Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
mmm rašė:Mirtazapinas netiko, bandziau kazkada gal 4 menesius, tai pastoviai miegojau nuo jo ir sirdi permusinejo, nerimo nenueme.
Man nerimas dbr su coaxiliu kaip ir tvarkoj (yra toks zmogiskas nerimas likes,bet ne toks jau liguistas), tik itampos perdaug like.
Esci sutvarke nerima ir panikas puikiai, bet slopino ziauriai kad net mastyt normaliai nebegalejau. O kodel amitriptilino maza doze galetu netikti? Tada lieka quetiapino maza doze..

Nenoriu taves nuo jo atkalbeti, nes gal ir padetu (visko buna), tiesiog jis daugiau salutiniu turi nei naujesni antidepresantai ir, galimai, su coaxiliu siek tiek pjautusi
Vartotojo avataras
Parašė signs
#412102 Bet čia tik gal. Coaxilis man sutvarkė beveik visus fizinius nerimo simptomus. Nutraukiau jį, ir tas efektas vis dar lieka. O pamatysi, kad su juo protinė veikla geresne bus :) jis silpnokas pačiai depresijai, bet čia tik teorijoje, yra kam tikrai padeda ir to užtenka
Vartotojo avataras
Parašė mmm
biggie rašė:
mmm rašė:Nenoriu taves nuo jo atkalbeti, nes gal ir padetu (visko buna), tiesiog jis daugiau salutiniu turi nei naujesni antidepresantai ir, galimai, su coaxiliu siek tiek pjautusi

O kuom pjautusi su coaxiliu? Psichiatre sake kad abu tricikliai, tai tinka jie kartu..
Vartotojo avataras
Parašė mmm
signs rašė:Bet čia tik gal. Coaxilis man sutvarkė beveik visus fizinius nerimo simptomus. Nutraukiau jį, ir tas efektas vis dar lieka. O pamatysi, kad su juo protinė veikla geresne bus :) jis silpnokas pačiai depresijai, bet čia tik teorijoje, yra kam tikrai padeda ir to užtenka

Coaxili geriu 3.5 mėn. Protine veikla ir darbingumas viskas ok. Tame ir beda pas mane, kad as linkusi persidirbti, persitempti. Ir geriu kadien broma kad itampa nuimti. Kodel nutraukei coaxili?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#412117 Nes vartojau 5 vaistus, jis man maži o apetitą, o man krito svoris. Privalėjau atsisakyti. Bet jis tikrai geras vaistas, protinė veikla gerėsnė, panikos atakas sumažino. Pradžioj geresnis poveikis, paskiau pripranti ir galbūt nebesijaučia tiek. Tai tik mano patirtis, tau gali būti kitaip. Iškeičia į vortioxetine, kuris mane labai teigiamai veikia. Coaxilio šalutinių poveikių labai mažai yra
Vartotojo avataras
Parašė mmm
signs rašė:Nes vartojau 5 vaistus, jis man maži o apetitą, o man krito svoris. Privalėjau atsisakyti. Bet jis tikrai geras vaistas, protinė veikla gerėsnė, panikos atakas sumažino. Pradžioj geresnis poveikis, paskiau pripranti ir galbūt nebesijaučia tiek. Tai tik mano patirtis, tau gali būti kitaip. Iškeičia į vortioxetine, kuris mane labai teigiamai veikia. Coaxilio šalutinių poveikių labai mažai yra

Joa, as coaxili vadinu vitaminais:) jokiu salutinių, tiesiog jauciuosi savimi. Todel ir nenoriu jo mesti. o jei dar itampa nuimtu, butu super. O brintelixo visai netoleravau, tokie baisus salutiniai man nuo jo.. jei nerasiu vaisto nuo itampos, tai teks atsisakyti coaxilio..tada apie duloxetina svarstau, nebandytas sitas.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#412237 Kuris vaistas vaistas nuima itampa? Spaudzia, degina krutine, kakla. Aisku bromazapamas padetu, bet noriu gydancio vaisto. Escitalopramas atpalaiduodavo anksciau, bet nebegaliu jo gerti, slopina žiauriai, turbut delto kad spaudimas labai sumažėjęs...
Parašė Arcade
#412678 Sveiki, kam teko vartoti coaxil,ar jautete pradzioje kokiu pablogejimu? Nerimo sustiprejimo, silpnumo, kazka dar. ? Kiek laiko tai gali buti, ar praeina?
Parašė Arcade
#412679 Sveiki, kam teko vartoti coaxil,ar jautete pradzioje kokiu pablogejimu? Nerimo sustiprejimo, sirdies plakimas, silpnumas, kazka dar. ? Kiek laiko tai gali buti, ar praeina?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#412685 Buvo nerimas, galvos skausmai ir panašiai. Po 2 sav praėjo :) reikia pakentėti, jis gan veiksmimgas
Parašė Arcade
signs rašė:Buvo nerimas, galvos skausmai ir panašiai. Po 2 sav praėjo :) reikia pakentėti, jis gan veiksmimgas

Tiesiog sustiprejo nerimas? (Pries tai irgi buvo?) gerete kokiomis dozemis? Po 2 sav praejo nerimas?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#412692 Aš po 3 tabletes geriau. Nežinau, jis nepraėjo, o sumažėjo :) neprisiskaityk teorijos apie antidepresantus. Vieniems pasireiškia poveikis per 2 sav kitiems per 3 4 5 ar 6 sav.

Sustiprėjo, bet po keleto savaičių jis ir apmazejo, o nuotaika tikrai pagerėjo :)
Parašė Arcade
signs rašė:Aš po 3 tabletes geriau. Nežinau, jis nepraėjo, o sumažėjo :) neprisiskaityk teorijos apie antidepresantus. Vieniems pasireiškia poveikis per 2 sav kitiems per 3 4 5 ar 6 sav.

Sustiprėjo, bet po keleto savaičių jis ir apmazejo, o nuotaika tikrai pagerėjo :)

As labai mazom dozem geriu, man lb jautri vegetacine, todel niekaip neatitaiko vaistu. Dabar po ketvirti geriu, isgerus ryte ima plakt sirdis, po to isgeriu sirdies lasu, praeina, bet va labai idomiai , kai pirma sav pradejau gert tai jauciausi kaip ir geriau, energingesne, nuotaika gera, nerimas mazesnis, o dabar eina antra sav ir jauciuosi blogiau, blogai miegu, silpna diena, nerimas padidejes. Ar gali jie itakoti? Nebezinau kiek laiko bandyti juos? Per kiek laiko turetu sumazeti tie visi negerumai, jei vaistas padeda? Ir kada ji nutraukt, jei nepadeda? Jau daug vaistu isbandziau, bet po kelias sav, buna kokie nepakeliami salutiniai, ir vel ant kitu vaistu soku. Dabar bandau coaxil, nezinau kiek laiko juos bandyti, iki kol bus aisku kas kaip.. tik ta busena nervina ir slegia.
Parašė Arcade
#412734 Ar kam buvo nemiga nuo ju? Uzejo nemiegojimas, jau ketvirta para kai negaliu pamiegot. Uzejo po pusantros paros, nuo vartojimo pradzios, ar gali buti nuo ju? Tiketis kad praeis ar taip ir bus? Jei taip, tai negaliu vartot realiai ju.