Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
signs rašė:Ar kam yra buvę, jog nuo fluanxol svoris krito?

per 20 dienu gerimo svoris nukrito? O kaip pasaulis dar grazus ar ne? :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410814 Aha, nukrito 3 kg :D Bliamba žinok gerai viskas. Jei pradėjau galvoti, kad nebesergu net, tai reiškiasi gerai :) vis dar fainas tas pasaulis :D
Parašė vitamin9
signs rašė:Aha, nukrito 3 kg :D Bliamba žinok gerai viskas. Jei pradėjau galvoti, kad nebesergu net, tai reiškiasi gerai :) vis dar fainas tas pasaulis :D

:D Jo jis su tuo fuzzy pasauliu,gal ir man reik pasismagint,kaip nerimas apsiramino? As supratau delko man nuo jo zopa buvo,nes man su nerimu buvo ir taip baisu,o jis kaip ir aktyvina tai mane isvis pakirsdavo dar labiau kai as jau ir taip pakirstas buvau,dabar kai siektiek geriau gal ta aktyvinima iskesciau ir jis paskiau su laiku apsiramintu dingtu. Tai kaip nerimas tvarko? As po jo supratau kad jis man nakti miegui nerima BELEKAIP nuimdavo nesuprasdavau kodel bet uzmigdavau kaip vienuolis,nors kiek as geriau,nuo quetiapino irgi visa atjungdavo o dabar galeciau eit,nezinau,eit pyraga naktipieciams kept.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410993 Nerimą nuima, Bet, prieš naktį negerčiau. Aš bandžiau, jausmas jog lovoje lyg naktiniame klube :D nemigą sukeldavo. Bet čia šitas vaistas, o man daugiau antidepresantų nereikia. Libido nesumažėjęs, daugiau energijos ir jooo, pasaulis toks mielas atrodo :D

Mano pagr problema buvo nerimas, o ji gerai apmažimo
Parašė vitamin9
signs rašė:Nerimą nuima, Bet, prieš naktį negerčiau. Aš bandžiau, jausmas jog lovoje lyg naktiniame klube :D nemigą sukeldavo. Bet čia šitas vaistas, o man daugiau antidepresantų nereikia. Libido nesumažėjęs, daugiau energijos ir jooo, pasaulis toks mielas atrodo :D

Mano pagr problema buvo nerimas, o ji gerai apmažimo

Nu jo pas mane irgi nerimas,uzknisa tik kazin kiek jis stipriai ta nerima nuema nes pas mane tai jis diiidelis,kaip benzai apmazino daugiau maziau? Kaip su tuo mielu pasauliu norisi kazka daryt nera kad mielas ir sedi ekstazej panires? :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411030 Neee nėra jokios ekstazės, tik pasitenkinimas toks. Šypsena dažnai aplanko, mieliau bendrauji, tikrai apmažina nerimą, nes daugiau pradėjau valgyti. Nu pagrinde skiriamas energijos stokai taisyti, ir apmažint nerimą.

Fainai taip jautiesi.

O dabar nebeuzteko vaisto, apie 1 sav nevartojau, tai jaučiasi energijos stoka ir stipresnis nerimas.
Parašė vitamin9
signs rašė:Neee nėra jokios ekstazės, tik pasitenkinimas toks. Šypsena dažnai aplanko, mieliau bendrauji, tikrai apmažina nerimą, nes daugiau pradėjau valgyti. Nu pagrinde skiriamas energijos stokai taisyti, ir apmažint nerimą.

Fainai taip jautiesi.

O dabar nebeuzteko vaisto, apie 1 sav nevartojau, tai jaučiasi energijos stoka ir stipresnis nerimas.

Dar geri kaip seikasi? Man ta quetiapino dalele neaisku ar ka daro,o sitas midge mane gerai,aisku kazin kiek laiko tai testusi,kaip tau miegas gerai? Man nuo jo miegas neblogas buvo taip apramindavo nors dienos vaistai.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411426 Man šitas vaistas tikras išsigelbėjimas :) mane jis paaktyvina. Daugiau jėgų, stimulas kažką veikti. Pašalinis yra tik tokia kažkiek apletėjusi reakcija, bet man čia niekis, daug daugiau naudos duoda :)

Dabar kadangi stresinis laikotarpis man yra, tas faino pasaulio pojūtis apmažėjęs :)

Tikrai rekomenduoju šitą vaistą. Priedui prie kitų, man jis vienas geriausių
Parašė Geukinas
#411545 As vartoju apie pusmeti. Labai padejo gydyti nerimo sutrikima bet ne depresija. Vakarais tiesiog uzeidavo nerimas, lyg kas per nervus grotu ir trugdytu be sustojimo.
Jau po trecios dienos vaistu vartojimo, nerima panaikino, bet kazkokios stimuliacijos darbams ir laimei nepajauciau, bet zymiai maloniau vakarais kai nera nerimo. Pacio vaisto poveikio visiskai nejauciu nei kada suveikia nei kazka panasaus. Visiskai nrpriprantamas lyginant su Xanax, relanium ir.t.t buna penkias dienas praleidziu, vel isgeriu, bet stengiuos palaikyti ritma ir gerti kiekviena diena, bet kai ir daktare minejo prie vaisto neimanoma priprasti.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411547 Va matai, tau nerima puikiai sutvarko, o man jis aktyvumo ir energijos priduoda :) kada suveikia ir nebejauciu, nes pripratau, bet jauciasi poveikis. Jei tau padeda - valio :)
Parašė Arcade
#411603 Sveiki, ar yra kam buve nuo fluanxol pasalinis poveikis egzema? Atsirado deme, kuri niekaip negijo, niekas nepadejo, bandziau nutraukt, po nutraukimo, uz kurio laiko dingo. Turiu generalizuota nerimo sutrikima, o gal ir depresija, uzeina visokie vegetaciniai pojuciai, tai smaugia, tai sirdi musa, skrandzio problemos. buvo ir panikos ataku. Gerdama juos truputi geriau jauciausi, bet vistiek budavo kad uzeidavo nerimas, ir smaugimo jausmas kartais. Vis keicia vaistus. Ir labai jauciu visu vaistu salutinius, jau atrodo, kad neatitaikys nieko, siuo metu tik su lex gyva, bet nebepakeliama bukle, jau pavargau nuo visos tos bukles, verkiu kiekv diena, nezinau ka daryt. Ar yra buve kazkam panasaus kazko, kas padejo?
Parašė Diana miliukaite
#411808 Man lb netiko fluanxol , pirma diena paėmiau puse iškart kažkokį kūno ar širdies drebėjimą pajutau į masina atsisėdau važiuot kažkokia drebanti, vakare išgėriau vėl pakilo nerimas širdies plakimas , negalėjau uzmikt iki 4. Daugiau negersiu neexperimentuosiu su savim nors gydytoja privati bet gal ne taip suprato galvoji gal be vaistų negaliu , nes vis paimdavau tai bromazepam tai xanax kartais bet ne sėdėjau ant jų. Karta išsivadavus iš tu raminamųjų geriau jokio kai išsivalo organizmas ir geto tik viena antidepresantai eini pas psichologą ir susidarai dienos režimą tikrai verta bandyt visai gerai bet reik eit veikt kad ir nelabai norisi nes iš tu vaistų nieko gero, tik viena antidepresantai ir viskas dar melatoninas reik įpras gert į pavakare po 3-5 Mg , man buvo susitvarke bet reik ir pačiam stengtis nors zinau būdavo ir aš užstringa ir norisi tik tabl ir atsijungti
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411810 Čia pradiniai šalutiniai poveikiai, man ir tas pats buvo :) praėjo ir dabar džiaugiuosi kiek energijos fluanxolis duoda. Aš iki 13 val išgeriu, kitaip sunkoka užmigti būna
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411823 Fluanxol daugumai ligų skirtas gydyti. Šalutinius jaučiau 2 sav. 2mg vartoju. Paskiau viskas gerai tapo :) energija iki po šiol jaučiasi