanxolis. Gerai pastimuliuoja, daug darbų pasidarau ir malonumas yra :D pradžioj tikrai stogas pavažiavo, bet dabar, beveik po savaitės, jau praeina visas tas :)

Nuėmė nerimą iki žemesnio lygio, galiu valgyti normaliau, o energijos tikrai priduoda :)

Siūlė gerti 2mg, 1x1, bet man užtenka 1x0.5. Nes vakare sunkiau užmigti. Geriu antrą dozę iki 2 val
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410472 Ir su fluanxoliu kažkaip pasaulis atrodo mielesnis. Natūrali, laiminga šypsena kyla. Pykčio mažiau, mažiau ką imu į galvą. Nu liuks
Parašė vitamin9
signs rašė:Ir su fluanxoliu kažkaip pasaulis atrodo mielesnis. Natūrali, laiminga šypsena kyla. Pykčio mažiau, mažiau ką imu į galvą. Nu liuks

Nu jo reiskias ne man vienam. Nes sakau kad ir kiek ten bloga pradzioj buvo,kad ir nerima dar jis dadejo ar ne bet atsimenu kai guliu ir toks fainas pasaulis atrodo :D nu dw pastebek kiek laiko pasaulis fainas bus gal pradesiu ir as ji vel gert nes cia ziuriu tie raminantys suda daro. Tik kad man nepatinka kad jis psich tai tie durni salutiniai kur kuna visa veikia o ne vien galva.