- 2020 11 21, 08:58
Sveiki, jau virš 2 savaičių geriu Zoloft 50 mg ir jaučiamas lengvas spaudimas kaktoje, ar čia laikina ir praeis?
Ačiū!
Ačiū!
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs

nuotaika liuks, ramus, pasitikintis, toks dzin režimas (emotional blunting) bet tai kaip man yra žiauriai gerai!
signs rašė:Kurį laiką nerašiau apie Zoloft. Na va, po 1.5 mėn jis pradėjo veikti, juntamainuotaika liuks, ramus, pasitikintis, toks dzin režimas (emotional blunting) bet tai kaip man yra žiauriai gerai!
Nukrito ryškiai svoris, bet apetitas ženkliai pagerėjo, todėl nesijaudinu, nes masę atgausiu.
Labai džiaugiuosi, stabiliai taip jaučiuosi, kad ir kokios problemos
aš apie 4mėn. ant paroksetino ir kvetiapino, o sveikata vistiek nekokia. Gal ir man reikės kažką bandyt keisti, niekad neteko zolofto bandyt. Tik cipralex ir seroxat teko išbandyt.
O ta nemiga gali susitvarkyti, gal dar vaistas pilnai neveikia, viska nuo kovo 3 tik vartoju.. Nes daugiau jokiu salutiniu nėra, apart miego sujjaukimo. Iki AD miegodavau normaliai. Nu paimdavau kartais neuromed sleep, bet ten 1mg tik melatonino, vakar bent jis nesuveikė visiškai.. Gal galit koki pavadinima įmest, kas butu daugiau tu mg melatonino?

signs rašė:Kurį laiką nerašiau apie Zoloft. Na va, po 1.5 mėn jis pradėjo veikti, juntamainuotaika liuks, ramus, pasitikintis, toks dzin režimas (emotional blunting) bet tai kaip man yra žiauriai gerai!
Nukrito ryškiai svoris, bet apetitas ženkliai pagerėjo, todėl nesijaudinu, nes masę atgausiu.
Labai džiaugiuosi, stabiliai taip jaučiuosi, kad ir kokios problemos
Svarbiausia kad tiko jums vaistas ir nereikia keisti. Su gera pradzia!

LBJ rašė:Lietuvoje 1mg maksimaliai be recepto galima nusipirkt. Tai tektu kokias 5 gert jei 1 nepadeda. Bet siaip jei pazistat vaistininke kokia tai duoda ir be recepto. Melatonin vitabalans as naujodu, kur po 5mg buna.
Halcion yra labai trumpo veikimo benzodiazepinas, vartojamas nemigai gydyti.
O ar savaime praeis tai sunku pasakyti, kiekvienam skirtingai. Man asmeniskai visad sudinas miegas su ssri.
O jus kai varojot ssri irgi kazka papildomai geret nemigai ar tik ta melatonina?