Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#411824 Dėl odos tai žinok man buvo baisiai. Bet aš nežinau ar tai su vaistais susiję, nes buvo problemų skirtingus vaistus geriant. Ar nėra taip, kad pati nusidraskai odą? Nes man buvo ant rankų, kojų, veido baisus niežulys ir nusidraskydavau odą iki kraujo ir po to ilgai gijo. Aš manau tai nerimo simptomas. Tu vaistais užslopini nerimą, tai jis prasiveržia fiziškai - ar nagus krapštai, ar odą... Padėt nelabai kas padėjo, tiesiog supratimas, kad tai nerimas... Ir oda pagerėdavo kai bendra savijauta pagerėdavo. Bet gali paklaust gydytojų nuo ko ta egzema atsiranda, bet manau stresas bet kokiu atveju blogina... O gal tai grynai dermatologinė bėda ir reikia teptis kažkuo..
Parašė Arcade
#411836 Man vienoj vietoj ant kojos buvo deme raudona. Nebuvo draskymu odos, ne taip supratote. As tepiau tepalu, nepadejo, kol geriau fluanxol , nutraukiau-dingo. Toks jausmas kad jis paprovokavo dar labiau kol geriau. Nes dabar kartais toj vietoj iskyla taskelis raudonas patepu ir praeina. O kai geriau vaista tai tepk ka nori, tik didejo ir nieko
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411839 Oi tikrai taip. Žinokit, kad tikrai "stogas" važiavo bent savaitę, neradau vietos kur.

Iki po šiol išlikęs šalutinis yra svorio kritimas. Dėl šitos priežasties noriu nutraukti fluanxol. Jau per daug krenta svoris, nes jis gan aktyvina
Vartotojo avataras
Parašė signs
#411863 Negalėjau vietoje pabūti, vaikščiojau daug kur, neatsipalaiduodavau. Praėjo ir atsirado toks malonus jausmas, viskas taip faina :)
Parašė vitamin9
signs rašė:Negalėjau vietoje pabūti, vaikščiojau daug kur, neatsipalaiduodavau. Praėjo ir atsirado toks malonus jausmas, viskas taip faina :)

Tai viskas fainumo nebebus? :D tai besitese fainumas toliau neparejo? :D idomu del svorio kritimo,gal mazai valgei tiesiog.su tuo maistu irgi nera taip paprastai kad turi viskas vykt visada kaip nori,jei valgai permazai tai ir svoris krenta,jeigu nori priaugt svorio tarkim eini i kacelke tai nepradedi verkt kodel svoris krenta,permazai suvartoji kaloriju ir tiek. nori priaugt,valgai per prievarta,pratampai skrandi o tada norisi naturaliai valgyti. ypac jei gyv streso yra ir gyvenant gyvenima su sitais visais vaistais tai cia ne vaistai kalti o stresas ir delto nenorejimas valgyt,bet valgyt uzgniauzti tai lengva,tiesiog nevalgai ir trauki pilva ir svoris krenta,o va prisiverst valgyt pratampyt kai nenori visai kitas reikalas :) ar sveikam ar nesveikam pasakysi priaugt svorio vistiek reikes kist per nenora. galvoji tie kurie svere 120kg valge ten bent viena kasni is skanumo ar malonumo? darbas valgyt.
Parašė Mataugarsus1
#412496 nežinau kam čia po puse tabletes veikia, pavyždziui man tai aš galiu jų prigerti belenkaip daug ir ką galiu pasakyti... Padeda, bet nestipriai su laiku kažkiek geriau, bet vistiek ne grįžtu į tai koks buvau anksčiau. Sėkmės su vaistukais ir geros dienos! :)
Parašė Baran
#412974 Laba diena. Norejau paklausti visu esanciu. Vartoju:

Ryte: Anafranil 50 mg, Spitomin 10 mg, Propranolol 20 mg, Cyclodol 2 mg, Fluanxol 1 mg.

Per pietus: Anafranil 50 mg, Spitomin 10 mg, Cyclodol 2 mg.

Vakare: Propranolol 20 mg, Spitomin 10 mg, Kveatepin 75 mg ( trumpo veikimo).

Pradejau gerti Fluanxoli, siandien 5 diena, kai pirma diena ir antra diena pradejau gerti, tai buvo zymiai geriau man, norejosi sneketi, bet gal ir per daug buvo to snekejimo. Dabar, jau 3 dienas man visiskai blogai, erzina kai kalba kas nors, man sukelia agresija stipria, kad vos iskenciu, su nieko nesinori kalbeti, kai ziuriu televizoriu as nieko nesuprantu, ziuriu kaip keriau atrodo televizoriaus, ka perskaitau uzmirstu po 1 - 2 sekundziu, atminties visiskai nera, skaitau po trys kartus ta pati teksta ir nieko nesuprantu. Tik mane gelbeja Cyclodolis, kai isgeriu praeina mieguistumas, nes be jo norisi miegoti, bet nors ir isgeres Cyclodolio vistiek atminties nera, viska uzmirstu, dar kazkokie nemalonumai kojose apacioje, nezinau kaip paaiskint. Zodziu as jau nebezinau ko griebtis, nes man su visais neuroleptikais yra ziauriai blogai, kaip darzove jauciuosi, gydytoja israse situos pabandyt. Ka daryt, laukt ar 5 dienos jau turejo buti geriau, bet man dar blogiau ir norejau jau skambinti gydytojai, bet reikia uzsirasyti visu pirma. Nezinau ka daryt.
Parašė Baran
#412983 Labas rytas, siandien ( vartoju Fluanxoli 6 diena po 1 mg) atsirado stiprus nerimas, kai pradejau vartoti Fluanxoli kaip ir nebuvo tokio nerimo, o atvirksciai - miegot norejosi, buvo apatija stipri, dabar prasidejo nerimas kaip ir pries pradedant Fluanxoli, keista kazkaip, gal per maza doze? As jau nieko nebesuprantu, bet taip atrodo, jog jis nebeveikia, nenoriu didinti dozes, nes gydytoja veliau saukia, kad pats reguliuoju vaistus, pas gydytoja tik uzrase 22 dienai, tai kaip kentet sita busena? Ar paciam didint, kas patars, kas zino kame beda?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412984 Is pradziu, kad norejosi sneket, tapai aktyvesnis, tai tokia mazdaug ir turėtų būti sio vaisto paskirtis. Praejus kelioms dienoms, vaisto tavyje prisikaupe daugiau. Mano logiska isvada, kad perdaug.
Siaip dazniausiai is pradziu gydytojai skiria jo 2x po ketvirti (t.y. 0.5mg per diena), o jei nera efekto, tik tada po 1mg.
Mano logiska isvada butu, kad tau doze per didele. Tikrai ne per maza. Per didelis aktyvavimas dazniausiai veda i nerima.

Nemalonumai kojose apacioje, jeigu tai ramybes busenoje, o vaikstant praeina - tai panasu i neramiu koju sindroma. O buvo pries vartojant fluanxoli ar cia tik jis sukele?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412985 Ai, o siaip propanololio vakare negerti siulau, nes jis nemiga daznai sukelia. Jeigu ji geri tuo pat metu kada kvetiapina, tai cia kazkokia sizofrenija gaunasi, nes jis tik naikina fizinius nerimo pojucius. O tu kai miegi ju nejauti. Tikrai kelciau i po pietu.