Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#40141 brolis ryte buvo geros sirdeles :D pakele 7 val...tipo eik prie kompo kol dar laisvas...geriu kava susurukiau 2 cigaretes...ir galvoju ,kaip cia maziau valgyti...o tai persiedu cia 100 proc. daugiau nei reikia :o
Vartotojo avataras
Parašė era
#40148 Su skaniais sumuštiniais.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#40939 Issikvieciau berniuka telefonu =) -dujos pasibaige :D
Parašė Perla
#40941 su kompu
ParašėZeroDivide
#40947 Pabučiavau savo merginą, pasiskundžiau apie kietą lovą ir skaudamą galvą ir nuėjau parūkyti :)
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#40974 pabudau ir bandziau suprast kas vakar nutiko... :D o po to i gamta isvarem su draugais...
Vartotojo avataras
Parašė era
#41094 Euforija, o kas vakar nutiko?

Dieną pradėjau naujų drabužių pasimatavimu.
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#41104 vakar, uoj, tixliau uzvakar buvau su draugais...tikriausiai apsinuodijau alkoholiu, nes nuo tokio mazo kiekio alaus niekada neprisigeriu...dieve, net apsinest nuo tiek normaliai neiseina, o man buvo ziauriai blogaj...tai nepamenu ka pridirbau... :o

sian diena pradejau su savo mylima daina...mmm...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#41113 pabudau - sesers nera namie :bloga pasirodo vidury nakties jos drauge apsirijo vaistu, o ta iskviete greitaja ir isveze ja skrandi plaut. jau grizo ir tvarkinejuosi namus :heart
Parašė Perla
#41183 variau i vone gaqlva plauti,pusryciai,vaistai ir isvyka i jurbarka pas dieduka vaistu
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#41187 koks dieduko vardas? gal virgis?
Parašė Perla
#41203 vardo jau nepaskaysiu,nes mama jau meiga ,o as nezinau,o pavarde gadliauskis (kiti vadina garliausku)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#41205 ghmz...gal ir as pas sita esu buvus.
Parašė Perla
Agni rašė:ghmz...gal ir as pas sita esu buvus.

o kur tu buvai pas ji?koks miestas ?papaskok placiau jeigu gali labai idomu
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#41207 kazkur uz jurbarko kaimas toks. jis toks su auksiniais dantimis.