- 2020 10 26, 18:15
Taip, tai nosies purskalas. Pagoogline spravato galit pamatyt kaip atrodo. Vienam buteliuke (28g) yra 2papurskimai, vienas i viena snerve, kitas i kita. Mano doze dabar 84, nuo sios savaites karta i savaite.
Poveikis visiem lb individualus, ir net man nebuvo tokio pacio. Tik tiek kad galva sukasi taip kad negaliu paeit - bandziau
Man dazniausiai buna happy high su galvos sukimusi, tai karuseles, tai skraidau, tai filmuko herojus esu
Tik viena kart buvo nejuokinga, isijunge mastymas as mirstu. Cia ir dabar. Buvau isitikinus 100proc. Tai ramino mane visaip
As normaliai paeiti galiu po dvieju valandu, intensyviausias piveikis pirma valanda, kita 30min haliunkes rimsta bet sienos sukasi.
Ne, jis neveikia 4 dienas. Jis yra cummulative, t.y. jo kaupiasi smegenyse ir jis ten kazka atstatineja, cia jau zodis biggie
Salia antidepresantas butinas, kitaip pagal protokola negausi esketamine. As db geriu opmg duloxetine ryte ir tritico vakare.
Pagerejima sar kol kas nezymu, bet jauciu. Baby steps, kaip daktaras sake. Nuo antidepresantu jokiu tokio poveikio nebuvo, litis gal panasiau.
Romana prirasiau
Coaxil 12.5mg x 3, Amitryptiline 25mg x2, Quetiapine 200mg, Oksazepam 10mg x3, Zolpidem 10mg.