Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Graikas
#408182 Su Sv. Velykomis,biciuliai. Mokykimes toleruoti vieni kitu skirtumus. Priimkime save tokiys kokie esame ir nesigedykime B)
ParašėGoldenRush
#412195 SU !
P.S. kažkur mačiau temą su vakarėliu zoom, bet neberandu...
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#412525 Prieš trisdešimt metų buvau aštuonmetis vaikas, tačiau pro langą gatvėje matydamas šarvuočius ir krūvas ginkluotų kareivių jau tada supratau, kad geruoju visa tai nesibaigs. Lieka tik tikėtis, kad ateities aštuonmečiams neteks stebėti ginkluotų kitataučių ir galvoti koks gi bus tas rytojus.
Sveikinu su laisvės gynėjų diena.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#412528 jokios mes laisves neturim, prisimenu savo mociutes zodzius kai nepriklausomybe paskelbe, ji pasake, dabar bus vieni milijonieriai kiti vargsai, jos zodziai pasitvirtino, as gyvenau ir mokslus baigiau prie praeitos valdzios, ir gyvenimas buvo puikus, o dabar zmogus byjai del savo ateities, menka svente.....
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Kovotojas rašė:jokios mes laisves neturim, prisimenu savo mociutes zodzius kai nepriklausomybe paskelbe, ji pasake, dabar bus vieni milijonieriai kiti vargsai, jos zodziai pasitvirtino, as gyvenau ir mokslus baigiau prie praeitos valdzios, ir gyvenimas buvo puikus, o dabar zmogus byjai del savo ateities, menka svente.....

Kovotojau tau ir tavo šeimai pasisekė jei nepatyrėte komunistų priespaudos. Deja mano šeimos patirtis kiek kitokia - tremtis, žudymai, įkalinimai, persekiojimas ir draudimas gyžti į gimtuosius namus.
Aš dažnai girdžiu, kad prie "ruso" buvo geriau. Tačiau dėl kažkokių priežasčių tie kas taip sako niekada nebandė išvažiuoti į rusyną ir ten bent pabandyti išgyventi. Niekam nelinkiu tokio ekstrymo, bet jau vien tai, kad patys rusai į Lietuvą žiūri kaip į laisvą vakarų valstybę daug ką pasako. Prabėgo dar tik 30 metų, o skirtumas tarp rusiškos diktatūros ir Lietuviškos demokratijos akivaizdus. Peace.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#412530 Pritariu Morpheus, mano abiejų tėvų seneliai buvo turtingi. Ir iš vienų viską atėmė, o iš kitus – persekiojo. Gyvenimas abiems buvo nelengvas. Atsigavo tik paskelbus nepriklausomybę.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#412531 na taip, daug visokiu nuomoniu ir daug likimu ir kiekvienas teisus su savo nuomone, vieniems buvo seniau geriau, kitiems dabar gerai, manau del to gincitis nera prasmes, nors ir as dabar neelgetauju, bet vistiek esu patrijotas praeiciai.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#412560 Pritariu Morpheus ,emar ir dėkoju už sveikinimus , pritariu ir Kovotojui. Forume galime turėti savo nuomonę ,bet pyktis nereikia. Sutinku su Kovotoju ,kad prie ruso buvo geriau ,bet niekada jų politikos nepalaikau . Esame laisvi , o laisvėje gyventi sunkiau ,nes ne visi sugeba prisitaikyti .FB bobulytės ,tai jos gyvenusios kolūkių laikais labai garbina sovietinius laikus. Sako tada galėjom viską gauti po blatu ,susikombinuoti ir visiems buvo gerai .Aišku dabar verslininkai gerai gyvena ,o mūsų jaunieji lietuviai dirba užsienyje . Toks gyvenimas ,džiaukimės ,kad esame vėl nepriklausoma valstybė .Taip ir turi būti .
Kovotojau , nenusimink , tikėkim rytojus bus geresnis .
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#412565 taip Maingirdai, reikia tyketi, nors ir dabar nera viskas blogai, bet man pyktis ima ant musu valdzios, kaip jie greitai ateje i valdzia milijonieriais tampa, is kur....?
Vartotojo avataras
Parašė emar
#412566 Kas tapo milijonieriais? Nes Karbauskis tai jau prieš ateidamas į valdžią buvo. Matijošaitis taip pat...