Moderatorius: signs

Parašė Graikas
#412412 Asmeniskai man nerima,ikyrias mintis gerai nuima abilify (aripiprazole) 3.5mg per para.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412418 Siaip diena gerti mirtazapina as taip tikrai negirdejes kad kas nors darytu. As turbut jei ir islipciau is lovos tai nebent pavalgyt :D

As kaip suprantu jus taip bandote nerima gydyti? Nebandete silpnesniu neuroleptiku kaip fluanxol, eglonyl ar abilify mazos dozes? Jums tiktu prie antidepresanto, o miegui pasiliktumet ta 30mg mirtazapina. Nes 45-60mg mirtazapino dozes yra jau aktyvuojancios, visai kitaip veikia negu 7.5-30mg, todel realu, kad jums 45mg ta nerima issaukia.

Pakalbekite su gydytoja per sekanti vizita apie 3 vaisto pridejima, nereiktu xanax[/quote]
Ačiū, ar jūs vartojat fluonxol,ir kokiom dozėmis, nes žiūriu kad savo vaistinėj ir jo turiu, apie aglonyl nieko negirdėjau, ačiū jei atrašysit[/quote]
Dar apie mirtazapiną, man nuo 45 mg. pirma karta gyvenime išgėrus miegas buvo gilus, sapnai ryškus, bet išsigandau kai ryte vonioj nebeatskyriau kuris balzamas plaukams kuris ,šampūnas - buvau tokia apdujusi, pasakiau savo Daktarui tai buvo nuėmes, sakė mane visi vaistai keistai veikia, dabar pati pasirašiau :heart ♥[/quote]

Tai ar nuo 45mg buvote apdujus ar istiko panikos ataka? nes cia du visai skirtingi dalykai. Kad apdujote buvus, visiskai normalu, as pradzioj ir nuo 7.5mg apdujes buvau, bet greit tie receptoriai nusijautrina ir nebera tokio poveikio - organizmas pripranta. Bet jeigu panikos ataka, tai kelti daugiau 30mg jums tikrai neverta. Ka jau kalbeti apie 60mg. Isvis cia nesuprantu to jusu pabandymo 60mg jei jau nuo 45mg jums taip blogai.

O del fluanxol, tai gydytojai visada skiria pradeti nuo ketvircio 2 kartus per diena. Jei per mazai - po puse tabletes. Man asmeniskai netiko sie vaistai.

O JAV abejoju ar kas mirtazapino duoda suciulpti nuo nerimo, gal kazka maisote.

Jeigu turesite kazkokiu klausimu, galite rasyti man privacia zinute.
ParašėRajoninis
#412504 Noriu paklaust ar cia man vienam nuo mirtazapino cheminis kvapas nuo kuno jauciasi? Is burnos ypac. Prasidejo po 4men vartojimo,geriu 45mg
Parašė Graikas
Rajoninis rašė:Noriu paklaust ar cia man vienam nuo mirtazapino cheminis kvapas nuo kuno jauciasi? Is burnos ypac. Prasidejo po 4men vartojimo,geriu 45mg

Is burnos ir man buna.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412506 Mirtazapinas stipriai veikia antihistamininius + blokuoja 5ht3. Tokie vaistai skiriami zmonems su refliuksu, kuriu simptomatika buna rugsties skonis burnoj. Metalo skonis burnoj panasu, kad yra atvirkstinis variantas - sarmas. Cia nieko baisaus, atvirksciai, reiskia, kad jusu skrandzio ph nera rugstingas. Galite pabandyti isgerti apelsinu sulcii pries miega ar kazka kitko rugstingo jei vargina. Arba koki magnio citrata.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412507 Dar pliusas, kad dantys ilgiau sveiki isliks :))
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412888 Gal kas turite uzsilikusio mirtazapino 15 arba 30mg? Biski truksta tabletku :(
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413940 Koks vaistas yra panasiausias i mirtazapina bet be tokio stipraus slopinimo?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#413958 Blem blem o man pastoviai rūgstys iš skrandžio. Jau turbūt 2 mėnesiai be perstojo. Išdegs viskas man ten tuoj. O šiaip LBJ juk pats žinai kas panašiausia į mirtazapiną. Prakeiktas kvetiapinas :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Deividas rašė:Blem blem o man pastoviai rūgstys iš skrandžio. Jau turbūt 2 mėnesiai be perstojo. Išdegs viskas man ten tuoj. O šiaip LBJ juk pats žinai kas panašiausia į mirtazapiną. Prakeiktas kvetiapinas :D

Nu as sakyciau, kad gal trazodone/nefazodone (pastarojo sutrikusi gamyba) arciau panasumo. Bet kad trazodono efektyvumas abejotinas:/ ir salutiniai sucks, nes kaip sulauzytas jautiesi kita diena.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#413962 Na aš tai bandysiu vėl mirtazapiną. Bet neatsimenu ar man buvo kažkokie šalutiniai ar ne. Lygtais nelabai. Gal ir rūgštingumas netyčia susitvarkys.. Ar kerta per dėmesį/atmintį mirtazapinas? Man pamenu tik būdavo širdies permušimai prieš pat užmigimo stadiją ir atsikeldavau nuo nerimo, kažkoks kaip šokas. Nuo kvetiapino dar didesni šokai būdavo, kartais net atsikeldavau ir negalėdavau kvėpuot, tarsi kūnas pamiršta kaip kvėpuot. Bet įtariu ten nuo ligos buvo. Man kaiptik noris kuo daugiau slopinimo. Jau geriau kaip zombis vaikščiot negu panikos atakas kentėt. Tik va bijau dabar nes nepamenu ar buvo kažkokie šalutiniai ar ne. Nebent tik apetitas didžiulis.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Deividas rašė:Na aš tai bandysiu vėl mirtazapiną. Bet neatsimenu ar man buvo kažkokie šalutiniai ar ne. Lygtais nelabai. Gal ir rūgštingumas netyčia susitvarkys.. Ar kerta per dėmesį/atmintį mirtazapinas? Man pamenu tik būdavo širdies permušimai prieš pat užmigimo stadiją ir atsikeldavau nuo nerimo, kažkoks kaip šokas. Nuo kvetiapino dar didesni šokai būdavo, kartais net atsikeldavau ir negalėdavau kvėpuot, tarsi kūnas pamiršta kaip kvėpuot. Bet įtariu ten nuo ligos buvo. Man kaiptik noris kuo daugiau slopinimo. Jau geriau kaip zombis vaikščiot negu panikos atakas kentėt. Tik va bijau dabar nes nepamenu ar buvo kažkokie šalutiniai ar ne. Nebent tik apetitas didžiulis.

Man ligos epogejuj irgi budavo tokie atsikeldinejimai nuo pamirsimo kvėpuoti. Cia tiesiog nerimas. Bet ne nuo mirtazapino.

Demesys mano su mirtazapinu tai panasus kaip ant metilfenidato. Labai pagerina. Tik ne 15mg, tiek nieko nedaro, tik migdo. Nuo 30 jau pradeda veikti nerima ir nuotaika.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
LBJ rašė:
Deividas rašė:Na aš tai bandysiu vėl mirtazapiną. Bet neatsimenu ar man buvo kažkokie šalutiniai ar ne. Lygtais nelabai. Gal ir rūgštingumas netyčia susitvarkys.. Ar kerta per dėmesį/atmintį mirtazapinas? Man pamenu tik būdavo širdies permušimai prieš pat užmigimo stadiją ir atsikeldavau nuo nerimo, kažkoks kaip šokas. Nuo kvetiapino dar didesni šokai būdavo, kartais net atsikeldavau ir negalėdavau kvėpuot, tarsi kūnas pamiršta kaip kvėpuot. Bet įtariu ten nuo ligos buvo. Man kaiptik noris kuo daugiau slopinimo. Jau geriau kaip zombis vaikščiot negu panikos atakas kentėt. Tik va bijau dabar nes nepamenu ar buvo kažkokie šalutiniai ar ne. Nebent tik apetitas didžiulis.

Man ligos epogejuj irgi budavo tokie atsikeldinejimai nuo pamirsimo kvėpuoti. Cia tiesiog nerimas. Bet ne nuo mirtazapino.

Demesys mano su mirtazapinu tai panasus kaip ant metilfenidato. Labai pagerina. Tik ne 15mg, tiek nieko nedaro, tik migdo. Nuo 30 jau pradeda veikti nerima ir nuotaika.

Na super jei pagerina. Pavargau jau su tuščia galva gyvent. Aišku tikiuosi neaktyvuos per daug. Aš pastebiu kad jeigu man dėmesys pagerėja, tai tada ir aktyvumas ir mintys pradeda vėl suktis greitai. Na gal nebus taip šį kartą.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413984 Jo, man irgi taip, bet su mirtazapinu taip nera. Biggie rase kad prie 45 jis jau aktyvuoja, bet man taip visai nebuvo. Tiesiog lovoj norisi gulet, bet nera uztat to nenustygimo vietoj nuo nerimo.