- 2021 01 30, 13:12
Turiu dar israsyta cipralex, reiks bandyti, kazin kaip jis veikia? Vakar jau nebegeriau coaxil, bet sianakt vistiek nemiegojau.[/quote]
As geriu coaxili. Bet man salutiniu nuo ju nera. Isgerus jų, valandos begyje jauciasi toks happy jausmas, energijos duoda. Nerimas ir PA irgi aptvarkytos. Kas del miego, tai buna, kad sunkiau uzmiegu, kai bunu nepavargusi per diena. Bet man melotoninas padeda tada, arba jau sunkiu atveju - bromazepamo puselė. Jei visa nakti neina uzmigti, tai nekazka. Jei taip kasnakt, tai negerai. Beje, veliausiai coaxili geriu 18 val, jei einu miegoti 22val. Jei veliau isgerciau, tai neimtu miegas. Beje, dabar stipri pilnatis, tai itakos tikrai duoda, kai vegetacine jautri.
Cipralexas, kaip jau ir minejo, sureguliuos paros rezima, jei sureguliuos nerima/depresija. Daug kam pradzioj jis pastiprina visa nerima. Bent jau man,kai ji vartojau,tai pirmos 3 savaites budavo sunkios, vegetacine sistemą isderindavo, dar labiau įaudrindavo. Po 3 savaiciu nurimdavo. O siaip tas pirmas savaites bandyk su raminamaisiais iskesti, ir tada matysi ar kazka padeda vaistas ar nieko gero. Na o jei ir raminami nepadeda, tai keisk vaista.