Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411558 Man tai nerimas sukilęs buvo(sunku kvepuot ir pan) ir nenustygimas vietoj, ta nemaloni energija viduje. Miegot sunkiau sekėsi. Na, bet man netiko sis vaistas
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411560 O per sunkūs šalutiniai buvo, ar tiesiog nemalonu? Nes išlaukti bent 4 sav reikia. Aš pvz prozac neiškentėjau, taip blogai buvo, 2 sav nesiprausiau, nevalgiau ir numečiau apie tris keturis kg
Parašė Graikas
#411562 Absoliuciai jokiu salutiniu nebuvo,bent jau akivaizdziu,vartojant 20mg
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#411563 Aš neišlaukiau. Nors teko kažkur girdėti, jog jis vienas labiau toleruojamų.
Parašė Hmz
#411565 Vienintelis efektas, kurį pajutau, buvo tryda nutraukus Brintellix vartojimą :)
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411566 Tu juokauji? :D

Šiaip neturėtų nutraukimas labai jaustis, nes jo half life ilgokas, lyginant su venlafaksinu ar paroksetinu
Parašė Hmz
signs rašė:Tu juokauji? :D

Šiaip neturėtų nutraukimas labai jaustis, nes jo half life ilgokas, lyginant su venlafaksinu ar paroksetinu

Tai ir truko ji kokias pusantros savaitės :)
Anyway, po to kažkodėl apturėjau dvi savaites pakankamai geros nuotaikos.
Paskui teko lipti ant kitų AD.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411600 Aš jo nenutrauksiu. Jau pirmą dieną tokia šviesesnis protas buvo, ryte išgėriau o vakare kitokia savijauta. Truputis energijos dasidejo, o po darbo buvau tikrai nusikalęs.

Bandziau visus SSRI ir SNRI, be jokio efekto. O šitas duoda jau šiokį tokį efektą. Lauksiu kiek reiks :) parašysiu kaip sekasi su juo
Parašė Hmz
Mmdzhey rašė:Aš irgi nutraukęs brintellix'ą jaučiau kažkur apie 10 dienų po nutraukimo buvo geresnė savijauta.

O kokia tavo diagnozė? Mano - depresija.
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Hmz rašė:
Mmdzhey rašė:Aš irgi nutraukęs brintellix'ą jaučiau kažkur apie 10 dienų po nutraukimo buvo geresnė savijauta.

O kokia tavo diagnozė? Mano - depresija.
oficialiai tas pats pas mane.