Moderatorius: signs

Parašė DeepCoffee
#407264 Nu nera vartojanciu si? As po 3 sav nutraukiau nes buvo sventes. Ir nepradejau gert daugiau nes man jis isvis nerimo nenueme. Ir dabar visa laika su nerimu esu. Vel pradejau gert. Nes ir nuotaikow nebuvo ir jegu. Bet cia kaltas oras, delto nereiketu gert vaistu. Nes drauge irgi taip jautesi nors yra visiskai sveika. Bet man tas nerimas baime zudo mane. Bet kazkaip manau cia ir vaistai nepades kol priezasciu nerimui neliks. O tam priezastis sveikata. Uzburtas ratas. Noriu vaistu kurie sureguliuotu mano jautruma nes jis begalinis. O ir isitempes esu. Bet nenoriu pasaliniu. Sis vaistas tik pykina ir tiek. Kai isgeri po kazkiek laiko. Bet nera baisiu blogumu. Noreciau ji gert bet kad nesijaucia. Aisku as tio 1 tablete dar geriau. Sako nuo 2 prasideda gydimas. Na nzn. Ka jus apie si vaista? Isbande?
Parašė Graikas
DeepCoffee rašė:Nu nera vartojanciu si? As po 3 sav nutraukiau nes buvo sventes. Ir nepradejau gert daugiau nes man jis isvis nerimo nenueme. Ir dabar visa laika su nerimu esu. Vel pradejau gert. Nes ir nuotaikow nebuvo ir jegu. Bet cia kaltas oras, delto nereiketu gert vaistu. Nes drauge irgi taip jautesi nors yra visiskai sveika. Bet man tas nerimas baime zudo mane. Bet kazkaip manau cia ir vaistai nepades kol priezasciu nerimui neliks. O tam priezastis sveikata. Uzburtas ratas. Noriu vaistu kurie sureguliuotu mano jautruma nes jis begalinis. O ir isitempes esu. Bet nenoriu pasaliniu. Sis vaistas tik pykina ir tiek. Kai isgeri po kazkiek laiko. Bet nera baisiu blogumu. Noreciau ji gert bet kad nesijaucia. Aisku as tio 1 tablete dar geriau. Sako nuo 2 prasideda gydimas. Na nzn. Ka jus apie si vaista? Isbande?

As ji geriu puse metu. Jei pykina,pabandyk gerti pries miega. Arba pavalgius. Man nerima puikiai sutvarko aripiprazole (neuroleptikas). Jeigu yra oadidejes jautrumas,nerimas,tai visiomet bus del ko nerimauti. Zinau,nes tai praejau. Atrodo,jog nera siuo metu del ko jaudintis,pradedi jaudintis del ateities ir dalyku,kurie galbut ivyks (nors jiems rastis nera pagrindo) isijungia vaizduote ir t.t lankyk psichoterapijas.
O vartioxetinas priduoda man jegu,nuotaika.
Parašė DeepCoffee
#407266 Jo. Brintelixas priduoda nuotaikos ir judejimo. Bet man to nelabai truksta, kad delto reiketu ji gerti. Bet man ta jautruma ir nerima reikia kazkaip nuimti blemba. Va panasiai yra kaip tu sakai. Jaudinuosi ziauriai del visko. As net pradedu bijot kad bijosiu,tarkim kokia procedura laukia ir bijau kad nepaliktu blogai su sirdim ir pan del sukelto nerimo tuo metu. Neuroleptikai tai stiprus vaistai jauciu. Blemba nenoriu susimakaluot smegenines su tais vaistais.... Bet kazka reikia daryti nes tas stresas ir itampa ir baime mane gyva pjauna. Nerimauju del sveikatos visada. Bet yra pagrindas, nes ji tiesiog byra nuo galvos iki koju. Jauciuosi kad esu prakeiktas. Todel yra pagrindo nerimauti. Sakau gal reiketu pasalinti priezastis, o tada ir vaistu nebereikes. Bet is kitos puses dar galvoju, jog visos tos ligos yra nuo to pacio nerimo ir sukasi ratu. Ir kad geriant vaistus ir nebebunant tokiam jautriam i viska silpniau reaguociau su maziau baimes. Esu labai labai jautrus.
Parašė DeepCoffee
#407267 Aripiprazolas, parduodamas prekės ženklu Abilify, be kitų, yra netipinis antipsichozinis vaistas. Visų pirma jis naudojamas gydant šizofreniją ir bipolinį sutrikimą. Kiti gydymo būdai yra depresijos, tic sutrikimai ir dirglumas, susijęs su autizmu. Jis vartojamas per burną arba injekcijomis į raumenis.

Nu jau ne.....
Parašė Graikas
DeepCoffee rašė:Aripiprazolas, parduodamas prekės ženklu Abilify, be kitų, yra netipinis antipsichozinis vaistas. Visų pirma jis naudojamas gydant šizofreniją ir bipolinį sutrikimą. Kiti gydymo būdai yra depresijos, tic sutrikimai ir dirglumas, susijęs su autizmu. Jis vartojamas per burną arba injekcijomis į raumenis.
Nera cia taip baisiai,kaip is pirmo zvilgsnio atrodo. Jeigu tau labai sunku del nerimo,teks rinktis vaistus. Ar tai bus benzodiazepinai,ar neuroleptikai,ar ad (kazkurie veikia nerima teigiamai). Kai jau padetis bent kazkiek kontroliuojama,salink priezastis.

Nu jau ne.....
Parašė Graikas
#407269 Nera cia taip baisiai,kaip is pirmo zvilgsnio atrodo. Jeigu tau labai sunku del nerimo,teks rinktis vaistus. Ar tai bus benzodiazepinai,ar neuroleptikai,ar ad (kazkurie veikia nerima teigiamai). Kai jau padetis bent kazkiek kontroliuojama,salink priezastis
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#408160 Ar brintellix vis dar nekompensuojamas?
Parašė Graikas
asteroidas5 rašė:Ar vartojant brintelix pasiajutė libido pagerėjimas?

Man pasijuto pagerejimas,kai perejau nuo fluoksetino.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Necrocowboy rašė:Šiaip tai turėtų, gal, tiesiog, reikia daugiau laiko

Po penkių metų nepagerejo, ar reiktų dar daugiau laiko?
Parašė Graikas
Mmdzhey rašė:
Necrocowboy rašė:Šiaip tai turėtų, gal, tiesiog, reikia daugiau laiko

Po penkių metų nepagerejo, ar reiktų dar daugiau laiko?

Tau nepadejo sis vaistas. Ir tu teisus sakydamas,jog nepadeda.
Man jis padejo tiek su libido,tiek su psichoemocines busenos pagerejimu. Mazdaug,po 2 menesiu vartojimo.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#410874 Taip nes nera gerų ar blogų vaistų ar kažkokių jų veikimo mechanizmų, yra tik loterija kažkam jie veiks kažkam ne, kažkam veiks is dalies.