Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Kavianskas rašė:Priaugau 20 kg per metus laiko lygiai nuo sito vaisto, nesu dar storas, bet jau mane pradeda nervinti.

Taip jau yra su vaistais, visi jie turi salutiniu poveikiu salia terapiniu, todel tenka rinktis kas pakankamai gerai veiktu su kuo maziau imanomu salutiniu
Parašė Hmz
#412272 Vartojau kartu su venlafaksinu - venlafaksinas ryte, mirtazapino čiulpiama tabletė nakčiai.
Rezultatai:
- išjungdavo labai greitai
- kažkokio papildomo poveikio prie venlafaksino nepastebėjau
- fantastiški sapnai, tiesiog kinas
- svorio nepriaugau, bet tuo metu aš sportavau
- naktį taip kramtydavau/grieždavau dantimis (ar tiesiog sutraukdavo žandikaulius), kad ryte jausdavau maudimą dantenose. Keista, nes mirtazapiną kaip sykis skiria tokioms nesąmonėms gydyti.

Žodžiu, nepaėjo
Parašė adeira
#412393 Sveiki visi nerimautojai, aš naujokė šioje grupėje, perskaičiau daug atsiliepimų apie mirtazapiną, kol perpratau jį teko pavargti. Geriu 15 mg. ryte 15 per piet ir 30 mg vakare, dar miegui xanax 1 mg. Somnols nebepadeda. Su mirtazapinu svoris neauga, dar paroxetine 20 mg. V. ž pradedu rimta gydymą 0i 10 metų neigiant kad man depresija ir
Parašė Graikas
adeira rašė:Sveiki visi nerimautojai, aš naujokė šioje grupėje, perskaičiau daug atsiliepimų apie mirtazapiną, kol perpratau jį teko pavargti. Geriu 15 mg. ryte 15 per piet ir 30 mg vakare, dar miegui xanax 1 mg. Somnols nebepadeda. Su mirtazapinu svoris neauga, dar paroxetine 20 mg. V. ž pradedu rimta gydymą 0i 10 metų neigiant kad man depresija ir

Gal uztektu pries miega tik mirtazapino 45-60mg?
Parašė adeira
#412397 Ačiū už pasiūlymą, pabandysiu tik mirtazapin šiąnakt, o 60 mg čia nebus daug. Nuo vieno 45 mg. atsibundu išsigandusi(stiprus nerimas, panikos ataka) , niekaip ne išsiaiškinam tokio stipraus nerimo sutrikimo ryte, su xanax lyg ramiau būna ryte
Parašė Graikas
#412398 As ne profesionalas,jokiu budu cia ne patarimas. Tau gali patarti tave gydantis daktaras. Tu jo geriau pasiklausk apie tokia opcija. Galbut,cia biggie kazka objektyviai pasakys.
Parašė adeira
Graikas rašė:As ne profesionalas,jokiu budu cia ne patarimas. Tau gali patarti tave gydantis daktaras. Tu jo geriau pasiklausk apie tokia opcija. Galbut,cia biggie kazka objektyviai pasakys.

Daktarui skambinau, sakė galima bandyti 60 mg. Ir žiūrėti savijauta
Parašė Graikas
adeira rašė:O jus ji vartojant,jei taip kokia paros dozė mg

As vartojau po 30mg pries miega. 15 minuciu ir as miego karalysteje :DD
Dabar vel griztu prie jo. Gersiu 30mg
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412402 Jeigu nuo 45mg atsibundate su panikos ataka, tai nuo 60mg bus tik blogiau
Parašė Graikas
LBJ rašė:Jeigu nuo 45mg atsibundate su panikos ataka, tai nuo 60mg bus tik blogiau

+1
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
adeira rašė:Sveiki visi nerimautojai, aš naujokė šioje grupėje, perskaičiau daug atsiliepimų apie mirtazapiną, kol perpratau jį teko pavargti. Geriu 15 mg. ryte 15 per piet ir 30 mg vakare, dar miegui xanax 1 mg. Somnols nebepadeda. Su mirtazapinu svoris neauga, dar paroxetine 20 mg. V. ž pradedu rimta gydymą 0i 10 metų neigiant kad man depresija ir

Siaip diena gerti mirtazapina as taip tikrai negirdejes kad kas nors darytu. As turbut jei ir islipciau is lovos tai nebent pavalgyt :D

As kaip suprantu jus taip bandote nerima gydyti? Nebandete silpnesniu neuroleptiku kaip fluanxol, eglonyl ar abilify mazos dozes? Jums tiktu prie antidepresanto, o miegui pasiliktumet ta 30mg mirtazapina. Nes 45-60mg mirtazapino dozes yra jau aktyvuojancios, visai kitaip veikia negu 7.5-30mg, todel realu, kad jums 45mg ta nerima issaukia.

Pakalbekite su gydytoja per sekanti vizita apie 3 vaisto pridejima, nereiktu xanax
Parašė adeira
#412408 Man xanax senai skirtas kai nustatė vegetodistonija, bet siūlė ir a. d. išbandžius visokių tik po 2 savaites, nes man atrodė kad jų nereikia "aš stipri", taigi su xanax gyvenu apie 10 metų. Čia vienas - kai prasidėjo nemiga - lengva ranka rašė clonazepama - jau esu su stažu, miegodavau kaip užmuša, aišku jau taip nebeveikia ir ji nutraukineju .. Kas dėl mirtazapino, turiu drauge JAV ten vienas iš populiaresnių vaistų, ji skiria dažnam, nes lengvai vartoti, esant nerimui, jai skyrė po avarijos. Ji lengva dozuoti, bet kada ištikus nerimui, su čiulpi, ir ramu.. Dėl fluonxol pasitarsiu su daktaru, nes man nelabai tinka paroxetinas
Parašė adeira
LBJ rašė:

Siaip diena gerti mirtazapina as taip tikrai negirdejes kad kas nors darytu. As turbut jei ir islipciau is lovos tai nebent pavalgyt :D

As kaip suprantu jus taip bandote nerima gydyti? Nebandete silpnesniu neuroleptiku kaip fluanxol, eglonyl ar abilify mazos dozes? Jums tiktu prie antidepresanto, o miegui pasiliktumet ta 30mg mirtazapina. Nes 45-60mg mirtazapino dozes yra jau aktyvuojancios, visai kitaip veikia negu 7.5-30mg, todel realu, kad jums 45mg ta nerima issaukia.

Pakalbekite su gydytoja per sekanti vizita apie 3 vaisto pridejima, nereiktu xanax

Ačiū, ar jūs vartojat fluonxol,ir kokiom dozėmis, nes žiūriu kad savo vaistinėj ir jo turiu, apie aglonyl nieko negirdėjau, ačiū jei atrašysit
Parašė adeira
adeira rašė:
LBJ rašė:

Ačiū, ar jūs vartojat fluonxol,ir kokiom dozėmis, nes žiūriu kad savo vaistinėj ir jo turiu, apie aglonyl nieko negirdėjau, ačiū jei atrašysit

Dar apie mirtazapiną, man nuo 45 mg. pirma karta gyvenime išgėrus miegas buvo gilus, sapnai ryškus, bet išsigandau kai ryte vonioj nebeatskyriau kuris balzamas plaukams kuris ,šampūnas - buvau tokia apdujusi, pasakiau savo Daktarui tai buvo nuėmes, sakė mane visi vaistai keistai veikia, dabar pati pasirašiau :heart