- 2021 01 08, 18:00
Asmeniskai man nerima,ikyrias mintis gerai nuima abilify (aripiprazole) 3.5mg per para.
Teisingumas be gailescio,gali buti labai ziaurus.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
♥[/quote]Rajoninis rašė:Noriu paklaust ar cia man vienam nuo mirtazapino cheminis kvapas nuo kuno jauciasi? Is burnos ypac. Prasidejo po 4men vartojimo,geriu 45mg
)
Deividas rašė:Blem blem o man pastoviai rūgstys iš skrandžio. Jau turbūt 2 mėnesiai be perstojo. Išdegs viskas man ten tuoj. O šiaip LBJ juk pats žinai kas panašiausia į mirtazapiną. Prakeiktas kvetiapinas
Deividas rašė:Na aš tai bandysiu vėl mirtazapiną. Bet neatsimenu ar man buvo kažkokie šalutiniai ar ne. Lygtais nelabai. Gal ir rūgštingumas netyčia susitvarkys.. Ar kerta per dėmesį/atmintį mirtazapinas? Man pamenu tik būdavo širdies permušimai prieš pat užmigimo stadiją ir atsikeldavau nuo nerimo, kažkoks kaip šokas. Nuo kvetiapino dar didesni šokai būdavo, kartais net atsikeldavau ir negalėdavau kvėpuot, tarsi kūnas pamiršta kaip kvėpuot. Bet įtariu ten nuo ligos buvo. Man kaiptik noris kuo daugiau slopinimo. Jau geriau kaip zombis vaikščiot negu panikos atakas kentėt. Tik va bijau dabar nes nepamenu ar buvo kažkokie šalutiniai ar ne. Nebent tik apetitas didžiulis.
LBJ rašė:Deividas rašė:Na aš tai bandysiu vėl mirtazapiną. Bet neatsimenu ar man buvo kažkokie šalutiniai ar ne. Lygtais nelabai. Gal ir rūgštingumas netyčia susitvarkys.. Ar kerta per dėmesį/atmintį mirtazapinas? Man pamenu tik būdavo širdies permušimai prieš pat užmigimo stadiją ir atsikeldavau nuo nerimo, kažkoks kaip šokas. Nuo kvetiapino dar didesni šokai būdavo, kartais net atsikeldavau ir negalėdavau kvėpuot, tarsi kūnas pamiršta kaip kvėpuot. Bet įtariu ten nuo ligos buvo. Man kaiptik noris kuo daugiau slopinimo. Jau geriau kaip zombis vaikščiot negu panikos atakas kentėt. Tik va bijau dabar nes nepamenu ar buvo kažkokie šalutiniai ar ne. Nebent tik apetitas didžiulis.
Man ligos epogejuj irgi budavo tokie atsikeldinejimai nuo pamirsimo kvėpuoti. Cia tiesiog nerimas. Bet ne nuo mirtazapino.
Demesys mano su mirtazapinu tai panasus kaip ant metilfenidato. Labai pagerina. Tik ne 15mg, tiek nieko nedaro, tik migdo. Nuo 30 jau pradeda veikti nerima ir nuotaika.